Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, tady je teda účast.
prázdniny skončili.
provoz šílenej.
ráno jsem jela 65minut z kouhoutek na veterinu na odběry krve, pak ke kamošce pro mimi oblečky…pak jsem jela na zápis do školky, pak k dětské nechat potvrdit, pak na sociálku kvůli PPM a pak do práce, odsud mě vyzvedl roman a jeli jsme s autem do bazaru a nakonec na pedikůru a ke tchýni.
si užívám bez lukáška, ale nezastavím se.
zítra mě čeká obvodní, pak školka, k zubaři, ke kadeřnici, na gyndu a nakonec rehabilitace,,,,
bubis: no z těch léků co mu na:,–(ili, byl agresivní. pak měl obrácenou reakci na prothazin, který tlumí a uvolňuje. lukáška nabudil a rozdováděl. tak mu to museli vy:,–(it a kvůli tomu to eeg…z čeho máš kýlu?
Ahojky !
Tak srazík byl výborný ! Krisík je hotový milovník - jeho objetí nenechá žádnou holku klidnou
Je to bezva, když už se ti prcci pohybují (pravda někdy je to náročnější to uhlídat…)
Bubis - no jasně že se naší madam nechce…a ulehčuje si to jak může…fyzioterapeutka je moc prima (ale někdy těch informací je na mě moc), jdeme na KO až za měsíc.
Kometko - proboha, kolik ty toho stihneš?? Ty jsi fakt kometka…
![]()
Ivusho - a mě do vajíčka Emitexovej fusak nejde vůbec - což o to - fusak tam dám - ale pak mi nestačí popruhy (jsou pak krátké…) - takže pozor - ne do každého vajíčka (já mám Peg Pérego)
Acynko - my ve čtvrtek nemůžem…:(
Tak hezky mi Katy spinkala až teď tu zazvonila pošťačka… a je po spinkání… No a sluníčko zase nikde - ani se mi nechce ven…
Acy, my bychom mohli, dopoledne je pro nas schudnejsi, ale pokud by bylo vic lidi pro odpoledne, tak si zkusim prehodit babicky na patek a snad bychom taky dorazili. Uz potrebuju mezi lidi ![]()
A klidne muzem i v patek ![]()
Kometko, ze z toho litani neporodis
Krot se a odpocivej ![]()
Zdravím vespolek!
Já jsem dnes podnikla v rámci pochůzek patrně poslední samostatný výlet, byla jsem ve Vaňkovce, něco pokoupila, pak si zašla na „zdravý“ oběd do KFC a teď jsem dorazila domů úplně grogy. ![]()
Mmch, potřebovala bych parkovat na těch stáních pro invalidy - jsou širší…Jinak mám problém se dostat z auta. A ruce už mám na volant taky nějaký krátký… ![]()
Přestávám chodit, začínám se koulet a vyhlížím čápa nebo jakéhokoli ptáka, co nosí děti!
![]()
Kometko - ty seš teda fakt akční, že ty nemáš žádnej pupek?
A s tou medikací v „lázních“ - to musela být síla…
Ráda bych vás ještě před vyloděním viděla, ale ve čtvrtek mámakci s pubošem. Jde na patnáctiletou preventivní prohlídku a já musím při té příležitosti ukecat dr.,aby mi vzala Báru do stavu. A tím se opět definitivně vyčerpám na zbytek dne.
![]()
ivusho - tak ségra předbíhá,jo?
Bubis - oni ti moji chlapi jí stejně budou říkat Lara, jak je znám.(zejména, když jsem pubošovi vysvětlovala, že je to skoro stejný…) My si totiž doma říkáme všichni úplně jinak - taková maloučko schizofrenní rodinka.
![]()
Ostatní zdravím!
My ve ctvrtek taky muzem! A je nam asi jedno jestli dopo nebo odpo, tak s domluvte a neco podniknem ![]()
ahoj baby!
ja se porad chystam napsat neco desne dlouheho a vtipneho, ale nejak nestiham
(uz zas/jeste? - trapas
)
EDIT: tak jsem stihla aspon:
fotky z minuleho tydne
ve ctvrtek muzem! radsi dopoledne (v patek totez) ![]()
zas valim…
tak ja zas velim, ale nestvete me uz, jo?! ![]()
zitra 9.30 Sumavska
vsichni zvani ![]()
Děcka nemůžu.......ale neva, však mám docházku nahamtanou do zásoby.
Tak si to užijte a nezapomeňte, že kdo uteče před Krisíkem - vyhrál. ![]()
hmm.. tak my jsme nemoci, bohuzel..
Acynko, muzu te poprosit, nemohla bys vzit na sraz tu knizku, co jsem ti pujcila a mohla bys ji nechat te pani co obsluhuje za barem? Manzel tama chodi kazdy den do prace z prace, tak by mi ji vyzvedl. Uz jsem ji slibila na pujceni, docela bych ji potrebovala. Diky moc
super, tak já se přidám i když bez lukáška. naštěstí je pořád u mojí mamky a já mám klid na to svoje lítání.
co mám dělat, že se to všechno tak sešlo, jsem se válela a papala v lázních i ty 3kg už jsem zhubla.
včerejšek byl ještě náročnější než pondělí. protože jsem v noci z pondělí na úterý nespala. chytli jsme se s romanem a ještě včera ráno jsme řešili školku…tak jsem si dala vanu, pak jsem uvařila oběd a nachystala svačinky, jela jsem na gyndu, odsud k zubaři, k dětské pro papíry na školku, ke své obvodní, pak na sociálku kvůli mateřské, ke kadeřnici. pak se švagrovou na obídek, odsud do školy a na kineziologii kvůli zádům a nakonec domů a roman si dal říct a byli jsme v kině v lucerně.
příběh benjamina buttona. holky, ten brad pitt byl fáááákt nádhernej a C. Blanchet. moc dojemný. bylo tam asi jen 15lidí v celým kině. jen to bylo dlouhý. od 20 do 22,38… už od 21 mi skákalo břicho a málem jsem usnula. ale držela jsem se. protože roman se mnou byl naposledy někdy na vánoce. a já kino zbožňuju.
jinak dneska jsem konečně spala do 10,45, pak jsem se rychle nasnídala, koukla na emaily, udělala jsem si jitrničky a vyrazila na kontrolu na rehabilitace, pak za děckama do práce a opět na sociálku (ach ty úřednice) odsud jsme jeli k babičce a k tětě na návštěvu, přijeli jsme před chvílí.
prosím uložte si někdo moje číslo 736 68 13 96 nebo 774 68 13 96 a kdybch to hledala, tak mě v 10prozvoňte. děěěěěkuuuuuuuuujuuuuuuuuuu