Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc vám kočenky děkuji za držení palečku a do středy to strašně rychle uteče.
Jen doufejme že to bude Ok hlavní je že ta malá šance tam je a to je dobré.
Tak Stanince ještě jednou gratulace aspoň ke krůčku k zdravému miminku. Oni ty krůčky leckdy stačí, však těmi se k cíli dá taky pohodlně dojít.
Chuanitko - je zbytečné se celé těhotenství bát… Kostky jsou vrženy takřka splynutím těch dvou zárodečných buněk a i když se některé věci jistě dají v těhu ovlivnit, spoustu jich prostě neovlivníš a jen se zbytečně stresuješ. Ode mě to teď asi zní, co??? Já až příště otěhotním, tak se zavřu ve vakuu a budu se cpát výhradně Bio potravinama
No a taky už jsem včera tátu připravila nato že proběhne tentokrát velmi pečlivá prekoncepční příprava
Žádné těsné trenky a celodenní vysedávání u PC… zdravá strava a přiměřený pohyb
no a vitamínky nakoupíme aspoň kamion, aby nám to stačilo… ![]()
Lacenko , já vím… Pokud by moje miminko bylo nemocné, tak už prostě nemocné je a já to nervováním neovlivním. Jsem realistka a vím, že to, co se přihodilo tobě, se stává. Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Jen jsem prostě lehce nervózní, jestli je vše OK. Člověk projde jedno vyšetření a hned ho čeká další ![]()
Mmch. řekli ti, z čeho ta VVV mohla být? Jestli opravdu nedostatek vitamínů nebo špatný životní styl nebo prostě náhoda? Já jsem otěhotněla náhodou, takže v okamžiku početí jsem rozhodně nebyla nadopovaná vitamínama, spíš nějakým vínem hádám ![]()
tak já tedy rozhodně ovíněná nebyla, možná láskou k milovanému manželovi… i když po 6letech??? Ale jo
![]()
Pitevní zpráva bude za dva měsíce a pak nás čeká dlouhé a důkladné sezení s genetičkou. Upřímně si myslím, že se na nic nepřijde a bude to prostě jen další špatně zamotaná DNA, to se stává… V našich rodinách totiž neexistuje absolutně žádná genetická zátěž (žádní postižení, žádné potraty (teda jeden, ten se musí prozkoumat - chudák tchýně…), žádné předčasné porody, nebo SIDS ). Obě rodiny jsou strikně nekuřácké a zdravé jako řípy do relativně vysokého věku… Náš životní styl je standartní, žijeme na venkově, věk přiměřený. Vitamíny v těhu hlavně listovku, jsem brala hned jak jsem dvoupoudovku našla…Pravidelné kontroly i testy byli v normě včetně tripla!!! Takže kde chceš hledat chybu??? Někde bude, ale jak už jsem řekla víš, upřímně si myslím že se ty dvě zárodečný buňky kolem sebe špatně omotali už na začátku…
Nervozita před testama, nebo UTZ je normální, jen jsem ti chtěla říct aby sis bříško užívala, protože i to těhu hodně rychle uběhne a po porodu si kopající bříško už nepohladíš a nevyfotíš. Zas budeš mít doma nejkrásnější miminko na světě, takže každý období je nádherný a kapka nervozity a strachu k tomu jistě patří, ale nic se nemá přehánět…
lacenka: Nekuřáci a zdraví jak řípy, to jste úplně vzorová rodina ![]()
S tou láskou k manžovi to trošku chápu, já jsem s chlapem osm let a člověče často se přistihnu, že jedu domů a těším se na něj
Asi jsem blázen ![]()
Jak píšeš, ve tvém případě asi chyba nebyla nikde, prostě se stalo ![]()
Když už tady trošku filozofujeme… celý život vlastně letí rychle
Vidím to na dětech kolem sebe a nejen na nich. Tak proto si každý víkend dávám ráno kafe na zahradě a jen sedím, koukám kolem sebe a užívám si ![]()
Ahojte holky,tak jak to vypada tak u nas zoo pada.Mala byla od 1 vzhuru zhuba do 2:30
.Nam s neznameho duvodu mozna zuby.Ale ve 4 se probudila na novo.Takze des.Ja su nevyspala tak zlusim neco naspat pokud to pujde pokud ne tak mam smulu asi se oblecem a pujdem s Vami. Pokud usne jako ze doufam ze jo,protoze dostala najist tak to jdu dospat.Tak se mejte zatim fajn a zkusim dat o sobe vedet do te 9 - 9:30.
Změna: Neprší a vidím „modrý z nebe“…
Jestli se z toho počasí nezblázním, tak tam budu.
![]()
Mala se probudila pred chvili a ja sni.Tak si uzijte vylet a omlouvam se ze nakonec nejdem
hola! ja se z toho zblaznim! k. v noci sracku jak das…
my rusime ucast tez
sakulajda… nam ty zviratka nejsou prany ![]()
do sokola jsem to nějak nestihla, a teďka koukám že tady se hromadně kolaboruje. Tak co? mám jít startovat káru???
no s takovou to nemám šanci na tu 10 tou stihnout!!!!! je tady ještě někdo, kdo de na ty zvířata????
nechci kecat, ale myslim, ze jste s mischni posledni musketyri ![]()