Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
14.4.09 22:15

Zdravím,
já v těch 10h budu zhruba vyjíždět, takže kolem půl jedenácté bysme tam mohly být.

kometko - teda ty seš fakt akční matka. Já už jsem se jen válela doma…

A ne, že budou všichni nemocní a tím pádem doma!!! Očekávám hojnou účast a slunečné počasí! 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
15.4.09 10:05

v 10 jsme tam jak na enduru :lol: :lol:
tesim se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.4.09 11:32

Tak Benda pořád soplí a občas kýchá. Ale teplotu nemá. Tak nevím, to vám tam asi raději lézt nebudu, co? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
15.4.09 12:28

Zebruš je to na tobě, posledně soplil Vítek i Krisík - aspoň jsme si neměly co vyčítat. Ale cizí děti soplit budou určitě. Takže se tam Benďa ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.4.09 13:28

Tak jestli není nikdo vyloženě proti, tak my přijdem (pokud se to teda nezhorší) a budem se stranit těch nejmenších 8)

Už se těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.4.09 19:45

Zebruš - nějaký ten soplík se venku ztratí. Sluníčko zahubí všechny bacily. Určitě přijďte !!!

V 10h. jsme tam jak na koni. Jen nevím, kam Katy vypustím - na písek je malá, na trávě asi bude ještě chladno (poránu)…no uvidíme - nějak to dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
15.4.09 20:22

Hlasime ucast!
Pokud nezaspime nebo tak neco, ale to snad ani ne kdyz mam denne budicek v 6 nebo driv…
Tak se na to dobre vyspete, to bude ucast, ze nam bude park maly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
15.4.09 20:39

Do kdy plánujete zůstat? My půjdem dopo na klub maminek,al etřeb aokolo poledne (pokud se to neprotáhne) bychom se na vás mohli juknout, ale to už povalíte nejspíš všechny domů papat a spinkat co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
15.4.09 21:17

ahoj holky, tak když neporodím, akože to nevypadá, tak bychom se asi stavili. ale jsem domluvená ještě na ráno s kamarádkou…
v pátek jdu na další kontrolu.
zatím to stejě nevypadá.

akční? jj, jsem mladá a mám trénink. brácha a ségra jsou dvojčata a mívala jsem je na starosti.

však mě taky stresuje, že se mi nic nechce a mám ještě dvě semestrálky…a v sobotu je zkouška, na kterou jsem přihlášená.

ale vypnout umíme taky. dneska jsme po obědě s lukáškem udělali nepečený dort a zalehli jsme a spali od 13-16,50. ta alergie nám dává zabrat…

dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.4.09 09:45

takže my nedorazíme, konečně mi volala paní z mssz, že mi schválila ppm, a to musím odvést k našim, odkud teď pobírám na lukáška rodičák.

tak příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.4.09 19:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
16.4.09 20:04

Acy - suprové fotky :) Díky !

Jinak - srazík se nám líbil a doufám, že příště už Katy bude na písku aktivnější. :) Po obědě byla tak unavená, že spala 2h vkuse - což se stává max. jednou za 10 let :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.4.09 20:52

Acy - t\y seš jako blesk - super fotky!!!

Srazík byl taky super, prosím brzy opakovat.

A hlásím, že Droběna mám 4,35kg a 55 cm. Takže za ty tři týdny, co je na světě, vyrostla o 5cm! 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.4.09 21:20

Fotky heeezky 8) Ale nejak jsem tam nevidela ty matky s nohama hore, jak psala Krisulka :lol:

mischni, ze by budouci modelka nebo basketbalistka :?: 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.4.09 21:42

No fotky skvělý, příště přijdeme zase pozdě, abychom vám je nekazili :wink: Tomíkovi se s parku vůbec nechtělo, ale sotva jsme nastoupili do autobusu byl tuhej. Naštěstí to máme k babi fakt přes silnic, neb domů bych ho už asi nedonesla. tak příště se snad zase přidáme a moc rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová