Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
31.3.09 10:44

Zdravím vespolek!

Děkujeme všem za gratulace a slova chvály - hřejí… :lol:

První noc proběhla v klidu a pokoji. Pánové zjevně neví, co je čeká, protože měli pocit, že Bára řádila, ale ona jen asi hodinku kolem půlnoci nemohla zabrat( upozorňuju, že téměř ve vší tichosti a chovala jsem já…) Jinak spala jak Budulínek - s dvěma přestávkama na sváču a přebal. Zlatý dítě - jen tak dál.
Porod opět za odměnu, jeli jsme po konzultaci a mojí gyndr. do těch Boskovic, kde slouží. Měla jsem kontrakce velmi mírné, asi dvě hodinky, leč pravidelné.Prohlídla mě, shledala, že opravdu rodím a že aby jsme se s tím necrcaly, tak to pojistíme Prostaglandinem. A že si musí jen odskočit na finančák, ale za chvíli je zpátky, to stihnem. ( měla už po službě…). Po prášku se kontrakce celkem rozjely, tak jsem poskakovala na balonu a pak se přesunula do vany - to bylo super. Za půl hodiny jsem už tatouchovi lámala prsty na rukách, za další půlhodky kotrakce půl minuty, klid půl minuty. Praskla mi voda a nastaly tlaky. Nechala jsem povolat porodní asistentku, která tomu moc nevěřila, ale po vyšetření vyvalila oči a že jdeme z vany… Nějak jsem se dostala zase zpět na porodní pokoj a po třech kontrakcích na balonu pravila, že jdeme na to. Takže na postel a na tři zatlačení byla Bára venku.Od příjezdu 2,5 hod. Moje gyndr. přišla doslova 5 min. po porodu a jen si mě zaštupovala.Tatouch byl statečnej aspoň, co jsem stihla sledovat a dokonce stříhal šňůru, na což je patřičně hrd. Upozorňuju, že rodím čtyřkiláče bez nástřihu a stehy mám jen kosmetické.
Taky mi vyšla ta vana a nadstandard( a to tam mají jen jeden) byl zrovna volnej, personál přátelský, až rodinné prostředí.Prostě ty malý nemocnice mají něco do sebe. A nemyslím, že by to bylo tím, že si s dr. tykám, protože spousta lidí se pořád ptalo, proč jsem z Brna jela rodit k nim.
Prostě mě mají " tam nahoře" asi rádi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.3.09 23:24

mischni, tak to tě mají teda fakticky rádi :-)))

moc gratulujeme tobě i barunce ..-))) mám ségru barborku.

kris. taky mi nefunguje odkaz, ale jen tady na brno.

jinak my nic. tewda lukášek je špatnej ze změny času a já na nervy s lukáška. do toho se učím na zkoušky a měla bych dělat semestrálky…

minulý týden jsme byli čt. pá v praze.

jinak teď srazík nedám, jdu poprvé oficiálně na monitor do bohunic, jse tam volala a patřičně naštcvaně mi oznámili, že je nás tam přes 30…

takže tak.

kometka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
1.4.09 14:43

Ahojky !

Mischni - Barunka je nádherná babulka :D A ještě tak hodná, jak píšeš - no držím palečky, aby jí to fakt vydrželo. Teda ten tvůj porod, to byla fakt rychlovka a bez nástřihu ? Čtyřkiláče? No ty jsi fakt matka - superhrdinka ! Holčičky - moc se opatrujte a už se těším, až si budu moct Barunku pochovat :) :)

Tenhle týden nějak nestíháme. A ještě jsem naštvaná, že všude je hezky a sluníčko a tady zase NIC ! (sakra !!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
1.4.09 17:34

