Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Acy diky, kniha se ke mne dostala. ![]()
My jsme vsichni nemocni, tak lezime… takze nic zajimavyho.
Staninko, vitej mezi nami. ![]()
Nic, jdu lezet.. jsem k.o.
Peknej vikend, bacha na bacily, hlavne holky tehulky.. radeji sedte za peci ![]()
Evelíno, já zas bojovala za léto, ale miminko se naplánovalo o celý 3/4rok dřív! No co už tak budu mít zkušenosti s podzimním, zimním a letním miminkem. Ještě to jarní ![]()
Ahojky rychle se všichni vyzdravte - vitamíny na vás… ![]()
Bubis - ty fotky z Beskyd jsou nádherné, úplné sněžné království.
, předpokládám, že to zelené prkno je tvoje - že ty seš vysazená na zelenou barvu ?😉
Mischni - exklusivní pupík, myslím, že máš k velrybě daleko - vidím to spíš na delfína ![]()
Staninko - ať se ti tady mezi náma líbí. ![]()
Za mně hlasuju za jarní miminko, do 7mi měsíců Vítek spal jenom v jedoucím kočáře. a spal 4× denně 2hodiny. Tak bych se musela potácet po Krpoli potmě a v mrazu fuuuj.
Tak už nevím na co bych reagovala.
Prozatím přestáváme chodit organizovaně plavat - fakt to nemá smysl. Ale neházím flintu do žita - budeme s Víťasem chodit na Kravák, kdyby se někdo chtěl přidat tak dejte vědět.
Ivushko, kez by ty vitaminy zabiraly!! A to jsem mela pocit, ze se pred chripkou branim, jak muzu. Ja uz od ctvrtka umiram na chripku.. uz jsem dlouho nebyla nemocna, tak jsem zapomnela, jak je to naprosto strasny a nekonecny.. a jeste kdyz je do toho nemocny dite.. nastesti ten uz je na tom lip.
Dneska je ale hezky, to jste urcite vsici venku na slunicku. Ja jsem si sla aspon na pet minut sednout na balkon. ![]()
S tim jarnim miminkem to je fakt asi the best. Rozhodne listopadovy neni nic moc.. tolik hadriku, na chvilku.. furt oblikani, vyslikani, strach jestli neni prehraty nebo mu neni zima.. uf, jesteze uz to mam za sebou.
MIschni s Kometkou si to krasne naplanovaly ![]()
Ivushko, jojo, na horach bylo fakt spousta snehu.. jsem nezazila uz hodne dlouho.. a to zeleny je fakt moje. Cece s tou zelenou mas pravdu, mam ji rada. Hlavne na vsem krom na mym oblecenim.. to vypadam jak zelenina..mne vubec neslusi bohuzel..
Jo a kdyz jsem byla u toho, jsem koukla na tvoje fotky a musim rict, krom teda samozrejme vyfesakovanyho Vitka, i ty jsi tam vypadala good ![]()
Evelinko, co malej Stepan.. uz se koliba? Vsechny prdata tady predbihaji myho silaka s tim chozenim ![]()
No nic, jdu inhalovat hermanek.. mejte se hezky
Vymena manzelek, znate to? Sli byste do toho? (jen me tak napada)
Svatba byla v Atlantisu. Naše taky. Tam to fakt nemá chybu.
Do výměny manželek bych šla. Pokud možno hned - potřebuju pohrabat ty naše lány zahrady
O Víťu bych strach neměla, to je stejně samej kroužek a P by chodil dřív z práce
Asi by se mi po něm ale hoooodně stýskalo
Rozhodně bych nikomu nikde nešůrovala, nic nepředělávala ani nic neorganizovala. Ale to by asi byla pěkná nuda a nevysílalo by se to.
![]()
Hoj při neděli průběžně celý den vás dočítám, ale jak u nás vyleze sluníčko v baráku mě neudrží ani párem volů. Zasela jsem si už Afrikány (prý vydrží i mráz, tak uvidíme), manžel poryl a pohnojil záhonek aby bylo na saláty a kedlubny. Taky vykopal odvoďnovací kanál a malinko opravil příjezdovou cestu. Já si mezitím obstarávala děti, odbíhala domů vařit a chystat svačinky a pitíčka a nakonec si okolíkova již zasázené narcisy a tulipány aby mi přes to nelítal pes. Suma sumárum, celý den jsme byli venku a já mám energie na rozdávání. Hrozně mě ten čerstvej vzduch nabíjí. A dnes ještě to nádherné sluníčko!!!! Jaro Jaro Jaro Jaro Jaro Jaro Jaro !!!!!!
Dobry rano vsem,
Ivush,jsem to hned poznala, ze to byl Atlanits. Jsme to tam meli mit taky, ale nezamluvili jsme si to dostatecne dopredu a museli byste tam oslavovat jeste s nekym.. a to by neslo ![]()
Takze ty bys nechala svoje kluky napospas jine?
Ses dobra.. ja bych na to asi nemela.. teda ne nechat kluky nekomu jinymu, to by nebyl problem, ale spis bych mela strach sama o sebe
Vzdycky tu maminu poslou do rodiny, kde je to presne naopak. No a jestli bych se dostala k nakymu prudernimu chlapovi, puntickarovi, kterej je zvyklej, ze ma tri teply chody denne, rano nachystanou svacinu, vyprany, vyzehleny.. bych pak vypadala
Hey Ivi, tak se prihlas
, by se to urcite vysilalo, tebe by nestrihli, takovou vtipnou zenskou.
No zrovna vcera jsem se na to koukala.. to bylo desny, takovyho chlapa bych nesnesla.. „vsechno vim, vsechno znam, vsude jsem byl..“ Ta jeho manzelka byla totalne zkrocena.. a nejvic me pobavilo, ze ji ten jeji muz napsal deset bodu, co ma delat, kdyz ji prepadne uzkost. No sileny.. chudak mamina. Ale asi ji to tak vyhovuje a uz by to jinak ani neumela..
Lacenko, ty se mas, ze mate zahradu.. a pestujes i ovoce i zeleninu? To musi byt uplne nejlepsi, jist z vlastni zahradky.
Jdu varit caj, a udelat si kasi, k chripce se i pridaly osmicky, takze nemuzu ani jist, to je bolest.. Musime byt doma, to bude dlouhej den..
Tak se mejte, hezkej den preju.
ahoj holky, tak včera svítilo sluníčko a dneska je ttttaaaaaaaaaaaaaaaakkkk hnusně a prší.
taky jsem koukala na výměnu manželek a byla jsem v úžasu, že takovej chlap může dělat ředitele školy, bych chtěla vidět ty psychotesty přes který prošel.
bubis: tak se pěkně zachumlejte do peřin. my už jsme zvládli snídani i ranní hygienu. lukášek si pro:,–(il a kouká na Pingu, musím vymyslet co budeme vyrábět.
lacenka: taky bych vyrazila na zahrádku, hned. ale my máme před panelákem garáže ![]()
Ahoj ženský!
Tak napřed hlášení z KO:
Hlavička naléhá, čípek 2cm, otevřený na jeden prst. Dr. si nález moc pochvalovala, ale na nějaký moc dřívější porod než v termínu to prý nevypadá…A já bych aspoň o ten týden! Už jsem jak koule a doma se mi smějou.
Taky jsme udělali preventivní obrnákup, prottože člověk nikdy neví(kontrola-nekontrola) a pak chlapům vysvětlovat, co mají koupit…
Takhle máme zásobeno jako před vypuknutím hladomoru a oni budou dokupovat jen čerstvé potřebnosti. ![]()
ad výměna - jo, to je moje! Já bych zas chtěla vidět ty „holky“, co si o něm údajně myslí, že je frajer. Ty z něho po včerejšku musí mít tak akorát ukrutnou prd…! Takovýho vola jsem fakt dlouho neviděla. Manželka měla manuál asi i nazáchodě. A ten jejich kluk je taky chudák. ![]()
Bubis - ty si ty choroby snad pěstuješ…ať to všechno brzy povolí!
ivusho - běž do toho! Stojaté voédy české realityshow by se konečně pohnuly!
