Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
25.5.09 15:04
lacenka píše:
Už nebydlíme v bystrci rok a půl, ale hned bych se tam vrátila, ač mnoho lidí na tuto část města dost žehrá, já na ni nedám dopoustit, na Laštůvkové to bylo vážně fajn bydleníčko…

To jo, hlavně s dětmi - je tam klídeček a přitom vše v dosahu :)
Jen cesta do města trvá… já jezdila na gympl z Bystrce na Táborskou 45 minut :D Pak jsem byla tak závislá, že jsem se nemohla učit doma, ale jen v šalině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.5.09 15:10

Kris: Vidím, že jsi přes šátky znalec :D S tou černou - říkám si, že mimčovu náladu určitě ovlivňují barvy, které blízko sebe vidí. Takže úplné novorozeně do černé prostě balit nechci. Jj, MMB sleduju, ale nakupovat začnu až po čtvrtečním velkém UTZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.5.09 20:27

Ze bychom sli ve ctvrtek taky??Uvidme dle pocasi.Mate teda vsichni prehled co se kde kona za akce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.5.09 10:54

Ahojte,tak mala prave usla.No dneska uz mame za sebou ockovani.Skoro ani nepipla.tak uvidim jak bude reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.5.09 11:11
kattkka píše:
Ze bychom sli ve ctvrtek taky??Uvidme dle pocasi.Mate teda vsichni prehled co se kde kona za akce. :lol:

http://www.ignisbrunensis.cz/…my--582.html :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.5.09 11:40

jde to nejak mimo me pokud nekdo nererkne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
26.5.09 16:34

Ahojky, dneska jsme byli v Keny a visel tam na nástěnce odkaz na PŘEDNÁŠKU O LÁTKOVÝCH PLENÁCH :wink: ukázky materiálů, a způsobů vázání. Byla tam cena 60,– a kontakt s upřesněním www.jarmila.com, koukala jsem že má na stránkách vypsaný termín jenom 16.5. ale na nástěnce jich bylo mnohem víc - tak jí zkuste brnknout.

Kdyby Brněnské těhule měly zájem si rozšířit obzory. Mně by to teda zajímalo z čistě studijních důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
26.5.09 17:28

Jee, ja k Jarmile chodila na predporodni kursy :lol: vrele doporucuju, pokud nektera z prvotehulek tady uvazujete o podrobnejsim predporodnim kursu nez byva v porodnicich :D ja byla uz pred tema 6 rokama nadsena. Je sice hodne osobita, ale naleje do vas spousty informaci. Na konci kursu jsem chodila a vytacela chlapa, pac kazda druha veta zacinala slovy "Jarmila rikala " :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.5.09 19:50

Nazdarek,

jo jo Jarmila :roll: sice jsem ji nikdy nevidela, ale kdyz jsem s ni jednou neco konzultovala po telefonu, tak to jmeno k ni vylozene sedelo. Vskutku osobity clovek :D

Kris, my uz permosky mame davno doma, jako majitele lonskych mame predkupni pravo, takze manzel je sel hned druhy den, co zacal predprodej koupit. Uz se tesim na hokej, akorat manza planuje i vyjezdy na Slavii apod, tak nevim zda ho doma nekdy uvidime. taky doufam, ze mi tchan prenecha nejaky lepsi zapas, i kdyz v extralize budou lepsi vsechny :wink:

Jinak BMUE, tak jako balonovy nadsenec jsem par let po sobe behala na Kravec a ani jednou se mi nepodarilo videt start balonu, vzdycky to bylo kvuli pocasi zrusene a nebo me z nepochopitelnych duvodu prehozeny na prehradu. Tak mi manzel koupil let a ja si to uzila kompletne. Ohnostroje s Tomikem ted par let videt nebudeme, ale vzdycky jsme si je uzili a pokud se mi bude chtit tak se na prskavky podivam z okna na Spilas. Takze nas ted akce miji. Ale pristi rok uz bude Tomik vetsi a myslim, ze si to naramne uzijeme.

Jinak jsme ted byli na par dnu v Lednici, parada, klidek, pohodicka vegac :D No a ted jsme furt na pisku, pisek je doma zakazany slovo, jinak mi dite s brekem kleci u dveri a rve pí pí.

Jinak se vsichni mejte nestiham reagovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.5.09 19:51

Este me napadlo, nechodite nekdo na Pelicovu na detsky hriste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
26.5.09 22:01

Alenko, tak svolej sraz na Pelicovu… :wink:
Teda sem nečekala, že mis Jarmilu budete někdo znát 8O , já sem o ní nikdy neslyšela. Jenom sem si vzpomněla, že jsem se kdysi pokoušela proniknou do tajů látkových plen a nějak sem se v tom nedokázala sama zorientovat (no tak to je něco na mně :roll: , to fakt nesnáším :twisted: ) Teda nee že bych to někdy chtěla zkoušet… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.5.09 22:09

jee, alenka ma rajce 8O :lol: honem jsem koukala, jestli tomika neznam z obilnaku - posledni dobou jsme tam casto 8)

hlasuju pro sraz na pelicove!

a ve ctvrtek? dopoledne luzanky? ivusho, pujdete? na balony na kravaku se chystame stopro!

„jarmila vzdycky mi radila, abych pracovni dobu dodrzel“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.5.09 22:15

Ja se tady sice hlasim na ctvrtek ale mi mame na 8:30 rehabilitaci.No aůe zkusime dojed aspon s rehabky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
26.5.09 22:17

JOO Kristýna trčí na Obilňáku a NIC neřekne :twisted:

Ve čtvrtek se klíďo zůčastním dopo i odpo, akorát dopo až tak 10.00. Nee že bych byla shnilá :wink: NAOPAK!!! ráno mám spinning s hlídáním dětí. A neptejte se mně kde, protože vám to neřeknu - je tam velkej nával. Tak soráč. :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.5.09 22:21

no tak sorry, me nenapadlo, ze by o nas nekdo stal :twisted:
ja vim, ja vim, kde je spin s hlidanim - chci uplatek 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...