Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé Acy, super fotky ![]()
Nám se to taky moc líbilo, Beník vytuhnul hned po cestě a ani si nevšimnul, když jsem ho přenesla do auta
, ale ještě doma se z něj sypal písek ![]()
Ahoj holky,
koukam, ze jste si to pekne uzili, snad se nekdy pridame. My chodime casteji ven, jsou ted v kurzu kvetinky, bagry, pejsci a kdejaka blbost
Me ty kvetinky davaji teda pekne zabrat, alergie v plnem rozkvetu. Zitra se premistujeme k babrdlince do krasu na par dnu, tak doufam, ze tam budou trochu vlidnejsi pylove podminky. Taky jsme byly po 2 mesicich plavat, jee a Tomik zapomnel potapeni
, tak si parkrat lokl a opet doma trenujeme kelimek.
A co Bubis, uz je z nemocnice doma?? Dlouho se tu neukazala…
Mejte se
Ahojík.
jdu vás všechny pozdravit.
Jinak se vám moc krásně povedl srazík moc vám to všem tam slušelo.
Já dnes byla v Brně na krvy nějak mně vyšli špatně odběry ale mimísek je pořádku.
tak sned mně dr nedá toho 5.5.nějaké antibiotika.
A 4.5.jdu na skreening na Veveří tak jsem zvědavá jak tam dopadnem jen by mně zajímalo zda mně nechájí fotečku z toho ultrazvuku nebo snad to taky bude v ceně když za to zaplatíme tolik penez.
Staninka30 píše:A 4.5.jdu na skreening na Veveří tak jsem zvědavá jak tam dopadnem jen by mně zajímalo zda mně nechájí fotečku z toho ultrazvuku nebo snad to taky bude v ceně když za to zaplatíme tolik penez.
Stani, náhodou probíhám touto diskuzí a fotečka je v ceně. Je to moc příjemný zážitek, mně doktor všechno komentoval, co na miminku zrovna pozoruje a měří. Je to zajímavé a je příjemné, jak asi 10-15 minut koukáš na miminko. Bylo mi líto, že to končí
Kdyby to nebylo tolik peněz, chodím tam pořád ![]()
chuanitka píše:Staninka30 píše:A 4.5.jdu na skreening na Veveří tak jsem zvědavá jak tam dopadnem jen by mně zajímalo zda mně nechájí fotečku z toho ultrazvuku nebo snad to taky bude v ceně když za to zaplatíme tolik penez.Stani, náhodou probíhám touto diskuzí a fotečka je v ceně. Je to moc příjemný zážitek, mně doktor všechno komentoval, co na miminku zrovna pozoruje a měří. Je to zajímavé a je příjemné, jak asi 10-15 minut koukáš na miminko. Bylo mi líto, že to končíKdyby to nebylo tolik peněz, chodím tam pořád
Ahojík.
Moc ti děkuji za velikou radu sem velice ráda že jí dávají v té ceně tu fotečku kdybych měla doma ten přístroj tak koukám co chvila na mimíska ale dočkáme se živě našeho vytouženého mimíska a budem spokojení.
.
A když né ta fotka nebude v ceně tak si doplatím to už je jedno zda dám na víc.
Když Staninko, jistě že se dočkáme, ale ono koukat se na ty němé záběry má taky něco do sebe. No a pak se zvedneš, dítě zůstane hodný v břiše a nic po tobě nechce
Ale jo, já se taky moooc těším na miminko,ale jsem taková nějaká už střízlivá. Už aby chodil, mluvil a byl bez plen
![]()
jak se jinak pískuje v Brně? Pořád musím myslet na tu pohodičku v tom parku. Ach jo… NO nic konec bulení.
U nás na venkově je taky krásně, když zrovna teče teplá voda, nebo aspoň voda, nebo jde proud. Minulý pátet s ev tomto pořadí všechno podělalo. Teda teplá neteče už od středy, ale ta se dá aspoň ohřát,ale jak neteče žádná tak už je ouvej.
to je ale pesimistický příspěvek příště se zkusím polepšit slibuji…
Ahojky !
Tak asi všichni lítáte venku, co ?
Krisulko - máš někde fotečky ze srazíku ?
Bubis - jak je ? Už jsi ok ? Jak to zvládáš ?
Mischni - co babulka Barunka ?
U nás všechno při starém - tedy samozřejmě Katy už šmejdí úplně všude a náš byt se pomalu blíží holobytu (vše musíme umisťovat někam z dosahu). Opatrujte se !
Zdarec!
To je sranda, jak je tu po srazu vždycky vymeteno. ![]()
Bára má poněkud neklidné období. V noci si sice udržuje svůj spací standard(naštěstíú, ale ve dne to bývá horor. Někdy spí 3-4 hodiny tahem, někdy po dvaceti minutách a mezitím řve jak tur.
A mlčí akorát u prsa…NO, bývá to náročné.
Příští týden přemýšlíme se dvěma holkama z diskuze Březen-duben, že bychom vyrazily do zoo, pokud bude slušný počasí - nechcete se někdo přidat? Zatím teda nemáme žádný termín, jen plánujeme.Já kromě pondělí a čtvrtka můžu.A pátek je svátek, tak to asi budeme v kruhu rodinném a v zoo bude stejně jak na Václaváku, takže zbývá úterý, středa…
lacenko - to máte teda na venkově bojový podmínky,ne?
Staninko - držím palce na screening - vše bude ok.
Holkyyyy, to moje šílený pubertální dítě se dostalo na gympl!!!!
Já jsem tomu moc nevěřila, protože se s přípravou moc necrcal, ale na internetu jsou už výsledky a JE TO TAM!
Jsem VSM - velmi spokojená matka!!!:dance:
![]()
Mischni, tak to blahopreju!!!! To musi byt snad vetsi uleva pro Tebe nez pro nej, ze?
A musi to byt docela zajimave mit zaraz skoro dospele dite a novorozence. Kazdy jiny potreby a jina narocnost, ne? ![]()
Holky a ja presne pred rokem uz mela pichnutej epidural, podanej oxytocin a za nejaky tri hodiny bude malej na svete
Mazeeec, jak to uteklo ![]()
Ahojte
Mischni , moc gratuluju
a ať se vám to spaní upraví, mě Beník ze začátku spával přes den jen na klíně po koju (klidně i hodinu a dýl - teď už nechápu, jak jsem to vydržela
. Asi díky internetu
)
My bysme se možná přidali, jak se domluvíte na datu, tak ho sem prosím napiš a my dáme vědět, jestli můžeme ![]()
Monix , už máte vložku do Janéček? ![]()
Holky, nočník jsme použili zatím tak 5× a už je v koši
. Dnes jsem zjistila, že je nakřáplej
, asi na něj někdo šlápnul, nebo co
![]()
Evelín , ty si to tak pamatuješ, kdy ti co píchali? Já jsem byla úplně mimo
. Co všechno do mě napíchali jsem zjistila až pak z propouštěcí zprávy (byly toho dva řádky)
Ale stálo to za to, hrozně to uteklo, co? ![]()
Mischni gratuluju......tobě žes to přežila a synovi že ho přijali. ![]()
Hmm do ZOO
uvidíme, štandopéde mi sem ségra posílá opět synovečka, ale až 11.5. tak si ZOO nechám asi jako eso v rukávu pro něj.
Evelíno - gratuluju k ročku, to chce minimálně štamprdlu žes to přežila - už to bude jenom lepčí ![]()
Nočník zkoušíme, když jsme doma tak má superslipy s autíčkama Cars - když se furt mluví o té motivaci…
Ale sám si neřekne
takže jsem jak natažené péro z gauče a furt se jenom ptám jestli se mu nechce čůrat. Furt tvrdí, že NEEE, tak ho vždycky jednou za 20min čapnu a prostě ho na ten nočník po:,–(ím. No a on se vyčurá. Tak nevím jestli se to někam posune. Zatím je mu šumák jestli sedí na nočníku nebo si pochčije superslipy. ![]()
Tak copak naše Krisulka? že by na kopcu nebyl signál??!!!
A co marod Bubis?
Svolala bych slet na dětském hřišti na Obilňáku v parku (tam je to taky oplocený
) ale dělali tam nějakou přestavbu a nevím jestli je to už hotový.
Nebo Lužánky? To sem teda trošku sama proti sobě - to je velkej rajón a asi víc než s váma budu lovit draka po parku.
Nebo na Slovaňáku na dětském hřišti?
No uvidíme co počasí - doufám že se to vyprší na čecháčky a u nás bude zoncna ruplovat
![]()
Ahojky !
Mischni - tak to moooc gratuluju ! Puboš je fakt šikula ! Doufám že taky budu jednou VSM
![]()
Zebruš - podložku už mám ! A s našitou Kačenkou, héč
Je vážně výborná
Ivusho - ty jsi obětavá sestra, když si tady bereš synovečka. Já bych asi Katy a 3,5letou neteřinku asi nezvládla.
Byla jsem po, út v práci a tak se teď musím více věnovat Katy - bohužel začínám zjišťovat, že asi u ní začíná to mamánkovské období (bůh nás ochraňuj
) A do to lezou zuby, takže holčička furt u něčeho stojí a bezdůvodně řve. ZOO příští týden moc nestíháme. No a srazík - místo nechám na vás - přizpůsobíme se.
ivusha píše:No uvidíme co počasí - doufám že se to vyprší na čecháčky a u nás bude zoncna ruplovat![]()
kuš ženská, voda je už potřeba že je to až k pláči, kdo má s tím bachorem furt zalívat
Taky spadli tři kapky a nic s toho, už jsme vážně jak na poušti…
ZOO - to asi nehrozí, na to jsem moc líná… Sraz na hřišti, mnooo to zní moooc hezky,ale já hlasuji raději za ten déšť ![]()