Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
13.2.09 09:24

ne máma mně tam skočila hned ráno, aby to nevykoupili :lol: jsem z krpole :lol:
Já si jen natočila budík aby mi zavolala zda má vzít ty nebo ty :lol:

• Citovat
  • Upravit
1808
13.2.09 09:41

F

Příspěvek upraven 18.08.13 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
13.2.09 09:49

Blani děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.2.09 11:06

Ahoj, Beník si žužlá papírový kapesníky, tak je hodnej :lol:

Včera jsme byli v Brně u ségry a super, bydlí v Kohoutkách, tak jsem na procházce vyšlapala pěknej kopec, na což už nejsem zvyklá, tak jsem pak doma odpadla únavou :lol: Ale kluci si pěkně pohráli a Beník byl rozdováděnej ještě večer doma :lol:

Mischni , pokojíček je krásnej a pupek taky, nejsi velryba :wink:

Alenko , brzo se uzdravte :(

Bubis , manža je velikej, taky je Benda po něm, to se doma fakt bát nemusím :lol: . Manžovi nošení nevadí, ale moc ho stejně nenosí, jen občas. Věčně pracuje, takže není příležitost :?

Lacenko , taky se brzo uzdravte, to musí být radost, obě děti nemocný a ty jsi v těhu určitě unavená… :(
A my teda doma pořád něco pálíme, už jsme si raději koupili plásič kouře 8O

Krisulko , laryngitidu měl ségřin Kubík a byli i v nemocnici, hrůza. Snad bude brzo líp :(

Marry , Nikolka je krásná :) . To já jsem manžovi k Valentýnovi vyrobila přáníčko na pc a vytiskla a hotovo :oops:

Ivusho , taky bych chtěla alspoň pár hodin denně pracovat, už mi z toho tady hrabe :roll:

Acy , to jsi měla super, taková rychlovka. Mě po 17 hodinách a všech možných chemkách poslali na akutní císař :roll:

Amelce vše nej :-)

Jinak nosící fotky tatínků jsou super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.2.09 12:23

amazonka skvělý videa :wink: teda to Nikča zatím tak živá není ono je spíš taková všímá, že si dlouho vše prohlíží a vydrží si s jednou věci hrát dlouho zatím :lol:

Zebra: díky, že se malá líbí a jak je hodná :lol: To jak spí tu radši nepsat by mně mohli některý maminky ukamenovat i doktorka se diví že spí 12 hodin přes noc v kuse :lol:

Jinak puzzlíky jsem si už složila jsou super, takže kdo je má rád může si pro ně vyjet.

Já jsem koupila k výročí košili, k valentýnu sladkosti: srdíčkový bombony gumový a pusinky čokoládový a srdíčko a jsou tam myslím tři fidorky a jedno přání no samý blbosti :lol:
A když jsem nadhodila co sem nakoupila počet tak mně byo oznámeno zda sobě si z toho taky něco nechci rovnou nechat a že to koupí, že je bezradnej :lol:
No nic jsme po obědě asi vyjedu do Kauflandu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1808
13.2.09 13:21

Jeeeee Luci to je princezna krasna!!! Ta uz je velika, uplna slecna. Krasne si uzijte oslavu!
Uz se tesim na tu nasi, jen by to mohlo byt uz v nasem (coz asi nebude :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
13.2.09 13:38

Amelko, vsechno nejlepsi!

http://sweb.cz/…o%20you4.gif /> a :huban: od krisika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.2.09 13:56

F

Příspěvek upraven 18.08.13 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.2.09 14:12

A ja tam ležela od 10.-17 ledna :lol: taky na rizikovým :lol:

• Citovat
  • Upravit
1100
13.2.09 14:40

Tak puclíky už máme taky - koupili jsme čísla.
Amelce princezně přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka - a ať se na ni sluníčko usmívá. A samosebou posíláme hudlana :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.2.09 14:43

Amelce přejeme vše nejlepší k prvním narozeninám!!! :dance: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.2.09 19:47

Tak takto to ted vypadá u nás. 40 puzliku na zemi.

Takto usnula :)

A takto si prostě celý den hrajeme, nestačím ji teda chytat jak leze po všech čtyřech  :lol:

Amazonka jestli bude tak divoká jako tvoje malá mně snad klepne :lol:
Už jen spí 10 hodin přes noc a 1 hodinku přes den a je celou dobu vzhuru jen v kočárku usne a to se mně zas nechce lítat pořád s kočárem to radši dřepíme na slavných puzzlích :lol:
Zítra kupujem ještě 2dvoje ke tchýni ji se to zalíbilo :lol:

• Citovat
  • Upravit
964
13.2.09 20:23

Ahojky !

Amelko - všechno nejlepší k narozeninkám !!

Marry - puzlíky jsou super a koukám, že máste stejnou harcí deku jako my. Jen ta naše už je složená v tašce, protože Katy v ní už nechtěla být.

Užijte si všichni krásného Valentýna !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.2.09 20:56

Milá Amelko, přejeme ti k tvým prvním narozeninám všechno nej nej nej… Lacenkovi

http://smajlici-1.ic.cz/…niny/057.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.2.09 21:11

Acy - Amelce vše nejlepší k prvním narozeninám!!!Strašně to letí…A to jste měli doma hotový jesle, co? A jaktože nemá Amča svůj klasický účes na |Rákosníčka?

puzzle - taky se chystám do Globusu - za ty prachy… |V pondělí jedu do Tišnova na KO, tak doufám, že budou mít doplněný zásoby, když to vykoupí všichni z emimina. :wink: :lol:

amazonko - Deni je teda fakt k neutahání. Super videa. A přijde mi děsně šikovná(pacipaci, schovávačky a tak) Já jsem myslela, že to až větší děti - ale už si to fakt nepamatuju.

Já už mám konečně opravený auto, jsem bez něj jak bez ruky, zejména, když jsem na chůzi už úplně nemožná. Dnes jsem jela z Vinohrad autobusem a pak od něj asi 1km domů a spala jsem potom 2 hodiny… :roll: :lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová