Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
30.6.10 14:02

Ahoj holky,

zdravim po delsi dobe. Koukam, ze jste resily plavani, tak to se nas jaksi netyka… Ale vypada to, ze si to hromadne uzivate :wink:

Lacenko, dovolena teda byla asi docela adrenalinova :twisted: :roll: To abys priste jela jen s Liduskou :mrgreen: :wink:

Ja jeste jaksi nerodim a tajne doufam, ze tu nebudu tentokrat presluhovat :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.6.10 14:16

Evelino: drzim palce at nepresluhujes.A uz se tesime na fotecky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.10 14:20

Evelíno, a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.6.10 14:21

Luckie: za 13dni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.10 14:36

Jéje, tak to je teda už hoooodně brzo :-) Tak hlavně, ať to Evelíno všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.10 14:37

No jo, stačí zobrazit metřík :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
30.6.10 17:18

Do konce srpna vydržím,to my budem mit teprve 3 měsíce,to furt budem malí špunti:) některý dny to všechno tak nějak jde a jindy to stojí za starou belu:( ještě ty hormony do toho a člověk sám sebe pomalu nepoznává. Nevím jak vy,ale na přítele jsem protivná až běda,jak malá pláče tak s ním ani nejsem schopná mluvit nebo jen odseknu a pak mě to mrzí:( člověk se nemůže zbavit pocitu,že asi něco dělá špatně když to mimi tak pláče a přitom někdy se může dělat cokoliv a ono se prostě potřebuje vyplakat. Když se tady tak bavíte o tom koupání,máte některá zkušenosti s plaváním od mala,třeba od těch 3 měsíců? Docela by mě to lákalo,malé se voda zatím líbí a já ji taky můžu tak bych to chtěla dál podporovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.10 20:41

Pomni, všechno je nový, a s miminkem se musíte zžít. Jsi určitě vyčepaná a pokud pláče, tak je to k zbláznění.
Já s dcerou plavala jako s malým miminem, od 3 měsíce asi ne, myslím tak 5-6. Chodily jsme do za Lužánky, tam to zrušili, škoda, chodila jsem tam pěšky, Plaváčci. Pak jsme šly do Řečkovic a od září už bude plavat sama, s mimčem bych s ní do vody nemohla, takže bude plavat sama, no jsem zvědavá. Řečkovice jsou hodně drahý. Prý to není špatný naproti Milosrdnejm (a nejsou drahý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.7.10 16:37

Teda Evelina to má cobydup :palec: držím palce co čekáte víš?

Jinak nově příchozí neboj s mimčem to budeš zvládat každý den lépe :dance: Já třeba byla až moc pečlivá co se týka okolo s domácností a pak jsem si nestačila ani odpočinout :roll: takže tentokrát bude tu raději bordel ale budu trochu odpočívat. A navařím si mrazák celý dopředu. A manželovi jsem řekla at je co nejdéle doma. Předtím s námi byl asi 3 týdny. A ted na mně budou 2 :think: Tak mu řeknu o měsíc :mrgreen:
Už mně honí holky prý mám jak budou ty svátky 5/6 7 umývat vokna a gruntovat všechny skulinky fakt do slova prý všechno budem kontrolovat zda máme pěkný i konzervy všechny skříně vygruntovat.
Protože já mu řekla, že od srpna na sebe musím dávat pozor :roll: nerada bych abych něco pokazila. Tak jsem mu řekla že zem po dítěti začne zvedavat. Protože se naohývat fakt 50× za den možná víc to nebudu riskovat :-P
Tak proto mně asi zaukoloval :twisted:
Jinak proč se bojím byla jsem na rizikovce s krvácením takže proto mám obavy a budu je mít aspon do 16 tt :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7374
19.7.10 11:24

Ahoj holky,

tak uz jsme od soboty z porodnice doma :-D Minulou stredu se nam po vyvolanem porodu narodila Stellinka. Mela 3,45 kg a 50 cm. Porod sel tentokrat prirozene :-)

Foto http://picasaweb.google.cz/…ellaNarozeni# a
http://picasaweb.google.cz/…ceACestaDomu#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.7.10 11:29

Evelinko malá je nádherná :-P přeju ti at 6ti nedělí krásně zvládnete at máte hodně mlíčka hodnou dcerušku co krásně spinká.
Užívej si to :-P

• Citovat
  • Upravit
24320
19.7.10 11:30

Velka gratulace. :huban: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.7.10 12:10

Evelíno mi vyhrkli slzy jak je krásná :palec: gratulujeme k normálnímu porodu a nádherné dcerunce :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
19.7.10 13:04

Evelinko, Stellinka je nadherna!!! :huban: Gratuluju, at jste obe zdrave a v dobrem rozmaru a cela rodinka si to uzivejte!!! :srdce: :kytka:

Lacenko, zpetne koukam, ze jste byli na dovci v mem rodisti :-D A evidentne jste si to naramne uzili. Kde jste bydleli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.7.10 13:44

Evelin, krásná holčička, moc gratuluju. :srdce:
Mě to čeká za chvílu, fňuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...