Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
11.2.09 15:51

nazdar!
taky mate pred domem takovou brackoidni s.acku? ja chci jaro!!!

bubis, pro tatku :wink:
3 mesice http://miraho.rajce.idnes.cz/…DSCN4803.JPG /> 8 mesicu http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC_8688.JPG /> rok http://img2.rajce.idnes.cz/…SC_0290f.JPG

lacenko, zdravime miminko! :D a kluci at se brzo uzdravi! klidovy rezim si moc nedovedu predstavit… jak to delas? neboje jim tak spatne, ze se fakt nemelou?

monix, moc gratuluju ke spani a snad to katusce vydrzi! (abych mohla dal ukrutne zavidet) :twisted:

ivusho, obdobi vzdoru, rikas? no nezavidim! to jako bude jeste vic na zabiti nez ted? :roll:

mischni, pokojik super! ja k vam pujdu delat miminko, jo? 8) budu hodna, budu spat a nebudu vrestet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.2.09 16:14

Zdarec - teeda ste se rozjely 8O
Krisulko tebe jsem v TV neviděla - ale manžel volal, že tě vidí. Sem nestihla dosprintovat. :?

Lacenko to je mně líto, že ste furt ještě v režimu nemocných. Aspoň že si kluci spolu vyhrajou. Teda doufám......

Bubis tak co? Teďka mají všude opalovací krémy ve slevě......už balíš?

Marry jako rande v globusu..? :D

Víťa byl dneska 2hod v miniškolce. Úplně v pohodě to přežil, bych si tipla, že si na mně asi nevzpomněl. Školková teta mi ho přinesla usměvavého a ještě stihl vytvořit „obrázek“. Tak to má zpečetěno........valím se zeptat do jeslí, jestli mně ho vemou.

Jo a ještě, asi se budeme v létě stěhovat........, ale nebojte nic jenom kousek. Skutečně čekat večer až V usne abysme si mohli jít lehnou je vyčerpávající. Obzvlášť když usíná v 11 - myslím jako ve 23hod.

takže školkám zdar, zdar, zdar - nazdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.2.09 16:41

Hola!
Ty jo, nakukuju nakukuju a nic, pak se den dva nemrknu a tady pismenek habadej.

Krisulko, sakra jakto s tou laryngitidou :evil: Brzy se uzdravte a uz nikdy vice!

Ivusho, ty mas rodicak na dva nebo tri roky? To bys sla uz do prace?Me se taaaak nebude chtit.

Lacenko, taky si nedovedu predstavit klidovy rezim se dvema detma a nemocnyma k tomu…

Bubis, u nas tatka nosi a rad, meli jsme satek, ale musela jsem ho do nej motat a ted jsme poridili tez Manducu, mala spokojena a my taky.

Hneeed bych nekam jela na doovcu. Normalne mam zimu rada, ale vzhledem k tomu ze nam to dost komplikuje stavbu a ze se denne premlouvam jit aspon na kratkou vychazku do toho hnusu, tak uz at j radsi jaro.

Valim za rarachem, u nas to zacina byt jeste vic akcni nez doted, mala obchazi nabytek a zapomina se drzet. Rano skocila(ano ctet dobre) hlavou do zdi, to sem nepochopila a dv hodky na to si dala rachu o skrinku v kuchyni. Takze holcicka jak vysita, celo sama boule… moje nervy :roll: :lol:

Bacilum zmar a zime taktez!!! PAa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
11.2.09 17:16

ivusha teda vy to máte podobné jako my malá chodí spat průměrna doba o půlnoci každý den není den žádná vyjímka od narození :roll: a vstává teda pomalu na oběd :) Nevstávala ani jednou za noc co se narodila ale zas máme denně silvestr :lol:
Jinak ráda bych sehnala nějakou prima maminku z Krpole co nemá s kým vozit kočárek na jaro :wink:

• Citovat
  • Upravit
18651
11.2.09 17:29

klidový režim???? cha cha cha… Tohle jsem psala v poledne zářícím maminkám.....

nějak se mi dneska nedaří Popletený Začal to hned ráno Tomáš. Ještě než jsme vylezli s postele tak se pokadil do plíny, ale tu si v zápětí sundal, takže mi to rozmatlal po celé posteli. Takže jsem ho musela celého osprchovat a převlíct ložní. Pošťačka nakonec nepřišla a tak jsem se dala do úklidu předsíně, už tak nebylo pomalu kam stoupnout, já jsem totiž děsný bordelář. Taky jako ostatně každý den, lítám do sklepa k pračce, neb špínu nám sem nosí asi všichni z dědiny jinak si to neumím vysvětlit. a než se mě podařilo převlíct to pokajděný povlečení tak se mi připálil pro kluky oběd Smutný Ale totálně zachránit to nešlo a po celým baráku smrad jak hrom… Hrnec je na odpis, ale ještě že jsme nevyhořeli. Tak sjem jim na rychlo udělala br.kaši z pytlíku s mrkví a Tom se mi u toho tak dávil, že mi to nakonec vrátil vše zpátky do talíře. Já nemám vůbec chuť na jídlo. Kluky už jsem zahnala do postýlek, ale do večera se jistě zcvoknu. Tomu teda rozhodně neříkám klidový režim… Ach jo, tak jsem si postěžovala a jdu krotit tygry, neb mi lítají po patře…

a k tomu doplním zbytek dne…
Spali zoufale málo Tom asi hodinku a Honzík o 15min. dýl. Já zatím převlíkla peřiny i „hostům“ neb o víkendu dorazí ségra s dětma tak aby nespali v té uválené špině. Tomík se probudil do mrčava a tak v podstatě pořád řve a řve. Honzík se probudil jako rytíř a tak tu lítá s mečem (s roliček od toal. papíru) a vypadá rozhodně na zápal plic. Praček už mám vypraných 5 a tak tři mi ještě chybí. Do trouby jsem fukla kuře a kupodivu jsem ho nespálila a pak vygruntovala kuchyň. ten sporák už teda byl pořádně zasranej… Jinak pořád sněží a tak jsem musela za psem s lopatou abych si aspoň maličko odházela cestičku a mohla mu dát nažrat… Ještě mě čekají koupelny (já se od začátku bránila, ale máme tři :evil: :evil: ) ale to možná nechám až na zítra, teď jdu asi hodit konečně nohy hore, neb kluci koukají na Nesovi a jsou chvilinku hodní… Ale ten brajgl v obýváku…no to až táta uvidí :roll: To je tak, člověk na jedné straně uklidí a bobánci si na té druhé hrají a pak se vystřídáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
11.2.09 19:19

lacenka: si mně pobavila tím jak relaxuješ a co se ti za den přihodilo :lol:

To já navšívila ten globus koupila jsem Valentýnku, srdíčkovou fidorku, pusinkový čokoládky a bombony gumový se srdíčkama :lol: A k tomu jednu košili a vyřízeno výročí i valentýn jedním hopem :lol:

jdu do vařit a čekat kdy odbijí půlnoc a malá zahučí spát :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.2.09 19:59

Teda Lacenko ........podívej se večer v koupelně pozorně do zrcadla jestli ti neroste další pár rukou. Jako evoluce v přímém přenosu........čili přizpůsobení se podmínkám. Jinak skládám poklonu......
Amazonko rodičák mám na 3roky, ale mám neposednou zadnici :lol: představa 1 nebo 2 dnů v týdnu v práci se mi líbí. Ke všemu když zaměstnavatel je ochoten - tak proč ne? Na druhou stranu, bych asi jak začne chodit do školky chtěla chodit jenom na 6 hodin denně. Aby to nebyla moc honička. S manželem nemůžu moc počítat - někdo prachy vydělávat musí - a když já to nebudu.........
Jinak zase jsme byli dneska v sauně a fakt dobrý........

• Citovat
  • Upravit
1100
11.2.09 20:06

To jsem byla já - nějak mně to odhlásilo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.2.09 21:23

Ahojky !

Lacenko - 3 koupelny ??? No to bych si to šla hodit :) :) Mě stačí na uklízení 1…
Mischni - já bych se taky hlásila jako miminko - spím celou noc, krásně papám a pokojíček bych denně chválila :) :) :) Koukla jsem na tvůj metřík a ty už jsi 33 týden ! To snad ani není možný…dyť to je jak včera když jsme ti gratulovali k těhu…
Ivusho - kam jsi Víťu dávala do miniškolky ? Ať vím, kam se pak obracet. No a to s tou prací ti schvaluju - když ti to zaměstnavatel umožní, tak bys byla hloupá, kdyby jsi to nevyužila. A jak jsi dopadla s jeslema ?
Amazonko - teda Deniska je pěkný éro - to musíš mít nervy ji uhlídat, co ?

To počasí stojí za starou bačkoru…protlačit kočár v těch sr…ách je děs. Doufám, že bude líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.2.09 08:28

Ahoj všem!
jsem nějká dojímavá, minulej rok touhle dobou jsem nastupovala na vyvolávačku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
12.2.09 08:59

Acy klidně se dojímej :wink: , mně ten můj porod spíš přišel jak dyš deš na slepák :roll: , ještě nenaskočili na metříku narozky - to ti to vyvolávali až do zítra?
Monix kam jinam než do Keny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.2.09 09:45

Ivčo: dneska oxi zátěžák- Am špatně reaguje, tak jsme se stěhovaly na JIP. Zítra v 8 první vyvolávací tableta, v 10 druhá a Amelka je na světě ve 14.55. Rychlovka!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.2.09 18:58

acy:
mne to dojímá každý mesic co mala zestárne :lol: To ani není možný, že jsem rodila před 7 mesici a těhotenství se vloklo jako hrom - to vůbec neutíkalo … Ted to běží,že se nenaděju bude druhý a pak se jde do práce :)
Malá už sedí zuby žádný nemáme a je teda nějaká akční že spí denně jen max 1 hodinu a pak jde spát o půlnoci ale jinak je hodná hraje si sama.
Amazonka prosím tě co to máš doma za divošku?Snad mně to z klidnýho miminka taky nečeká a nebude sebou všude třískat

• Citovat
  • Upravit
Marry11
13.2.09 08:30

holky kdo má rád pěnové puzzle tak mají akci v globusu z 199 na 99 Kč - čísla a zvířata formát 32×32 cm :wink: po 10 kouskách už mám doma 4 balíčky a jde se skládat :wink:

• Citovat
  • Upravit
1100
13.2.09 09:00

Jéé díky........asi si tam skáknu. Jenom mi to nedá a musím se smát......Ty tam někde bydlíš? Myslím u globusu?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová