Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No teda, ty dneska dráždíš hada bosou nohou
![]()
Tak já tady poctivě hlásím téměř náš týdenní program a vy se tajně a ještě mně za zády.......no fuj.
Jo dneska sem ulovila na cestě z keny Marťanku s Vikoušem. Má po uzávěrce, tak by se taky ve čtvrtek přidala. Teďka jí blbne net, ale Monix jí prej dá vědět kdy a v kolik. Takže ot zní " kde je Monix"???
Jo Kris, koukala jsem na fotky ze srazu šátkařek - no tak mně dostala ta supermatka na konci
To už snad není třeba žádné vlastné oblečení ne? Prostě na holé tělo začne ovíjet první metry šátku, a mezi další a další metry vloží postupně první dítě, pak druhé.....třetí, baťoh
Člověče ještě neměla nic na hlavě - nějakej koš s nákupem ![]()
jojo, jenom pak nesmi deti odlozit
ona je fakt neuveritelna - takhle pronosila sestinedeli ![]()
no jo, kde je monix? ma referovat o srazu a zatim „A“! ![]()
jo, zitra hlidam kamaradce chlapecka (16m) a pokud nebude prset, budeme na kravaku (aby se nereklo, ze nehlasim pohyb
)
V kolik? zítra jsme plonkoví, a pršet bude jenom chvilku v noci.
Jinak ockovani jsme zvladli no skoro.Ve 4 hodiny jsme sli ven se projit.No a kyz jsme se vratili tak mala mela horecku
.no ale ted uz spi takze v poho.Jo ajinak spava nebyla
prisla mi normalne.
Nazdarek moc nestiham, tak mi jasne napiste, co teda zitra. Dopo mame cas do 11hod, odpo jsme uz zadani. Na Pelicove by to bylo fajn, je tam uzasny klid, kdyz to srovnam s Obilnakem..A 2 piskoviste a pro vetsi deti taky atrakce. A dopo tam bude urcite mrtvola..
Kris, tak co? videlas nas na Obilnaku? No Tomik je dost nevyraznej, nerve a sedi na bobku v jednom rohu
Ale ted tam okukoval nejakou motorku, tak treba byla vase.. ![]()
Musim balit na plavco, doufam, ze bude prset ![]()
pane jo!!!! teda dvojmatka šátkařka mě dostala
By mě zajímalo co jí říkají lidi okolo…
![]()
A já bych šátkovala až bych brečela
no spíš brečím…tolik jsem se těšila…ach jo!!!!!!!!!!!!
za chvilku taky razím do města, ale mě teda čekán jen samá radost. Nejprv kontrola na gyndě a pak ještě zubařka… Doufám že aspoň pršet nebude…
Ahojky Lacenko, koukám že máš novou podobenku..... ![]()
A tvůj dnešní program?? No nevím co je horší nebo ještěhorší - nesnáším oboje. Tak ti přeju bezbolestné prohlídky - a ať zůstane jen u prohlídky.
Supermatka teda fantasticka
nevite nekdo kde se da sehnat ta paradni bunda co na sobe mela???Je jak delana primo pro satky ![]()
lacenko S tim satkem ti rozumim, to je presne to co mi vzdycky nejvic chybi jak ty deti odrostou a ztezknou… sak se taky dockas
preju bezbolestny prohlidky.
lacenko, tedy to mas program
a neboj, vsak jeste ponosis ![]()
dorian, vsak anezka neni jeste tak velka, aby se nenechala nebo nedala nosit, ne?
ta bunda je myslim suseskaflausova vnitrni
alenko, nene, nevidela jsem vas
tak kdy dame pellicovu?
a muzu se zeptat, kvuli cemu ma tomik bryle?
krisulko - Ja ji ted nosim v krosne, protoze na brise v satku uz to nejde a ona chce kazdou chvilu vystupovat a pak zas nastupovat… nez bych namotala a rozmotala satek ze zad, nikam bysme asi nedosli
nebo mas nejakej figl jak ji dat a vyndat ze satku na zadech, abych to nemusela uplne odvazat ???
dorian, shledla jsem fotky a uz viiim a znaaam ![]()
a co vic, vis, ze jsi chodila s mym drahym muzem do tridy na bigy?
![]()
ad noseni - jedine kratky satek a rychle umotavat a rozmotavat jednoduchy batoh… tak to ted delam ja ![]()