Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlášení z kontroly:
Bára měla dnes 59cm a 5,3kg. Což znamená, že za tři týdny vyrostla o 4 cm a přibrala skoro kilo. Jo, mám holt smetanu…
A pozor - co se změnilo?

Už je velká ženská - píchali jí dnes ty náušničky(teda nastřelovali). Řvala jak pardál, že jsme se s doktorkou ani neslyšely.
Teď už snad usnula, myslím, že na mě byla trochu naštvaná, ale snad to časem ocení…
![]()
Je vy uz mate na usnicky??My teprve budeme.Nase doktorka picha az pozdeji okolo 4mesice.Pry je lepsi pozdeji.tak nevim.A kukam ze jste taky velici.Vypada to ze nas snad dozenete.
mala kdyz se narodila mela 4620 a 54cm.ve terch mesich jsme meli 65cm a 6200g.No ale tedka me prijde ze se zase vytahla
.
No Barunka je činaná… moooc ji to s náušničkama sluší. Si piš že to jedno ocení…
lacenka - děkuji,děkuji…
kkatko -
A tos takovýho macka rodila normálně? No, mám e co dohánět… ![]()
Rodila jsem normalne neuveritelne ze?
a dokonce nebyla ani pomackana .ptaji se me na to vsichni
. My meli peredpokladanou vahu 4kg
.Se trochu spletli u Milosrdnych ![]()
. Ty ono to spis bude tou hlavickou.Oni si vsichni predstavuji jakou musela mit obr hlavu a my meli malou zadna velka.Kdybych umela vlozit foto tak vlozim.Treba na to prijdu i na ty metriky co mate vsichni.
.Jo a jinak ta nase se jmenuje taky Barunka
.
Ahojky.
tak vám to taky musím napsat co se mně stalo.
Asi přijdu o mimíska ale zatím to je ve hvězdách.
Tak v Pondělý jsme z chlapem absolovaly SCREENING tam je to v naprostém pořádku mimísek měří 6,5.cm nosní kustka je OK a taky ten krček se nějak nezvětšuje.
Tak jsem byla hodně ráda.
Ale druhej den jsem šla do Poradny na gyndu.
Hned mně říkala co mně našly bohužel se to týká mimíska.
Někde jsem dostala TOXOPLASMOZU ale bohužel nevím kde jsem to prodělala a nebo dostala.
taki mn hned poslala do rizikové poradny na Obilnák a sestra mně obědnala na čtvrtek tak jsem tam vera byla a moc dobře t nevypadá.
Možná se pletu ale je to tak.
tak mně nabrala znivu krev a za 14.dní se dozvímverdikt jaki jsem dopadla třeba když jsem se nakazila tak před 3.měsíci tak bohužel budu muset na poteat a kdy jsem to prodělala 5.měswícu později tak bych možná o něj nemusela přijít.
hold uvuidíme jak dopadnem.
Lacenko-všimla jsem si že budeš mít klučíka přeji ti a malému gratuluji
.
Hlavně aby jste oba byli zdraví. Mischni-malá je moc pěkná s těma naušničkama a ta váha za ten měsíc je taky bomba a i délka její je krásná
![]()
lacenka píše:
Jen rychlé a věcné info od nás… Čekáme třetího kluka a bohužel je podezření že není zdravotně úplně OK (je podezření na rozštěp močové trubice..) 13.5. jsem objednaná k Vlašínovi na kontrolu (teď jsem byla u dr. Drábkové) a jestli se to potvrdí, zřejmě nás čeká těžší start do života s nezbytnou operací na začátku…
Tak to je mně líto že tě taky moc nepotěšily ale bude to Ok si myslím a malej bude zdravej jako řípa.
Moc ti to přeji.
Budu na tebe myslet jak jsi u něj dopadla.
My jsme tam dopadly velice dobře bral mně dr.Vlaším a říkal že máme zdravé dítko ale jak se za 14.potvrdí tak možná asi né.
Staninko, tak já ti taky držím pěstičky aby ty testy dopadli dobře. Toxoplazmozu přenáší ponejvíc kočky. U nás byla na začátku teď taky taková scénka, kdy synátor nedovedl pochopit, proč mu najednou nechci tu toulavou číču od sousedů chytit a stropil mi pekelnou hysterickou scénku…No má smůlu, na kočičku už jen koukáme… Ale třeba to bude vše OK, vážně držím pěstičky…
Ahoj holky,
jen kratce, BUBIS nebylas vcera odpoledne v Luzankach? Byla ti tam napadne podobna mamina s klucikem v kocarku. Necim ho na lavecce krmila ![]()
Jen rychlý průlet…
ZOO V PÁTEK CCA V 10.30 NA BRÁNĚ - MŮŽE BÝT?
Staninko - to snad nééé, držím palce, ať je to nakonec ok!!!
Ahojík kočenky.
Víkend unás byl taky velice moc pěknej a taky jsem si ho náramně užily. Mischni-Moc děkuji
snad to za těch necelích 14.dní dovím moc bych si přála aby bylo vše v naprostém pořádku.
Moc děkuji. Lacenko-Taky ti velice moc děkuji za podporu doufejme že obě dopadnem velice dobře moc ti to přeji zítra na tebe budu myslet jak jsi dopadla u Vlašíma.
![]()