Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
11.3.09 18:23

Tak si musím postěžovat. Asi jsem fakt debilní těhna, ale dnes jsme si ze školičky nesli první psanou pochvalu od paní učitelky a těšili se jak se pochlubíme babičkám a tátovi a to naše jelito(Honzík) to prostě hodilo do potoka!!!!(asi omylem, ale přece) Já měla slzy na krajíčku a bezmocně se koukala jak takovou super památku odnáší voda tajícího sněhu kdoví kam… :cry: :cry: :cry: Stanou se i horší věci, ale fakt to zamrzelo, zvlášť pochvala těch je jako šafránu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.3.09 22:50

ahoj baby!

si predstavte, potkala jsem dnes mahuli :D a to devce sikovne ceka v zari druhatko 8O to jsou veci, co? :lol:

joj, nas.ana ivusha, to bych chtela potkat 8) (btw. na fotce ze svatby jsi kocka jak das!!)
jooo, a na plavani bych se s k. i pridala! jen teda nevim, jak sladime casovy harmonogram :?

lacenko, to nastve :( a ver, ze hormonama to neni :wink:

bubis, taky jsem koukala na fotky - a ty brdo! tam na svahu nikdo nebyl 8O krasa strida nadheru! :D

mischni, kometko, tak jak, tehule? uzivate posledni chvile klidu? :-D

kde najdu zaznam vymeny manzelek? :twisted:

letni/zimni mimino - mne ten zacatek listopadu vyhovoval :wink: kdyz uz mu nehovelo cucet do stropu kocaru, bylo tu jaro a valeli jsme se na dece… az bude vic chodit - bude zase pekne…

valim, rve

fotky z minuleho ctvrtku tutaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
12.3.09 08:40

Ahoooj !

Ivush - to mě u Tesca nepřekvapuje - už několikrát jsme udělali zkušenost, že něco mají v letáku v akci a ve skutečnosti zboží na regálech vůbec není. No jo..blbý Tesco..
Evelíno - ještě jsem ti nenapsala, jak jsme dopadli v těch Luhačkách - byl to super výlet a na oběd jsme nakonec zašli do penzionu Poměnka, tam mají i dětskou židličku, nekuřácké oddělení a jídlo pro Katy nám ohřáli v mikrovlnce (a ještě naservírovali na talířku jak velké dámě :) :) ). Tak doporučuju.
Lacenko - tak to by mě rozbrečelo i kdybych nebyla těhule - pochvala a uplavala…To je fakt smůla.. :(
Bubis - vy jste fakt nešťastníci s těma nemocema…tak držím palečky, ať jste brzo zdraví
Krisulko - jako vždy nádherné fotky ! Amelka má neskutečné oči a kluci tam pěkně řádili :)
A co naše matka Mischni ?? Doufám, že se nesnaží vše uspěchat a užívá si posledních dnů klidu a pohody :)
U nás celkem nic nového - Katy už se plazí velkou rychlostí, škodí kde může (už objevila, že šuplíky se dají otvírat). A ze všeho nejvíc jí zajímá noťas. Tak jí asi budeme muset nějaký malý koupit :) :) :) :) (noo - to určitě !!!! ha, ha)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.3.09 08:52

Ahoj holky,
Ivčo: já Sunar v akci chytla minulej týden v pátek, ale už jich tam moc nebylo.
Kristy: fotky jak od profíka!! :wink: Tak hezkou fotku snad Amelka ani nemá
Na mahul jsem zrovna včera myslela…tak ať je vše v pořádku!

Už jsme byly s Am na větší procházce a domů jsem si přinesli hovno na celé botě, protože do něm uklouzla když mě utíkala. :twisted: Dneska stihla vylít psům misku vody a vyrochnila se v ní a zaprasila všechno jogurtem. Moje nervy. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.3.09 08:54

Omluva za hrubku! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
12.3.09 14:30

… tak jsem prohlidla vase Bali setkani a mrzi me, ze jsme tam taky nebyli.
Evelinko, Stepan uz tak vyrostl a uz je z nej takovej fesak… (ale treba se ten muj rozkoliba driv :lol: )
Acynko, Amy ma teda krasny velky oci (ale to asi neslysis poprve), ty teda budes mit co delat, az budes odhanet napadniky.. Uz je videt, ze Krisik ma vytribeny vkus, si bude delat na Amy prava, kdyz si ji objima od malinka ;)
Jo budem tu s vama na jarni posezenicka na Selebce. Afrika se odklada na cervenec :potlesk: Ani nevite, jak jsem nadsena..
Krisulko, na horach to bylo fakt necekane krasny.. a vazne, takhle ty svahy vypadali celej tyden (krom vikendu). To jsem nikdy predtim nezazila, uz vime, kam priste pojedeme. Vlekar rikal, ze ted uz tam nikdo moc nejezdi..
Ale co jsem koukala na Panorama, tak vsechny ty svahy jsou dosti pusty a to jsou jeste jarni prazdniny..hm.. asi uz vsichni jezdi za hranice.
Monix, no tak to mala za chvilu vstava.. jak nasla supliky, tak bude chtit za chvilu do nich. Daniel si zacal klekat a stoupat, kdyz prisel na to, ze muze vyhazovat hlinu z kvetinace, kde nam stoji velkej fikus. Mel poradnou motivaci, kdyz videl, ze hned litam se smetakem :lol:
Jo a nase pestirna nemoci.. tak nastesti nic vazneho, minulej tyden to byl nakej fuj virus (ale angina se neprokazala ani nic podobnyho sediciho v krku) a ted uz konec horecek a malej se celej osypal, takze sesta nemoc.. si ji privezl asi z hor. Tak doufam, ze pristi tyden bude uz fit a konecne s vama nekam zajdem.
Mischni, jak jde polehavani, odpocivani, nechani se obskakovat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.3.09 15:21

Zdarec!
Hlásím, že polehávání mi jde báječně, strašně moc spím i přes den, akorát na to obskakování nejsou lidi…Oba mi chodí domů až tak v 16-18h, takže podnikám výpravy do kuchyně sama, ale aspoň mám nějaký pohyb…

Jinak mám děsně divoký sny, dnes jsem i vyděsila tatoucha - prý jsem strašně sténala, jak když mě někdo vraždí - on se tak vyděsil, že pak nemohl usnout… :oops: :lol: To já jsem se převalila na druhý bok a spala dál…

Už stříhám metr. Do termínu mám 18 dní, ale docela by se mi líbil první jarní den, což je příští sobota. Vše přichystáno, tašky sbalený, akorát mi tatouch nejspíš příští středu pojede do Prahy :twisted: , tak to se nesmím trefit s porodem. To by mě hráblo.

A moc se těším na Lužánkový pikniky!!!

Bubis - super, že se Afrika odkládá, aspoň přijdeš o jeden podzim…

Monix - tak Káčka už kramaří - no jako správná ženská.

kris - super fotky.

Acy - amelka má oči jako kiukadla. Už má táta brokovnici?

Lacenko - teda první pochvalu spláchnout - to je pech. Brečela bych taky.

A Mahul znám? 8O :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.3.09 18:26

Ahoj matky!

Monix, no vidis, Pomnenka me a i nenapadla 8O Tim smerem my vlastne ted vubec nechodime, tak mame tipa pro priste, diky :wink:

Kris, Mahuli jsem potkala minuly tyden taky :D
Jo a fotky jsou krasny 8) Jsem si rikala, jestli bych uz Stepanovi nemela otrihat vlasy :lol:
Jo a zaznam Vymeny najdes na strankach Novy :wink:

Bubis, to je super, ze zustavate, ne? :D A kdyz jdedet az v cervenci, tak kdy se vracite?

Lacenko, to je skoda s tou pochvalou, taky bych byla smutna :(

Mischni, jen se hezky valej :wink: Upln ti to zavidim, i kdyz to co nasleduje po tom - porod, sestinedeli a nevyspani uz asi tolik ne-e :oops: :wink:

Dneska mame vecerni hlidani, jdeme s byvalyma spoluzakama posedet a poplkat a ja uz se taaaak tesim 8) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
12.3.09 19:31

Tak jsem tu ufuf :pankac:
Lacenko - té pochvaly od paní učitelky je mi moc líto, příště do potoka jenom černé puntíky :wink:
Acy a Monix - Sunar jsem z Tesca vymlátila, ale musela mi ho vzít kámoška. Protože mně se dneska nepodařilo nastartovat auto. :twisted:
Bubis - to je super - myslím ten odklad odjezdu :dance: O to větší důvod pro těšení se na jaro.
Krisulko - dybyste chtěli chodit s náma na to plavání, budu moc ráda. Myslím, že to sladíme. Nám je denní doba jedno (přes den nespíme), ale máme volný jenom čt a pá.

Čoveče Mahuli si taky asi nepamatuju :nevim:
A děkuju všem za pochvalu vzhledu na svatbě, když se chce tak to jde. Ale vtšinou se nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.3.09 22:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.3.09 09:26

Dneska rano bylo kraasne, to se to stavalo :)
Ted jsem si vzpomnela: Alenko, jak se mate, dlouho jste se neozvali. Co malej Tomik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.3.09 10:37

Jestli má být Alenka Mahule - tak o té bych prosím něco věděla :wink: Ale dítko je Kubík, teda pokud nezměnili dítko nebo jméno :lol: Je to „naše zářící“ maminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
13.3.09 14:05

:lol: to je chaos :lol:
mahule je z dubnatek a ma kubika, cekam 2. mimi v zari
alenka ma pohodare tomika (15m) :idea:
zensky, zensky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.3.09 15:19

Holky ja absolutne nestiham reagovat.. Ja jsem pochopitelne Alenka, zadna Mahule :D Ditko je Tomik 15m tak tak :lol: No mame se snad dobre. Tomik LEZE!!!!!!! Sice se u toho celej trese a porad uprednostnuje plazeni, porad je to rychlejsi zpusob, ale obcas sam popoleze i bez meho vabeni a lakani. No zadne zvedani na nozicky na chuzu zatim nehrozi, ale pokrok tu je :D Jo a zacal lezt den pred navstevou rehabky, tak bysme tam meli chodit asi obden :D No a dalsi pokracovani nekdy priste, Tomik mi zdrhl nekam mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.3.09 15:51

no Alenko , to je uzasna zprava :potlesk: To mam velkou radost i za tebe. Si vzpominam, jak ja jsem skala radosti, kdyz Daniel zacal lozit. Jen at lozi, lozi.. my mame zatim taky jen lozit lozit, na rehabce nam zakazali jakykoliv tapani, drzeni za rucicky, boticky atd., aby si poradne zpevnil zada, musi si odlozit svoje, zadny spechy. Tak jo, jen tak dal a zase pisni. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová