Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
29.4.09 10:14

Ahojky.

Mischni-Moc děkuji právě včera jedna z byzkuze od listopapadek vypadla a byla na tom screeningu kam jdu já na to Veveří a docela se bojím o mimíska bohužel přišla.
Moc si fandím že to bude Ok a i maličkej.
Jinak moc gratuluji že mladej se dostal na školu jupí :wink: :lol: :D .
Malé se to určitě zlepší a bude více spinkat neboj.Malá je šikulka.
Já bych se klidně svámy šla ale zase já v uterý nemohu a taky ve středu něco mám takže asi jindy svámy vyrazíme zda budete chtát. :lol: Eveliko-To tak stršně letí že už slavíte 1.rok tak to moc gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.4.09 20:03

mischni: Gratuluju, asi je puboš chytrý po mamince :wink: Kam se dostal?
lacenka: Taky hlasuju pro déšť, stát každý večer půl hodiny s hadicí, případně nosit konve, to už mě neba :roll: A to mám zatím minipupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
30.4.09 12:06

čau děcka, nevíte kde se dneska upalujou čarodějnice? Nějak se mi nedaří nic najít… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.4.09 13:14

Ahojky. Ivushko,nevim, hledam hledam a vygooglila jsem toto http://www.mcslatina.cz/clanek.php?… je to ve slatine-nevim jak to mate daleko. Jeste zkusim pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
30.4.09 16:17

Tak jste mně s deštěm přehlasovaly.........nebo jste větší čarodějnice 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.5.09 21:51

Ahojte,tak jsem objevila tuto mistnost a to docela nahodou.Muzu se k vam pridat?Hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
1.5.09 22:11

Ahojky, jasně že se můžeš přidat...... :wink: Rády tady přivítáme novou tvář, snad se k nám přidáš i na srazech - jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.5.09 09:20

Ahojte,urcite i na srazech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.5.09 18:39

Hlásím, že jsem včera byla olíbaná na pět let dopředu. Byli jsme s Barčetem na prvním velkém výletu v Lednici a tam kvetlo ještě dostatek stromů, tak jsme plnili prvomájové povinnosti o 106. Lidí tam bylo jak na Václaváku a kočárků mraky, ale bylo to fajn. Bára vcelku dost spala, ale i tak byla jediné dítě, které jsme slyšeli řvát. A nejen my…Jak to ti ostatní sakra dělají?

Dnes tatouch sází stromy, já jsem vyžehlila a další vyprala, udělala bramboráky, škvarkový placky a štrůdl a už jsem si zalezla k hokeji do ložnice. Bára teď vykecává s drakem, tak mám chvilku klid.

A několik fotek ze včerejška:

Parková romantika:

džínový vycházkový model

kojím zá:,–(ně v soukromí :lol:

dej přednost v jízdě

Bára to má na háku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.5.09 17:33

ivusha: No nevím s tím deštěm… nám hřmělo, blýskalo, bylo zataženo, opravdu efektní. Ale spadlo pět kapek, pod pivoňkami bylo sucho 8) A v pátek už se mi zas prášilo od motyčky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
3.5.09 19:59
chuanitka píše:
ivusha: No nevím s tím deštěm… nám hřmělo, blýskalo, bylo zataženo, opravdu efektní. Ale spadlo pět kapek, pod pivoňkami bylo sucho 8) A v pátek už se mi zas prášilo od motyčky :(

amen…
apropo kterým směrem od Brna se nacházíš? Máme na zahradě naprosto stejné klimatické podmínky.

Prodloužený víkend byl fajn a docela rychle utekl a teď nás čeká docela náročný týden, tak snad to nějak zvládnem. No aspoň že jsme konečně zas pojízdný, tak hned zítra zajedu nakoupit, neb u nás je slušně za ty tři týdny vyjedeno. Pak rande s kamoškou, v úterý snad konečně dojede chlapek dodělat kuch. linku, ve středu je ten slavný den!!! UTZ a ve čtvrtek musím vzít Honzíka k dr. neb poslední dobou už nějak moc pláče že ho bolí nožičky. Asi růstový bolesti, ale pro jistotu to necháme zkontrolovat…

Mischni - to musel být úžasný výlet, my tam byli ještě za svobodna a bylo moooc krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.5.09 10:17
lacenka píše:
apropo kterým směrem od Brna se nacházíš? Máme na zahradě naprosto stejné klimatické podmínky.

Asi 15 km na západ… nejsme sousedky? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.5.09 11:47

Dobré skoropoledne vespolek!

TAk si tady poskakuju na balonu s Bárou v Manduce a je konečně klid… :roll: 8)
Jinak teda nevím, co dělám špatně, protože najezená je, suchá taky, vyprděla se solidně, předtím i podělala a furt vřeští. Ani povídat si nechce, hračky nezájem. Mám prostě mrzuté dítě…A přitom jsou rodičové takoví pohodáři! :lol:
Po obědě by měla přijet kámoška se čtyřměsíčním Václavem, tak jsem zvědavá, jestli se to moje dítě bude chovat společensky…

ad zoo - je tu návrh na hromadnou akci 15.5. Kdo se přidá? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.5.09 14:54
mischni píše:
ad zoo - je tu návrh na hromadnou akci 15.5. Kdo se přidá? 8)

my! :D

vecer snad uz smysluplneji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
4.5.09 16:48

15km na západ, ach jo…já vědět kde je západ :lol: :lol: :lol: No bydlíme za Tišnovem, tak jestli je to na západ tak taky na západě :wink:

Jinak hurááá prší. Dopoledne nádherná procházka po městě a teď konečně deštík a zatím umírněnej, tak hurararaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová