Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
11.5.09 18:15

Ahoj

Lacenko, Staninko, snad vám to dopadne dobře, držím pěsti

Lacenko, mě se líbí obě jména :)

ZOO - já ještě pořád nevím :? , manža bude asi pracovat doma, tak bysme do Brna nejeli, ale možná se to změní. Chtěla bych jít :( . V sobotu jsme byli v Lešné a supéééér :D

Vítám doriang :-)

Holky, co máte 2 a více dětí s malými věkovými rozdíly, zvládate to? Pomáhají vám manželé nebo babičky hodně? Já bych chtěla druhý co nejdřív, ale všechny máme daleko, manža věčně v práci, tak mám strach :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.5.09 18:15

Acy, fotka moc pěkná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
11.5.09 18:19

Fotku, kterou chceš vložit, musiš mít uloženou někde na webu ( např na rajčeti atd)
Potom klikni na fotku pravym tlačitkem a dej Vlastnosti. Zkopiruj řádek Adresa (URL).
Potom jdi sem jakoby si chtěla psát příspěvek. Klikni na tlačítko „Img“ (nahoře nad okýnkem, do kterýho píšeš), pak dej vložit tu adresu co máš nakopírovanou ve schránce a znovu klikni na „Img“

No a je to hotovo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.5.09 18:33

Acy po takové krasavici teda ta naše mužská garda rozhodně touží!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.5.09 18:37

Zebro - „život je jen náhoda, JEDNOU SI DOLE, JEDNOU NAHOřE......“
V sobotu jsme byli na výletě a to jsem byla jednoznačně nahoře, teď zas Tomík brečí, neb dostal nabančeno a jsem hodně dole. Babičky jsem v Brně k dispozici neměla. Teď mi tchýně občas pohlídá. Manžel leda víkendy, jinak je v práci. Zvládnout se to dá, prostě zatneš zuby a šlapeš brázdu…

Ale stejně.. i když se připojila Dori, tak 2 a víc dětí tu nikdo nemá nebo jo??? :lol: :lol:

Dori já nevěděla, že o nás nevíš, jinak bych tě lanařila si piš. Už jsem Brňandy viděla i naživo a je to fajnová partička. Přidáte se do ZOO, nebo stěhujete, stěhujete, stěhujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.5.09 18:45

Tak to budu muset nejdrive dat na rajce.no me to bylo divne :) .Takze az bude vetsi cas.Ale kdyby prselo v patek tak zustavame doma.Kdyz bude zatazeno tak pujdem.jo mozna tam budu o par minut pozdeji.Bus mi zastavuje v 10:17.Ale snad to stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.5.09 18:48

acy - kde se flákáš? Na lukách a děláš romantický fotky? Tahle je super! A co zoo - dáte?

dori - vítej a přidej se. Dokonce máš jedinečnou možnnost nás poznat osobně v pátek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
11.5.09 18:53

michni: jojo flákáme se po lukách! ZOO asi dáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.5.09 19:36

Brďo, zmizím si na písek udělat cvičně pár bábovek a abych si na dočítání rezervovala celý večer čico??!!
No to je super, že nás bude v pátek tolik :D
Acy - nádherná fotka, ale samo hlavně ta modelína :wink:
Lacy - děti mám přechodně 2 já, zrovna teď (v pátek předvedu). Za Vítka se zlobit nebudu, taky proč že?! Můžeš mít Vítězslava, Víta nebo přímo Vítka. Jinak ve středu držím palce, taky jsem hnedka vlítla na net abych zjistila vocogou. Bože ti chlapi musí mít furt něco s těma pinďourama.
Mischni - náušničky paráda, moc jí sluší.
Doriang vítej :D
dál nevím......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.5.09 21:07

Ahoooj !

Takže pátek 10,30 na bráně ? To by šlooo ! Teda jestli bude hezky - jinak by to asi nemělo smysl.

Acy - kdo ti dělal ty fotky ? A nebo to ty sama ?? Esli jo - tak jsi teda profík !

Zbytek si nepamatuju - mám dnes po auditu a bylo toho nějako moc. Ale těšíme se na vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
11.5.09 21:22

monix: nene jsou od kamošky z Humpolce. A díky všem za pochvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
11.5.09 21:35

http://img3.rajce.idnes.cz/…pie_-_19.jpg

Se pochlubím ještě jednou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
11.5.09 21:48

Dekuju, ze me vezmete :D

Teda ty fotky jsou nadherny :) To jednou oceni i tvoje mala… ja mam takovou serii se svoji mamkou od profi fotografky z doby kdy mi byly asi 4 roky a hrozne radi na ne doted, uz i s manzelem a detma, koukame.

V 10:30 je na nas uz moc pozde, mala me chodi mezi 11:30 a 12 spat a v kocare uz nejezdi (vcera sbalen a odstehovan definitivne do sklepa) a jinde nez v posteli doma me uz neusne. :( Ale az bude nejakej srazik odpolko tak se ukazem moc radi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.5.09 22:07

Lacenko, no jo, to mi nedošlo, že jsi to jen ty a teď i doriang :oops: :lol:
Tak třeba bych to taky zvládla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
11.5.09 22:17

Zebro - no ja ty dve deti teda nemam zas tak blizko sebe (teda ne ze bych nechtela, ale nejak se tehdy nedarilo). Ale za sebe musim rict, ze jsem rada, ze Agnes byla az s trosku vetsim odstupem, hlavne proto, ze jsem prave moc nevedela jaky to s tema dvema bude. Na to treti bych si troufla i driv, ale manzel chtel prvne vyresit bydleni. A taky to rozhodnuti vubec mit tech deti vic taky podporilo to, ze mame dve babicky, obe teda pracujici, ale zase plne energie na hlidani a blizko ( s jednou ted budeme bydlet v baraku) :wink: jde to i bez nich, ale s nima to je o moc snazsi. Kdyby byl manzel pro, uz ted muzu rict, ze pujdu klidne do ctvrtyho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová