Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady se nekdo raduje stoho ze prsi.
.to my moc ne,protoze nemuzem ven
. A pak jsme pritivny.Ale dopoledne jsme to stihli.
.
hmm, prší.....
![]()
Tak synovec přišupajdí v neděli - tak to krásně vyšlo, na výlet do ZOO se hlásíme.
Kris koukala jsem do Listopadu, jestli o víkendu něco málo nevyšlo - tak to neřeš. Já jsem tě strašně obdivovala jak jsi hrdinně organizovala sraz. Seš fakt dobrá velitelka a my jsme rádi, že seš tu s náma. Takže jsem zvědavá na podrobnosti ![]()
Mischni - Lednice? no to je romantika jak na vejšce, ty bláho. Ty, a to mimino je furt ta vaše amazonka? Není nějaká větší nebo co?
Za mně super fotky - i když sem koukala, že z pod těch šatiček vám koukaly spoďáry (ta dnešní mládež
) a u kojení seš tam jak zakletá princezna co čeká na polibek - vlastně čekala, nikdo nepřijel, tak zestárla a věž se kolem ní rozpadla.
Ježiš fakt soráč sem prostořeká koza. meeee
Lacenko - vy jste spíš na sever, západ sou Rosice, Střelice, Zbýšov…
lacenka: Západ je na mapě vlevo
Pomohla jsem ti?
Takže kousek od Střelic, jak psala ivusha. Ale pracuju v Kuřimi a tam byl dneska hodně velkej slejvák, jestli to spadlo i u vás, gratuluju. U nás sice prší, ale slabě ![]()
kattkka: To jsou ti divní lidi, co pěstují vlastní mrkev
Ale jestli chceš, tak se domluvíme… pršet bude v noci a ve dne sluníčko, souhlas? ![]()
Mischni: jako nezávislému pozorovateli se mi zdá, že chce prostě být s maminkou ![]()
No to víš, já se orientuju, na východ - Rusko a západ Němci
Jih rakušáci a sever polsko
Takže podle těchto parametrů jsem jihozápad
![]()
To víš já jsem jen 20let skautka
![]()
Vy chcete jít do té ZOO 15.5??? To je pátek ne? No uvidíme, ale ani se mi moc nechce, leda že by jezdil vláček
jsem to ale zhnilotina…
Jinak teda zakletá princezna co zestárla tak že se jí rozpadl hrad je hustý!!!!
lacenko - tvoje azimutová orientace je geniální.
to by měli používat v armádě na zmatení nepřítele.
ivus - princezna v nejlepším věku, ale ty hrady dnes nic nevydrží…
A Droběna má plnotučný, takže ve čvrtek asi strhnem u dr. váhu. ![]()
chuanitka - hlásím u nás zaliito, akorát se teda dost ochladilo…
jestli bude na tu zoo tak hojná účast, tak nám vypraví zvláštní vlak ![]()
A nebo to stim pocasim vyresime jak v Číně tam tomu desti umi porucit
.To ZOO neni spatny napad. Ale takova mensi otazka Vy tech zvirat mate doma malo??
Me teda staci.To male a velke.
Mischni - promiň, však mně znáš.
Jestli to věž nebyla ze dřeva a nesežrala ji dřevomorka.........
Katko - zvířat
máme dost, mně přijede ještě jedno navrch. Prosímtě uveď mně v realitu a napiš co máš doma za poklady, nebo udělej metr - sem mimo mísu ![]()
Pokud nás vemou jedem vlakem - já budu muset vzít kočár, a že by se mi chtělo milostpána tlačit až nahoru.....to teda ne.
ahoj kocenky,
tak ja jsem fit
… ale trvalo to. Tyden jsem se nemohla ani hnout, ale pak to slo rychle a uplna rekonvalescence za mesic. To uz muzu byt pouzitelna matka, ted je to teda bida.. ale malej si aspon zvyka, ze se s nim nebudu furt kvuli prkotine tahat.
Ad. Zoo: pokud Danielson bude chodit, jdem taky.. Jsem mu totiz slibila zoo az kdyz pujde chvilu po svejch. Taaakze: to nevypadaaa nadejne. Ale musim se pochlubit, uz udelat asi tak 7 kroku uplne sam
na delsi staci to jeste nevypada, boji se a je stale slabotka, takze mame jeste dokonce zakazano na nakou dobu a prej ma jeste lozit po kolenach.. no jo, kdo si pocka, ten se docka. Uz jsem zvykla.
Mischni, mala teda roste pekne a do krasy. S tim balonem jak jsi psala, to mi neco pripomnelo. Tak jsem stravila prvni pul rok
Za par mesicu uz bude jen vesela. uvidis ![]()
No nic, musim si vas docist, abych vedela co noveho u vas..
Jo a Alenko, co novyho Tomik? nerikej ze chodi? zadny predbihani, jste v poradi ![]()
No mam doma 3mesicni holcicku Barunku.to druhe zvire byl pritel
. Jinak ten metrik bych udelala ale nevim jak.
Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla, byli jsme na male dovci na Hostynsku…teda tam bylo naaadherne!! Sice kosa neskutecna, vitr, jeste ze jsem vzala zimni bundicku Tomikovi. Vyzkouseli jsme krosnicku, Tomik nadsen, tata mene ![]()
Bubis, nebooj my Vas neprebehnem ani nahodou
Tomik se ani nestavi,takze klid
Na rehabce jsem dostali nove cviky, ovsem Tomik je nepricetny, pak s nim neni 2 hodiny rec, takze jsme cvicit prestali, protoze by s nim nebyla rec cely den. Cekam az bude v praci nase fyzioterapeutka, protoze bych mela z vysmateho decka uplakanka. Gradovalo to tak, ze jen jsem ho vzala jen do naruce, zacal rvat. Tata byl nepricetny, zakazal mi s nim cvicit. Tak uvidim pristi tyden, treba nam neco vymysli. Samozrejme gratuluju k prvnim kruckum, to je fakt parada!!! A taky k rychle rekonvalescenci. Jsi statecna, zes to vsechno zvladla!!
Kattkko - vitej mezi nama
Ostatni jen zdravim, dite chce psat misto me a to se fakt neda..jo a ZOO mozna pribnem s vama…pa pa
Kris moc hezky fotecky, vsechny deti jsou kouzelny, jen nevim, ktery ke komu patri, snad se za vami na sraz nekdy vydam a zjistim
Jo hele ta holcicka s tim klobouckem, jak ma vzadu latku, kde se to da sehnat? Jen mi nepiste ze v bazarku, neb tam uz dalsi nebude ![]()
Alenko - sem schválně prošla všechny fotky.......
Myslím, že ta HOLČIČKA co má klobouček s látkou na krk - je Krisík od Krisulky
takže chlapeček ![]()
Smankote, asi to tak bude
Krisulko, moc se omlouvam, takovej chlap a ja to nepoznala
Nas se dneska taky pani prodavacka ptala, jestli je to holcicka nebo kluk, Tomik mel vinovou mikinu a hned je to holka. No a kde jste teda vzali ten klobrc?