Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,
užijte si dnešní srazík - my nemůžeme
(ale taky nemusíme být všude, že ?). Všechny moc zdravíme !!
Ahojte. Tak ja se opet musim omluvit (klasika), ale nedojedem, manzel si musel rano vzit do prace auto bo mu ujel bus…
![]()
Takze si to uzijte a my s budem tesit priste, snad bude taky hojna ucast.
Tak to jsem zvědavá, kolik se vás dnes srazí, když je to tady samá omluvenka…
![]()
tak ucast ve 4+3
foto pozdejaaa
jen teply bonz: kometka nema vubec zadny bricho
![]()
Jen se vás zeptám mohu se kvám přidat.
Už jednou jes tu byla ale není takovej čásek.
Včera jsem našla na testíku dvě // vytoužené čárečky a mám z toho obrovskou radost.
Kdysi jsem bydlela v Lišni ale musela jsem se bohužel přestěhovat do Blanska za přítelem.
Mám dva kluky.
Staninko, vítej těhule.
Já dnes měla srazík se „sestřenkou“ 30tt a taky nemá žádný bříško! Jak vy to holky děláte? Já se zas nevejdu ani do dveří to vím už teď. Tak zprávička o našem 3 prckovi se teď již jistě raketově šíří po širší rodině, tak doufám, že to dobře dopadne. Nevolnosti trochu ustoupily, ale ta únava! Ona bude asi vážně jarní. Počasí sice hnus, ale v dešti se dá aspoň jezdit autem, ve sněhu nee.
pampalá utíkám klohnit rizoto, taťouch bude mít jistě hlad.
Mischni - barunka má teda prímovej bejvák, ale podle metříku si ho už asi dlouho neužije. Jak to děláte že máte tak pěkná bříška? Já tu svoji vanu asi neumím pěkně vyfotit (teď ještě není co fotit, leda špek), takže to je vždy hrozná fotka oteklé vorvaně ![]()
teeeda Mischni… to je dobry prirovnani
Kindervejce
(se tady usmivam. )
Mischni-Moc pěknej pupíček máš nebo spíše malá.
krásnej domeček.
Ahojky !
Staninko - vítej mezi námi ! Užívej těhu - je to stejně hezký období ![]()
Mischni - no suuuper pupík ! Tak už si asi taky připadáš jako velryba na suchu, ne ? No ale neboj - už to máš za pár
Drž se !
Monix píše:
Ahojky !Staninko - vítej mezi námi ! Užívej těhu - je to stejně hezký období
Mischni - no suuuper pupík ! Tak už si asi taky připadáš jako velryba na suchu, ne ? No ale neboj - už to máš za pár![]()
Drž se !
Moc moc děkuji za přvítání.
Taky si myslím že je to dobré období.
Chtěla jsem mimíska na zimu a to se mně povedlo. ![]()
Staninko, proč si chtěla miminko na zimu
Já mám jedno letní a jedno zimní a vůbec mě nepotěšilo, že budem rodit v září. Celá zima na krku, dny krátký, venku hnusně, bez sluníčka, miminko zachumlaný že není vidět a nic nevidí a to vypravování
No já to vidím tak půl hodiny minimálně než to všechno narvu do kombinéz.
Ahoj babule brnesky ![]()
Vitam Staninku!
Chvalim Mischni domecek - tam musi byt utolno
Aby se Bare vubec chtelo ven ![]()
A ja bych teda mimco na zimu taky nechtela
Ja jsem v unoru, segra v breznu a uz z porodnice jsme jeli s rymou a segra tam jeste chytla zapal plic
A to oblikani musi byt taky chutka
Nene, budu i priste bojovat za jaro, uvidime, jestli mi to bude k necemu platny
![]()