Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Tak zase sníh
, chci jet do Brna a projít se po městě, něco pokoupit… ale v tomto se mě moc procházet nechce
![]()
Včera jsem do noci umývala všechny hračky a Beník se místo hraní s něma sápe od rána na věšák na prádlo ![]()
Jinak mu asi lezou obě spodní jedničky zaráz ![]()
Bubis , 3 zimy nezávidím
, ale asi to bude lepší na zvyknutí, než kdybyste tam přijeli a rovnou se upekli
A třeba tam najdeš nějaké mateřské centrum a seznámíš se rychle ![]()
Já s kojením uvidím…ale kdyby mě někde chodící Beník tahal prsa z trička, to by se mi teda nelíbilo
![]()
mischni , to je dobře, že malá přibírá
Já jsem si ve 33tt vyvrtla kotník a měla jsem sádru (na záchod jsem skákala o berlích, jinak jsem ležela
) a to nebyl sníh
. Já jsem sice i normálně gramlavá (
), ale s tím břichem jsem byla ještě víc ![]()
Puclíci - já jsem musela ty zvířátkový dát naruby, aby to sedělo do písmen, čísla naštěstí nemáme ![]()
lacenko , snad se ruka brzo zahojí ![]()
zdravim pri sobote ![]()
Tak tady to vypada, ze vsichni vyrazili za snehem ci co.. nikde nikdo. Kde jste Brno? ![]()
My zitra vyrazime do Beskyd, se nemuzu dockat, konecne po dlouhe dobe na horach. Bohuzel si nezajezdim, mam kylu… jak na sv…!
Mejte se tu hezky a piste piste, at jsme vsichni pro vsechny v obraze ![]()
Bubis&Danielson
Ahoooj !
Tak celé Brno lyžuje ?? Je tady nějak mrtvo…
Co matka Mischni ? Všechno ok - válíš se a sbíráš síly ? Opatruj se !
Bubis - vy se tedy máte v Beskydech - vybrali jste si ideální dobu, tam budete úplně zapadaní sněhem.
Lacenko - když jde o mimi, tak klidně i 10 modřin..:)
Zebro - nám taky spodní jedničky lezly obě zaráz - teplotky a pláč byly na denním pořádku asi 3 dny…
News od nás…Katy už se plazí ! JJ - měli jsme zpoždění…však nás taky nahnali na rehabilitaci na přezkoumání, zda je Katy vůbec normální…A je !!!!
![]()
Ahooj, my jsme v Brne docista opusteni!!! Dnes jsme sli na kontrolu na ocni, privstali jsme si a zbytecne, bylo tam uplne prazdno!!
Monix, jestli vy jste meli zpozdeni, tak my mame gigazpozdeni
Plazime se stale
Riakal jsem si, ze po nemoci bude treba trochu lip, ale ten lenoch uz nechce ani cvicit. Po vikendu supajdime na rehabku a vymyslime asi neco drastickeho ![]()
Nechodite nekdo cvicit do Vetrniku na Nerudove? Uz o tom docela vazne uvazuju, aby se Tomik podival na deticky, jak se chodi, leze a vyzkousel nove hracky.
Pa pa a bacha na padajici snih ze strech atd…
My jsem tu zapadlý sněhem a břečkojidní sra.kou… Sáňkovat se na tom nedá, chodit se v tom nedá a ke všemu má teď Tomík hyper protivný období. Je to vzdor jak sv.ňa, pořád někde leží na zemi a zuří, dnes jsem šli z obchodu pomalu dvě hodiny a byl úplně durch mokrej. Nejvíc ho asi dostalo, když mu máma odmítla odchytit jeho oblíbené kočičky. Nějak asi nechápe termín toxoplazmoza a cizí kočky
Jinak prázdno je, protože jsou jarní prázdniny! U nás máme školku zavřenou, tak už táhnem s Honzíkem 4 týden spolu doma! Je teď miláčkoidní, asi v porovnání s Tomíkem
Dneska Toma bránil, jak velkej brácha, když ho chtěla máma nechat válet na chodníku a jít (jako) pryč. Nakonec ho vzal za tlapku a fakt ho vedl jak velkej a já pak dostala kázání, že se děti na chodníku nesmí nechávat ![]()
ahoj maminky brňandy. tak se hlásíme, že jsme v sobotu předčasně ukončili pobyt ve Zlatých horách v Jeseníkách. Bylo tam sice krásně, 60cm sněhobílého sněhu
žádná břečka. stále -7-8 stupňů. ale s rostoucím bříškem jsem nějak přstala zvládat ranní budíčky a protivné sestřičky. navíc lukášek místo aby se v lázních zregeneroval byl 2× nemocný…
musím kouknout co je tady nového?
![]()
Vítej z5 Kometko, tak si se nám vrátila „celá“ pořád 2v1. Koukám jak blázen, já myslela, že to bude spíš taková dovolená a on to byl převýchovný tábor?
zdravim!
nestiham, nestacim…
nechce se nekdo srazit zitra nebo pozitri? dopol, odpol, nam vse fuk ![]()
a dokud spi, jdu docist…
Já bych zítra šla!! Jen jdeme na 12 na 4 hexu, tak asi po tom!
Holky to je doják: http://www.youtube.com/watch?…
Monix jéje Katuška už leze, to není možný…to chci vidět ![]()
Alenka Jak jste dopadli s lenochem na rehabkách? Motivace čokoládou?
Do Větrníku chodí kámoška.....mně odradilo to, že není místo na kočárky - ŽÁDNÉ
![]()
Kometka Tak ahoooj zpátky, asi prcka porazil čistej vzduch
, tady ve špinavém Brnisku bude zase jako ryba ve vodě. A co mimóš?
Kris gratulace k postupu do dalšího semestru, sraz můžeme máme ve čt do 12ti plavání, ale v pátek NIC
Acynka ty vole, prořvala jsem to celý, od začátku do konce ![]()
Jinak Vítek byl dneska poprvé na 4hod v miniškolce, ani po mně nevzdechl a odmítl se mnou po těch 4řech hodinách odejít domů - obrovská scéna, válení po zemi atd, atd.
V mezičase jsem si objela Brněnské jesle (teda jenom v Židenicích a Černých Polích) a ty Černopolské jednoznačně vítězí. Tak už je tam nahlášenej - od září na 5 dnů v měsíci. Zbytek musím vychytat, chtěla bych potom tak na 2dny v týdnu do práce.
šmejdím na BC a rozjela se tam diskuze „co se stalo na vaše narozeniny?“
tak jsem si to na wikipedii vyjela -
30.5. to je náš Vítek - bitva u Lipan
26.1. jsem já - Hajdarábád se stal indickým rádžpramukem
tak to byla jenom taková kulturní vložka
dobrou noc ![]()
Haló, haló ! Šumavská ve 14h. ? Tak to přijdeme taky !
Těšíme se ![]()
Ivusho - taky jsem se koukla co se stalo ne Katuščiny a mé narzoky.. Tak nic extra úchvatného…
5.6 (Katy) - bitva u Worringenu
2.5 (já) - to ale nebylo ve Wikipedii - narodil se Hurvínek !!!!
![]()