Nazdarek..holky, kde je ta kavarna na te Sumajde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.4.09 20:50

dobry vecer holky,
mischni tak to je fajn, ze i doma probiha vse v poradku. 8) jen tak dal.. a pak nas zase potes nakyma fotkama male :wink:
Ivushko, tak to mas v pohode, ze Vitas se kouka s vama a pak da i najevo, ze chce jit spinkat. Co si pamatuju, tak ty jsi ho uz naucila usinat samotneho ze? Jak jsi to udelala..? My jsme dnes jeste zvladli usnout o pul osme, doufam, ze mu to vydrzi jeste nakej cas. Ale musim tam teda byt s nim.
Alenko, tak na ten sraz jsme zatim jen my s nasema lenochama, ale asi to nechame taky na pristi tyden, protoze Danielek vcera zacal soplit, takze do kavarny s nim radeji nepujdu, aby to neroznasel.
JInak kavarna na sumavske je tady:
http://www.mapy.cz/#…
Nejlepsi je jet trolej 32 z Ceske a vystoupit na zast. Botanicka a pak jen rovne a doleva :)
Tak snad pristi tyden se sejdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
2.4.09 09:26

Ahoj Bubis, tak fajn, nechame to na pristi tyden. My jsme si dnes s Tomikem pripsali a me je ted stejne blbe, ja se proste nesmim prespat a 10hod spanku mi nesvedci. Bubis a ty musis byt u Danielka nez usne? My uz mame od malicka naucene, ze se s nim rozloucim a usina sam. Vetsinou usne do 5 minut, pokud neusne do cca 10min tak ho vyndam a chvili si jeste hrajeme a pak spi. Ale to je jen pres den, vecer spi bez problemu. Ale zase mi nespi v kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.4.09 09:52

Bubis, vždycky to není taková idylka - však to znáš… :lol: :lol:
V půl roce začal večer v postýlce vyřvávat - měla jsem v živé paměti ségru, která klidně i hodinu seděla večer u postýlky a nemohla odejít než malej usnul. Tak to znám i lepší náplň na večer :? Chtěla jsem se tomu za každou cenu vyhnout tak jsme se s manželem dohodli, že zkusíme tu vyřvávací metodu (Estvill - je tady mrak diskuzí). 2 dny řval, a pak prostě začal usínat sám. Odnaučila jsem ho tak i v jednom roce od nočního mlíka. Je fakt, že sem tam to ještě zkusí (třeba jednou za 3 týdny), ale už jenom tak aby se neřeklo. Takže u nás to zabralo :D :D
V OV bylo fajn, mimin je hodnej. Akorát ségře zrovna začaly „praskat“ bradavky z kojení. :( Týý vole, sem to nikdy neviděla - to je teda masakr 8O Zlatá flaška :lol: A po cestě zpátky se můj drahej u:,–(il vzadu v autě, našteloval si televizi a anténu, dal do chlaďáčku chladit pivko - jako že je večer fotbal, tak se bude po cestě dívat. Omšem jela jsem TOO FAST :lol: :lol: takže měl prd signál. :lol: :lol:
Ježiš to je venku krásně - jdem ven korzovat po Krpoli. Nevím jak jste na tom s vypouštěním dětí na zem (Acy, Kris ???), kdyžtak se ozvěte můžeme je pást společně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.4.09 10:22

Mischni, teeeda to byl porod 8) A at to Barci vydrzi, jen tak dal! A tesime se na fotky :wink:
Za to segra si to fakt uziva :( Od utery zatezak, dve probdele noci v bolestech a dneska zacinaji vyvolavat :roll: Tak snad uz to taky bude mit za sebou …

A jako hrda matka hlasim Stepanovy prvni samostatne krucky!!! :D Samozrejme smerem od maminky pryc :twisted: :wink:

Ivusho, stejnse jsme prohrali, tak ho to nemusi az tak mrzet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.4.09 13:35

jooo, vyvencit!
co zitra dopol v parku pred selepkou?
zn. deti endura a kyblicky, matky nohy hore? :lol:

gratulujeme stepanovi k dalsimu levelu! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.4.09 14:48

V rychlosti aspoň dvě fotky z porodnice… čersvá Bára 

velký bratr v akci ( 6 hodin po porodu)

Já už se chci taky venčit, když je tak krásně. Snad dr. dnes dovolí, jedem na ko v 16.30…

Evelíno - doufám, že ségra už dorodila, to je běs. A gratuluju k prvním krůčkům.

jo, mmch, moje ségra porodila den po mě, takže náš společný otec je úplně hotovej dědeček! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.4.09 16:55

Mischni, je to fakt holka :lol: 8) A Tvuj syn je takovej fesak ? 8O :oops: 8) A se segrou se vam to teda povedlo 8O To se casto nestava :D

Jinak segra porad nic…Doufam, ze to bude jeste dneska :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.4.09 18:39

V kolik, v kolik???!!!! 9.30???????

Mischni , teda s tou ségrou je to mazec!!!!! Ale zas to bude idylka - můžete si vyměňovat zkušenosti.
Synátor je fakt kousek :wink: A vypadáš na fotce moc spokojeně - že ty máš v tom kelímku turka?! :lol: :lol:
Teda Bajča je fakt kousek........nebo spíš kus baby?? 8O :lol:

Jdu hledat na zítra kyblíček------nevím kam jsem ho loni zašantročila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.4.09 20:14

Neee že se tady domluvíte na prochnu zítra v 7 ráno!!!!!! :twisted: Abych to prošvihla jak minule :? :lol: Protože já pouštím net nejdřív tak v 9hod.

Kyblík sem nenašla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.4.09 21:13

cauec holky,
tak zitra Selepka? No a co ty prtata nechodici?? :roll: To ja si nebudu moct dat nohy nahoru.. Malej nevydrzi jen sedet v kocaru aniz bysme nejezdili a vytahnout ho, to bude chtit tapat za ruce a uz ho zpatky nedostanu.. chjooo.. a do pisku s nim taky asi ne, je zasoplenej, tak bych ho nechtela vic nachladit. No uz aby to chozeni bylo. Takze zitra bez nas..
Dnes odpoledne jsem byla na trhani osmicky a reknu vam, naprosto strasnyyyy!!! Uz nikdy vic!! .. a pani doktora povida: a v zari pujde ta druha!!! Nemuzu ani polykat, abych si dala nakyho panaka, jak me boli ta jedna mandle.. o hladu ani nemluve. Mate taky takovou zkusenost??..snad ne.
Mischni, pridavam se nejen ke chvale puvabu tvoji dcerusky ale i mladika. Uz mas pro nej nevestu? Mam sikovnou neter 13tku a jmenuje se Bara :wink:
Alenko, tak ja teda s malym chodim spat.. sam kdyby tam byl, tak by byl rev neuveritelny.. Ale malej mel problemy se spanim celkove.. to je na delsi vypraveni (do roka doma usinal jedine v naruci a s houpanim-vysledkem je beztak ta moje kyla), takze ted jsem stastna za to, ze ho dam do postylky, on si vazne lehne, posloucha jak mu zpivam a pak v klidu usne. cca do 15min. Takze nastesti sahodlouhy premlouvani aby spinkal neabsolvuju. No ale kazdopadne se teda mas.. hlavne ze jsi toho docilila bez kriku, to je bezva.
Ivushko, ja teda nemam na vyrvavaci metodu nervy.. bych musela nekam utect. Takze ja budu cekat do te doby, nez to pochopi, ze jsem vazne vedle a zvladne to bez kriku sam. Prijde to nekdy?? :roll:
A co ostatni drobeckove? taky usinaji samotni?? snad nejsem jedina co „otroci“ u postylky :)
Jo a pristi tyden jdu do spitalu, konecne mi odstrani tu kylu! Jsem myslela, ze tam budu den max. dva a prej minimalne 4.No jsem zvedava, co si pocne manzel sam s malym.. to bude jeho premiera a moje taky (bez malyho na tak dlouho). Neznate naky doktory ve Vojenske nemocnici? Ze byste se primluvili, at jsou hodni ;) (protoze nekdy ten pristup zdravotniku..!!!!) Dneska jsem byla na ekg a sestra rika: uvolnete se, at mi to pekne snima. Tak jsem se uvolnila a baba za chvilu vyprskne: Chcete mit vysledky nebo ne? Tak se uvolnete nebo muzete jit domu, protoze nic mne to nesnima… No oprskla krava, mela jsem dost!! Rikam, myslite ze to delam schvalne??… skoda mluvit..
Jo Evelinko, tak gratuluju malymu k prvnim kruckum.. ten si to pekne naplanoval. Dnes si urcite vyslapoval parkem v tak krasnym pocasi 8)
Preju peknej vecer jdu spat, at tu bolest zaspim…
 paacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.4.09 21:25

9.30 budem tam :wink:
nechodici necht vezmou prtatum deku - chodici je zasypou piskem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek