Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
já v těch 10h budu zhruba vyjíždět, takže kolem půl jedenácté bysme tam mohly být.
kometko - teda ty seš fakt akční matka. Já už jsem se jen válela doma…
A ne, že budou všichni nemocní a tím pádem doma!!! Očekávám hojnou účast a slunečné počasí!
![]()
Tak Benda pořád soplí a občas kýchá. Ale teplotu nemá. Tak nevím, to vám tam asi raději lézt nebudu, co? ![]()
Zebruš je to na tobě, posledně soplil Vítek i Krisík - aspoň jsme si neměly co vyčítat. Ale cizí děti soplit budou určitě. Takže se tam Benďa ztratí.
Tak jestli není nikdo vyloženě proti, tak my přijdem (pokud se to teda nezhorší) a budem se stranit těch nejmenších ![]()
Už se těšíme ![]()
Zebruš - nějaký ten soplík se venku ztratí. Sluníčko zahubí všechny bacily. Určitě přijďte !!!
V 10h. jsme tam jak na koni. Jen nevím, kam Katy vypustím - na písek je malá, na trávě asi bude ještě chladno (poránu)…no uvidíme - nějak to dopadne ![]()
Hlasime ucast!
Pokud nezaspime nebo tak neco, ale to snad ani ne kdyz mam denne budicek v 6 nebo driv…
Tak se na to dobre vyspete, to bude ucast, ze nam bude park maly!
Do kdy plánujete zůstat? My půjdem dopo na klub maminek,al etřeb aokolo poledne (pokud se to neprotáhne) bychom se na vás mohli juknout, ale to už povalíte nejspíš všechny domů papat a spinkat co?
ahoj holky, tak když neporodím, akože to nevypadá, tak bychom se asi stavili. ale jsem domluvená ještě na ráno s kamarádkou…
v pátek jdu na další kontrolu.
zatím to stejě nevypadá.
akční? jj, jsem mladá a mám trénink. brácha a ségra jsou dvojčata a mívala jsem je na starosti.
však mě taky stresuje, že se mi nic nechce a mám ještě dvě semestrálky…a v sobotu je zkouška, na kterou jsem přihlášená.
ale vypnout umíme taky. dneska jsme po obědě s lukáškem udělali nepečený dort a zalehli jsme a spali od 13-16,50. ta alergie nám dává zabrat…
dobrou
takže my nedorazíme, konečně mi volala paní z mssz, že mi schválila ppm, a to musím odvést k našim, odkud teď pobírám na lukáška rodičák.
tak příště
Acy - suprové fotky
Díky !
Jinak - srazík se nám líbil a doufám, že příště už Katy bude na písku aktivnější.
Po obědě byla tak unavená, že spala 2h vkuse - což se stává max. jednou za 10 let
![]()
Acy - t\y seš jako blesk - super fotky!!!
Srazík byl taky super, prosím brzy opakovat.
A hlásím, že Droběna mám 4,35kg a 55 cm. Takže za ty tři týdny, co je na světě, vyrostla o 5cm!
![]()
Fotky heeezky
Ale nejak jsem tam nevidela ty matky s nohama hore, jak psala Krisulka ![]()
mischni, ze by budouci modelka nebo basketbalistka
![]()
No fotky skvělý, příště přijdeme zase pozdě, abychom vám je nekazili
Tomíkovi se s parku vůbec nechtělo, ale sotva jsme nastoupili do autobusu byl tuhej. Naštěstí to máme k babi fakt přes silnic, neb domů bych ho už asi nedonesla. tak příště se snad zase přidáme a moc rádi.