Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
26.5.09 22:29

No teda, ty dneska dráždíš hada bosou nohou :lol: :lol:
Tak já tady poctivě hlásím téměř náš týdenní program a vy se tajně a ještě mně za zády.......no fuj.

Jo dneska sem ulovila na cestě z keny Marťanku s Vikoušem. Má po uzávěrce, tak by se taky ve čtvrtek přidala. Teďka jí blbne net, ale Monix jí prej dá vědět kdy a v kolik. Takže ot zní " kde je Monix"???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
26.5.09 22:32

Jo Kris, koukala jsem na fotky ze srazu šátkařek - no tak mně dostala ta supermatka na konci 8O 8O To už snad není třeba žádné vlastné oblečení ne? Prostě na holé tělo začne ovíjet první metry šátku, a mezi další a další metry vloží postupně první dítě, pak druhé.....třetí, baťoh 8O 8O Člověče ještě neměla nic na hlavě - nějakej koš s nákupem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.5.09 22:39

jojo, jenom pak nesmi deti odlozit :lol: :lol: ona je fakt neuveritelna - takhle pronosila sestinedeli :roll:

no jo, kde je monix? ma referovat o srazu a zatim „A“! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.5.09 22:44

jo, zitra hlidam kamaradce chlapecka (16m) a pokud nebude prset, budeme na kravaku (aby se nereklo, ze nehlasim pohyb 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
26.5.09 22:52

V kolik? zítra jsme plonkoví, a pršet bude jenom chvilku v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.5.09 22:55

fajn, ze to mas s pocasim domluveny :lol: :lol: cca 9.30-11.30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
26.5.09 23:02

ráno napíšu.....
nikdo další nece s náma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.5.09 23:25

Jinak ockovani jsme zvladli no skoro.Ve 4 hodiny jsme sli ven se projit.No a kyz jsme se vratili tak mala mela horecku :( .no ale ted uz spi takze v poho.Jo ajinak spava nebyla :D prisla mi normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.5.09 08:53

Nazdarek moc nestiham, tak mi jasne napiste, co teda zitra. Dopo mame cas do 11hod, odpo jsme uz zadani. Na Pelicove by to bylo fajn, je tam uzasny klid, kdyz to srovnam s Obilnakem..A 2 piskoviste a pro vetsi deti taky atrakce. A dopo tam bude urcite mrtvola..

Kris, tak co? videlas nas na Obilnaku? No Tomik je dost nevyraznej, nerve a sedi na bobku v jednom rohu :wink: Ale ted tam okukoval nejakou motorku, tak treba byla vase.. :roll:

Musim balit na plavco, doufam, ze bude prset :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.5.09 09:09

8O 8O 8O pane jo!!!! teda dvojmatka šátkařka mě dostala 8O 8O By mě zajímalo co jí říkají lidi okolo… :lol: :lol:

A já bych šátkovala až bych brečela :cry: no spíš brečím…tolik jsem se těšila…ach jo!!!!!!!!!!!!

za chvilku taky razím do města, ale mě teda čekán jen samá radost. Nejprv kontrola na gyndě a pak ještě zubařka… Doufám že aspoň pršet nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
27.5.09 09:37

Ahojky Lacenko, koukám že máš novou podobenku..... :?
A tvůj dnešní program?? No nevím co je horší nebo ještěhorší - nesnáším oboje. Tak ti přeju bezbolestné prohlídky - a ať zůstane jen u prohlídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
27.5.09 09:46

Supermatka teda fantasticka 8O :lol: :lol: nevite nekdo kde se da sehnat ta paradni bunda co na sobe mela???Je jak delana primo pro satky :D

lacenko S tim satkem ti rozumim, to je presne to co mi vzdycky nejvic chybi jak ty deti odrostou a ztezknou… sak se taky dockas :wink: preju bezbolestny prohlidky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.5.09 13:58

lacenko, tedy to mas program :roll: :? a neboj, vsak jeste ponosis :wink:

dorian, vsak anezka neni jeste tak velka, aby se nenechala nebo nedala nosit, ne? :wink: ta bunda je myslim suseskaflausova vnitrni

alenko, nene, nevidela jsem vas :D tak kdy dame pellicovu? 8) a muzu se zeptat, kvuli cemu ma tomik bryle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
27.5.09 14:16

krisulko - Ja ji ted nosim v krosne, protoze na brise v satku uz to nejde a ona chce kazdou chvilu vystupovat a pak zas nastupovat… nez bych namotala a rozmotala satek ze zad, nikam bysme asi nedosli :lol: nebo mas nejakej figl jak ji dat a vyndat ze satku na zadech, abych to nemusela uplne odvazat ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.5.09 14:35

:lol: :lol: dorian, shledla jsem fotky a uz viiim a znaaam :lol:
a co vic, vis, ze jsi chodila s mym drahym muzem do tridy na bigy? 8) :lol:

ad noseni - jedine kratky satek a rychle umotavat a rozmotavat jednoduchy batoh… tak to ted delam ja :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová