Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HUUUUUU.......volala mi zasněžená Krisulka - srazila se sama se sebou
![]()
Nikdo nedorazil, ani já (tímto se velitelce omlouvám, nekukla jsem ráno na net). Takže zasněžená Krisulka už zase trandí domů. Tak to je první náš velký neúspěch účasti na srazu. ![]()
Slibuju, že já se příště polepčím.
Jééé teďka zpětně dočítám.......co náš porod v přímém přenosu? Mischni…tak cooo?????
A Monix - investigativní novinářka, je outofsignal tak snad nám to někdo brzo práskne.
A nevíte co XMerssy? a Kometka??
uuuz jsem tuuu ![]()
nejenze nebyl nikdo pred kavarnou, on nikdo nebyl ani v kavarne
tak jsem mile pani obsluze dala 10 minut a pak jsem to zabalila…
monix jsem se nedovolala a na amazonku cislo nemam
tak snad se vam holky nechtelo do toho hnusu, a nebo uz vas pani prijemne obsluhuje ![]()
jdu vyuzit necekane mnozstvi casu ku prospechu domacich praci ![]()
Takže vám tu novinku nesu jááááááá
sms od Mischni : Vrány už jsou sice pryč, ale jedna u nás 26.3. v 10:02 nechala dost hlučný balíček o rozměrech 50cm a 4,1kg. Říkáme mu Bára a jsme z ní úplně vedle. Míša a Ivan
není nadto šmírovat cizí diskuze… Obrovská gratulace statečná maminko a hodně mlíčka pro pořádné miminko
![]()
huraaaa!!!! uuuuuz!
at zije bara i statecna maminka ![]()
trikrat slava volali! to byla teda taky rychlovka, co? ![]()
holka, drzte se, moc se tesime na zivo!
krisik posila uslintanou ![]()
a byl to muj jubilejni tisici prispevek ![]()
Mischni, to byl fofr
Mooooooc gratuluju k macikovi a preji Bare vse nejslepsi do zivota a mamince radost, silu a trpelivost
![]()
Krisulko, jeeee, to je mi lito, ze ses srazila sama se sebou
Priste snad bude lepsi komunikace…
No parádááááááá!!!!
Hodně štěstí a zdraví Barunce a gratulace rodičůůům!!!!!!!!! ![]()
Juuúú to byl teda fofr, GRATULACE od brejlounků a ať Barča roste, roste a roste
[barva=darkred][/barva]
Tak ještě jednou moc gratuluju!!!!. Už jsem psala ob jedno, ale nějak jsem se nepodepsala!!!
Už se těším na Barunčiny fotky!!!
No paráda - fofr porod, to je dobře. Tak ať Bára bojovnice roste jako z vody (samozřejmě kojenecké a převařené), Já jsem si říkala, že v těch 10 vyšlo sluníčko. A ono si chtělo posvítit na Barču a přivítat ji pošimráním na líčko.
![]()
Ahoooj !
Tak než se člověk dohrabe k počítači, aby radostně oznámil nádhernou zprávu, tak tady je spousta rychlejších
Takže ještě jednou moc a moc gratuluju Mischni k Barunce - to byl teda fofr !! Holky, ať jste obě zdravé, v pohodě a rychle doma Krisulko - měla jsem vypnutý druhý telefon, takže jsi se mě nemohla dovolat. Dneska jsme byli u toho veterináře a já měla trochu obavy, jak to s tím naším pesonem dopadne. No - nakonec mu vyrthli 4 zuby, chudáčkovi.
Jé - teď mi Mischni poslala obrázek Barunky - no krásná holčička. A píše, že porod super - 2,5h. od příjezdu !!
To se nekdo ma, tak rychle porodit
By me zajimalo, jetsli to stihli do Boskovic nebo rodila nakonec v Brne ![]()
ja myslim, ze mischni si to zaslouzila ![]()
foto, foto! moni, supni nam barcu sem!
taaak naše detektivní kancelář dále zjistila…
Kometka je zřejmě pořád 2v1 - poslední příspěvek dnes kratičko po půlnoci…
Xmersi Ahoj,jmenuji se Tobiasek,na svet jsem vykoukl dnes 25.3.v 15.30.Vazim 2.850gr a merim 50cm.Mamince jsem dal zabrat,ale jsme oba v poradku
takže kometce držíme palce k rychlému vylodění a Xmersi gratulujeme k miminku…