Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
6.5.09 23:22

Jo taaak, takze takovy okrajovy stred :lol: :wink: Tam tim merem mam par kamaradu, tak to trochu znam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.5.09 23:24

Je to okraj ale stale stred. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.5.09 07:46

Ahoj holky,

kattkko my bydlime taky v byte a skoro ve stredu mesta, kousek od obilnaku. Moc si to pochvaluju, sice mame 2+1 a pod okny nam jezdi salina, ale byt je 86m, mam to kousek do mesta a vsude kolem je kam jit s kocarkem nebo pak s chodicim spuntem. Zahradky s barakem jsem si uzila dost za mlada a bioplody mame od obou babicek :wink: Mno a jinak chodime na prochazky, protoze Tomik chce porad papa, koukat na auta - zlaty Uvoz :D

Lacenko, snad Vlasin rekne jiny ortel, drzim pesticky!!!

Krisulko, tak ja budu muset vymetat sekace a snad na nejaky klobrc nebo ksiltik s hadrem na krk narazim :D

Mejte se pa a my za chvili valime na ockovani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.5.09 07:59

lacenka: To budou chlapi v těžké přesile :) Držím palce s chlapečkem, nejlepší by bylo, kdyby se rozštěp nepotvrdil co? :(

Já jsem zvědavá, jak budu válčit s miminkem na venkově 8) V případě těžkého absťáku po městě holt skočím na vlak a za 20 minut jsem na hlaváku a piju kafe na Vaňkovce :lol: A v případě řvoucího kočárku, jako má Mischni, aspoň bude v kavárně volno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.5.09 08:19

R

Příspěvek upraven 18.08.13 v 18:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.5.09 08:55

No zastavka Vsetinska. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.5.09 10:11

R

Příspěvek upraven 18.08.13 v 18:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.5.09 11:04

No my jsme na Renneske. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
7.5.09 11:28

A my jsme na Palajdě, přímo pod oknem nám stojí šalina (takže pištění při brždění, každé zacinkání :? ) okna máme jenom do ulice, kde je v létě na teploměru 45stupňů, neskutečně se práší. A pokud si já blázen nechám v parném létě omylem otevřené okno - tak mně místo zpěvu ptáčků budí od 5hod ranní rozjezdy. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Poskakuje s náma postel i skleničky v kredenci.
Skoro nevěřím tomu, že se opravdu v červnu stěhujeme a že si skutečně budu moct otevřít dokořán okno a uslyším ty řvoucí opeřence.
Na druhou stranu, jezdit s kočárkem ve městě kolem výkladců bylo určitě mnohel lepčí než trčet někde v poli. Teďka je nám to už jedno, V frčí do jeslí, tak třeba ho tam utahají a ještě rás si se mnou sedne na terasu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
7.5.09 11:31

Jo a ještě předělávat byt nelze, máme barák z 18tého století. Včetně štukových stropů a masivní jídelny z černého dřeva (dovezeno z Vídně) a kachlového krbu. Vše původní a takový barbar nejsem abych to zničila. Je to tady jak na zámku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.5.09 11:40

Tak to jo to by byla skoda to nicit.S tema tramvajema to mame to same taky nam pod oknem jezdi tramvaje.Nastesti autobus ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.5.09 12:51

Zdravím vespolek!

Koukám, tady je to samá skorosousedka. :lol: Na Gallašce jsem měla svůj první byt - v těch pavlačácích a pak jsem bydlela 5 let na SKácelce ( v těch blocích naproti tomu novýmu velkýmu skleněnýmu. :lol:

Holky, to stěhování vám nezávidím, i když já jsem skoro profík. Od svých 15-ti let jsem se stěhovala pravidelně po pěti letech. :roll: Nějak to tak vždycky vyšlo. Osamostatnění, svatbas, rozvod, svatba…No, doufám, že tady setrvám minimálně do důchodu nebo co mi ( nám) budou síly stačit. :lol:

Zdravím při poledni dámy!

Bára dnes spala zase 6 hodin v kuse( pochopitelně po patřičném večerním koncertu, ale aspoň tak.
Dopoledne jsem ji vzala do Manducy a šly jsme na poštu zaplatit složenky, protože v Brně snad neexistuje pošta přístupná s kočárkem. Stále coby pojízdná objevuji nové dimenze a úskalí… :roll:
No a teď jsem ji SNAD uspala v kočárku - uvidíme, na jak dlouho…
Navečer jedeme do poradny, tak jsem zvědavá, jestli jim nestrhne váhu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.5.09 13:36

jeee, na renneske bydli kamaradka - obcas hlida krisika :D

ivusha, jsem sjela rajce a koukala jsem, ze pripravy na byte v plnem proudu 8O na loznici a decaku jsem zatim teda 10 rozdilu nenasla, ale to prijde :lol: :lol:

mischni, 6hodin v kuse 8O kus, matko, a jeste si stezuj!

lacenko, gratuluju je tretimu do tlupy chlapu a at je v poradku! kdyby byla nutna operace, bylo by to potom ok?

alenko, kdyz bydlite u obilnaku, kam chodite k detske mudr? a ted tam paradane opravili to hriste - sice pro vetsi, ale uz se tesim :lol:

co kometka? kometko, co pord? co szivani? :twisted:

no, jdu neco delat, zkouskove se neprijemne blizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.5.09 13:48

lacenka - promiň, úplně jsem zapomněla. Gratuluju k základu fotbalové 11 a doufám, že Vlašín bude vidět lépe a radostněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.5.09 18:24

Nazdarek,

krasny vikend se blizi, uz se tesim, ze Tomika vypustim do pisku, jsem zvedava na reakci, jeste v nem nebyl. Trava ho ale nesmirne fascinuje.

Krisulko, hriste jeste ceka na nejake dokoncovaci prace, nechapu, co jim tak dlouho trva, chybi tam dle meho pripevnit houpacky. Dnes jsme to kontrolovali :D K MUDr chodime na Udolni k Rotscheinove, rozhodovala jsem se mezi ni a Adamovou a takhle to vyslo. A jsem rada, je moc mila a s Tomem to fakt umi. Viz dnesni ockovanda.

Mischni, 6 hod v kuse?? No parada!! Jen tak dal!! Bezbarierova posta je u nas na Udolni, coz me mooc tesi, pac jsem tam obcas pecena varena, jak chodim posilat balicky drazeb z aukra :wink: A myslim, ze je to fakt jedina posta. Kecam, jeste ta nova u Hornbachu…

Ivusho, teda ten byt musi byt neco, to bys mohla delat prohlidky a privydelala by sis pri materske :lol: Jinak mezi nami, my mame loznici do dvora a teda kdyz mame otevrene okno a me od 4hod budi ti rvouci operenci :twisted: moc rozdilu nevidim s tou salinou.. Ale za rok budem spat v obyvaku do ulice, tak si to vyzkousim a treba na ne budu s laskou vzpominat :roll:

Pa pa zeny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová