Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
25.3.09 08:44

Ahoj holky,

Mischni, ze by uz??? Tak se drz a zitra uvidime, zda se ohlasis :roll:

Bubis, dnes se mi zdalo, ze Zabransky koupil extraligu :wink: to byl ale hezky sen, ale kdovi, treba se vyplni!

Krisulko, s tim bruslenim…no jeden cas jsem bydlela nad Vodovou,tak jsem chodila kazdy den bruslit. Jednou jsem vzala kamosku asi antitalent, 1× objela kluziste, pak sebou sekla a mela narazenou kostrc a obe kolena modry, ze jsem to jeste nevidela. Jak to vsechno udelala mi je zahadou dodnes, takze od te doby si nikoho neberu na svedomi.

Ja mela vcera bajecny den, tukla jsem s brylema o stul a najednou koukam, ze mam dve casti :twisted: Tak jsem si zabehla do optiky, nez to udelaji bude 10 dnu a hlavne me to bude stat litr :twisted: Jsem to ale sikulka :x

A co s tim zitrkem :idea: :?:

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.3.09 09:34

A POZOR!!!!
Právě mi volali ze sociálky - patrně mail zabral nebo co, že zítra posílají peníze!!!!Jupííí, neumřeme hlady a složenky budou zaplaceny! :dance: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.3.09 11:37

mischni, UUUUZ? :lol: :lol: :lol:
vypada to nadejne, ja tomu davam… tyden, maximalne 2 :lol: :lol: (muzes ted baru lakat na doslou materskou 8) )

alenko, tak nic, zas se to nenaucim :lol:
bryle sila… jezisek mi najezil novy a kdyz jsem zjistila, kolik staly :roll: …

SRAZ: odpoledne nemuzu :( ale jak psala evelina, kdyz holky ostatni muzete, klidne to spachejte!
vecer jeste mrknu jak a co teda…

jo, hele, co ta kometka? ze ona uz si rodi a nic nepovi? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.3.09 14:12

hoj navrhuji nový pozdrav

tak co Mischni UUUUUUUUUUUUUUUUUUUZZZZZ :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zítra neee, bohužel stále a pořád zůstáváme inkognito, ale máme dneska se sestřičkou 30 a tak musím zítra rychle koupit nějaký dar nedar, neb mám zatím vázu za 150kč a ona mi kupuje pekáče pomalu za 1000kč. Uvítám jakékoli nápady díky, protože zítra hodlám prolézt všechny možné obchody v Tišnově a vybrat něco hodnotného :lol: No zas taková dřina to nebude, moéc jich tam fakt není.
No ale aspoň koupím konečně tu broskvoň co s ní taťouch furt otravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.3.09 18:52

…tak na me neberte ohled vubec, nakonec nemuzu ani dopo :( jeste 2 a pul mesice a bude klidneji :wink: (doufam :roll: )

Lacenko, vse neeeeeej :-) :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.3.09 21:00

Tak to vypadalo UUUŽŽŽ nadějně:
Od rána mi nejspíš odchází zátka a teď jsem měla dvě hodiny kontrakce po 15 min., sice takový srandovní slabý, ale byly a teď se to zklidňuje… :? Tak se ráno asi zas uvidíme…
Kdyby něco, píšu Monix nebo krisulce.
Dobrou a pěkný zítřejší srazík, jestli to teda zkoordinujete. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.3.09 21:08

jeeee mischni rodi :D 8) jsem napnuta, treba se to rozjede a Barca si da konecne rict :wink: Mne zatka zacala odchazet den pred porodem, tak treba i u Tebe uz je to signal, ze uuuuuuz 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.3.09 21:20

Jé, Mischni, držím pěsti, jestli už se něco děje :D Mě teda odcházela zátka tak týden před (ale pomalinku a večer před odešel zbytek, tak třeba je to ono :) )

Jinak mi zítra taky teda nemůžem, tak si to užijte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.3.09 21:38

Teda Mischni to vypadá nadějně, tak držím palečky a přeji klidný noční přesun do Boskovic a stylový porod (u nich v diskuzi březen - duben 09 se rodí 2-4hodiny, prostě snový rychlovky :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.09 23:12

Ahoj,ja zapomnela,ze jdem zitra na desatou na ockovani,takze my nemuzem na sraz.Odpoledne bude malej odpocivat po injekci.Skoda (pisu z mobil,proto ta strucnost)
 Dobrou

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.3.09 23:16

Bubis&Danielson

• Citovat
  • Upravit
5100
26.3.09 05:27

Dobré ranko dámy!

Tak trocha přímého přenosu po ránu: 8)
Myslím, že Barče zahájilo akci vylíhnutí.
V noci jsem se definitivně odšpuntovala a vrátily se večerní kontrakce, i když teda o pravidelnosti se moc nedá mluvit. Je to tak 10-15 min a jsou docela krátký, i když silnější, než večer.
No, vidím to na snídani a tak za hoďku zavolám své gyndr. ( na dnešek sloužila), jestli máme jet nebo co.
Takže pokud se neozvu během dopoledne, tak rodím! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.09 07:26

Juhúúúú mischni rodííííííííííí 8O :D 8O :D :D
A´t je to rychlé jestli už to je ono!!

Holky já radši dneska nejdu, v neděli odjíždíme na dovču a Am má trocha rýmu. Takže bych ji to nerada v tomhle hnusným počasí ještě víc rozjela. Jestli se půjde, tak si to tam užijte!!! :wink:

Luc a Am

• Citovat
  • Upravit
2393
26.3.09 07:40

UUUUZ! 8O :lol: :lol:
huraaa!
mischni, drz se! myslime na tebe!!!

a co teda dnesek? jde nekdo??? doufam, ze monix, amazonka, ivusha :wink:
my v 9 vyrazime!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.3.09 08:46

hooj, tak koukam, ze na ten sraz jsme zustali s Tomikem jen my :cry: , tak nekdy priste, no.. Nebo je tu jeste nekdo, kdo muze?

Mischni, drz se…teda nebo radej moc to nedrz a at je Barce rychle venku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová