Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a fotečky…
Jistě je máš ve svém počítači, takže je tu i možnost jak nestahovat žádné programy, jednoduše si je ulož na emimil…
Jak…
1. Vlevo v hl. menu si najeď do Fotogalerie (načítá se malinko dýl, vydrž)
2.Z nabídky vyber Upload obrázku (4možnost modrým písmem)
3. V tabulce první rámeček rozroluj menu a vyber Alba veřejná -diskuze - Brno (asi 15 zhora)
4.druhý rámeček klikni na procházet a najdi si v počítači u tebe, fotku co nám chceš ukázat…
5. třetí rámeček napiš že je od tebe
6. 4. rámeček můžeš popsat co na ní je…
7. Uploadnout obrázek
Hodím vám tam foto ze sobotního výletu tak se nelekněte
Obrázek se ti ukáže v Brněnském albíčku
8. klikni na něho pravým tlačítkem myši a vyber „kopírovat adresu obrázku“
9. Vrať se do diskuze a mezi značky vlož pravým tlačítkem „vložit“ zkopírovaný kód
Petko-Vítej mezi námy a gratuluji k těhu krásně si ho užívej.
![]()
´holky,pise mi to ze obrazek nebyl upladovan.........porad ale mam ta vse zadane
Katko - to mi většinou píše, když je moc velikej. Musí být max. 1KB(nevím, jestli jsem to napsala správně, ale ve fotogalerii tu velikost píšou).
lacenko - tak dneska za Vlašínem? Držím palce a čekám dobré zprávy!!!
V pátek máme tu počůranou Žofii, tak doufám, že se vymočí někde jinde, než nad brněnskou ZOO. Těším se.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
tak sem nejak akorat kopirovala odkaz na tu fotku.Asi se na neco spatne klikla.
Ahojík. Lacenko-Držíme palečky aby vše bylo u Vlašíma pořádku.
![]()
Tak jsem tu měla kamarádky chvílu si pokecaly
a zatchvílu zase valím pro Jiříka do školky.
zdravim nove i stavajici ![]()
teeeda tady to jede ve velkym.
Ivushko, tak vy se stehujete z tak krasnyho bytu? A kam jestli to neni tajny?
A jaky jsou pripravy? My totiz se ted taky budem stehovat (konecne do vlastniho bytu) a uz mam docela hruzu.. hlavne jak prestehujem 240l akvarko
nebo manzelskou postel.. atd. atd. Ale taky uz se tesim na terasu.. (myslim, ze jsi psala, ze budete mit) Chteli jsme barak, ale podle vseho jak slysim vidim, tak to bysme nezvladli.. hold mestaci!!
Takze se misto na zahrade budem valet na terase. Si tam dam spoustu kytek a budu si zahradu jen predstavovat
Uz se moc tesim.. tak dlouho nam trvalo, nez jsme neco nasli podle svych predstav a ted konecne.. no nechci to zakriknout. Mame s tim ted spoustu starosti, litani.. uff
Holky studentky, myslim na vas. Ted se vsichni kolem me sroti na zkousky a ja, si predstavte, zavidim.. jsem divna?
Btw drzim palce!
Lacenko, doufam, ze mimi bude v poradku..!! A kde ze jste to vlastne byli na te fotce? To vypada dobre..
Staninko, tobe taky preju, at ty testy vyjdou dobre, drzim palce!
Alenko, v nedeli jsme v parku byli, ale uz si nejsem jista, ze bych malyho krmila zrovna ten den venku. Melas prijit
Priste prijd! ![]()
Jo a jak jsi psala, ze jste dostali novy cviceni a malymu se to vubec nelibilo, u koho jste byli? A co Tomik novyho? Me uz je Dannyho tak lito.. on jak uz tak dlouho lita po kolenach, ted po nich prevazne uz jen chodi, tak je ma chudak tak domlaceny.. otekly a sama modrina! Mame totiz jeste ke vsemu temer vsude parkety. Jsem mu dokonce usila nakolenky.. vypada jak zapasnik wreslingu ![]()
Jo a musim se pochlubit: Danielek se obcas pusti a chodi chodi ![]()
Sice teda jak priopila kacena, ale… jupii. ale stejne jeste preferuje kolena.
Holky hezkej den preju
bubis Gratulujem k prvnim krokum
ja bych tak chtela, aby to treti taky chodilo pozdej ![]()
Stehovani nezavidim (taky jsme momentalne ve fazi presouvani do vlastniho, hruza kolik kramu se cloveku vejde do 50m bytu
), ale zas do svyho se stehuje radostne ![]()
Bubis, takze jset neco nasli??? A je to v centru, jak jste chteli nebo nekde jinde??? A terasu preji a zavidim, my ju mame pokalenou od holubu a nejde s tim asi nic moc delat, pritom je velikanska, ale nepouzitelna ![]()
A jasne, ze gratuluju ke kruckum!!!
Uz ti taky skonci veget
Jinak ja bych si to uceni teda klidne s nekym vymenila ![]()