Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
11.5.09 12:50

U me taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.5.09 13:35

10.30 na brane, sedi mi to naramne 8) :lol:

stani, lacenko, myslim na vas, at vse dobre dopadne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
11.5.09 14:49

Krisulko-Moc děkuji :wink: taky si musím věřit že vše bude Ok a mimísek bude zdravej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
11.5.09 15:28

Ahoj holky, tak v 10,30 mi nesedi a uz vubec ne naramne :cry: V 11 chodi Tomson spat a spi jen v postylce. Tak bohuzel nekdy priste. Asi se vypravime s vama na pisek, bude-li to v rozumny cas, vcera mel premieru a vystacil si s klacikem, ale vezmeme s sebou i babovicky.

Staninko, drzim pesticky, doktori se nekdy pletou, synovci udajne nebilo srdicko..no vzhledem k tomu, ze mu je 6 let, je jasne, jak to dopadlo.

Lacenko, zitra na tebe bude myslet hafo loidi a ja budu mezi nima, drzte se, urcite to dobre dopadne!!! :-)

Kattkko, teda Barunka byla macik :roll: No Tomik mel necely 3kg a ted v roce pul ma 12,5kg :dance:

Pa pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.5.09 15:58

Ali zítra si palce ještě šetři, jdu až ve středu v poledne, ale nějak už mě ta nervozita přešla. Jen teď doma malinko válčíme se jménem. Manžel by chtěl Michala, ale já jsem spíš pro Vítka, tak uvidíme budu ukecávat. Doufám, že se Ivusch nebude zlobit :wink:
V pátek to ZOO… No láká mě to hodně. Jisté je to, že v pátek ráno budem v Bystrci. Musím s klukama k Dr. (no spíš s Honzíkem s těma růstovejma bolestma nožiček) a pokud nebude pršet či nenastanou jiné komplikace, tak se možná 10:30 na bráně potkáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
11.5.09 16:09

Jee Lacenko, tak to je fajn, zitra mam teda pohov :lol: Ve ST jdem na plavco, v poledne dam synka spat, zasednu a budu drzet. A at se Vlasin kouka ukazat v tom lepsim svetle :pocitac:

Pa pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
11.5.09 16:11

Ahojky. Lacenko-Taky jsem si myslela že to budeš mít zítra ten Ultrazvuk.
Tak držím palečky na středu palečky ať ti to dopadne velice dobře.
Jinak jména jsou taky moc pěkné a asi bych taky dala Vítečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.5.09 16:13

Hoho, vypadá to na hojnou účast - ještě aby bylo přiměřené počasí.

lacenka - tak ve středu? Držíme s Bárou co můžem.

A kde je Monix? Ať tam není přechlapeno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
11.5.09 16:21

Ráda bych se na to ZOO podívat ale bohužel ten den toho budu mít hodně tak třeba jindy se kvám ráda přidám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
11.5.09 16:37

Promiňte že sem lezu, ale jen tak mimochodem jsem zjistila, že Lacenka bude mít dalšího pindíka :-) hele, to vy vážně holku neumíte? :lol: Tak do čtvrtice??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.5.09 16:55

Kamiš - my musíme mít vždycky něco navíc :wink: :lol: A pokud mi někdo na 100% zaručí že napočtvrté to bude ta holka, tak jdu dotoho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
11.5.09 17:07

Ahojte

Hledala jsem tu nejakou brnenskou diskuzi a narazila na vas… tak se chci zeptat jestli se muzu pridat???

Lacenku uz znam ze Zari 2009 a podle fotky bych rekla ze i Krisulku (teda pokud je to ona tak chodi k Salesianum do Zabin do kostela) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
11.5.09 17:08

Ahoj,
tak po naší holčičce se netouží tak nic… :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
11.5.09 17:45