hojte, kde jste? no jo, se mate, nejste nemocni a muzete delat, co se vam zlibi.. proste jinde nez doma ![]()
Mischni, teda to je super, ze vse je okey. Ale jen nechapu, proc chces o tyden driv?? vzdyt ted je to nejbajecnejsi.. kolem tebe vsichni jen skacou a sleduji te, jestli neudelas nakej ksichtik, jako uz je to tady, praskla mi voda napr. Je to bezva, mas u sebe svy miminko a zatim zadny krik ![]()
Pestirna chorob: taky mam ten pocit, ze si to tady pestujem.. z jedne nemoci vypestujem druhou a tak to jde uz od podzimu! No a to furt kojim!! Naivne jsem si myslela, ze kdyz budu poctive kojit, tak tech nemoci tolik nebude a zatim to vypada, ze je to obracene. grrr… Naopak v dome mame stejne stary batole od narozeni na Nutrilonu a jeste nemocnej nebyl..
Vymena manzelek: Takze prihlasime Ivushkovce ![]()
Kdo je pro? ![]()
Kometko, jak rada bych se zachumlala s malym do perin, ale je to naprosto nerealne. Od sesti uz knoura, zadna knizka ho nezabavi, nic ho nezabavi, co by slo delat v posteli.. krom teda kojeni, ale to se nesmi prehanet,aby to neprekrocilo urcitou mez! Nejradeji se semnou prochazi po byte a kouka z okna a nechava si pojmenovavat vse co vidi.. (byva u toho veselej, ale ted u toho aspon neknoura, ale radosti taky nehvizda).No a pro me to teda zrovna moc prijemny neni, furt se s nim tahat (jeste z kylou. Beztak z toho, jak se s nim taham
), ja bych v tech perinach teda byla.
Mate neco ozkousenyho, jak zabavit nemocnala?
Zdar a silu
Ahoj holky,
nemocnym prejem brzke uzdraveni! Vsak uz bude jaro a bude lip ![]()
Po precteni diskuse o Vymene, jsem se na to vcera na netu mrkla a ten reditel me fakt dostal! Chudak zenska a kluk ![]()
Ja bych na to nemela nervy, bych se bala, kam by me soupli
Ale Ivusha je adeptka, jak tak koukam
![]()
Bubis, Stepan zatim pilne trenujen jen kolem nabytku, jinak to jisti kolena, takze porad mate sanci
Obcas stoji sam, ale to je tak zatim vse ![]()
A fotky z hor zavidim! Hlavne ty volne svahy na lyzovani ![]()
mischni, hezky si to uzivej s nohama hore a nech ted jeste poradne obskakovat, pak uz zase budes skakat hlavne ty
![]()
koncim, mam toho pro dnesek dost…i kdyz koukam, ze uz je zitra ![]()
ADD výměna manželek - taky jsem v neděli koukala i s taťkou a rozhodla se, že tuto neděli budem bez televize a bez počítačů. Manžel mrmlal, něco o tom, že to nejde aby se 24hod. nepřihlásil na Travián(stupidní hra na internetu), ale budu si stát za tím. Přece nebudem závisláci jako nějací rómští spoluobčané… U nás v tom teda jedem taky slušně. Honzík bez televize ani ránu. Tomík už taky skanduje „dydyko“ (DVD), já visím na emimi a táta paří Travián, nebo obchoduje na burze. Hrozná rodina
![]()
Jenom vsuvka.......chytl jste někdo Sunar v Tescu teďka v akci?? Včera už jsem dělala vítr v Krpoli - sem tam byla po 3tí a zase vymetený regál
![]()
Ať si mně nepřejou
Akce je až do 17.3. a už nemají zboží??
Nejsem vždycky jenom vtipná a usměvavá.......tak ať si mně nepřejou nasrat. Nejde o 50 Kč ale o princip. ![]()
ivusho, skooooda, dneska jsem zrovna byla po hoooodne dlouhe dobe v malym Tescu u Vankovky, ale po Sunaru jsem nepatrala, pac o zadne akci nevim
Ale skoda, taky ho kupujeme…