Brno Bohunice/ Starý Lískovec

4.7.17 12:55

Brno Bohunice/ Starý Lískovec

Ahoj holky,
teď jsme se přestěhovali do Bohunic (ulice Humenná) a vůbec to tu neznám. Rodilá brňačka nejsem ale dlouho jsme bydleli v Židenicích a Brno znám dost, akorát tato městská část je pro mě neprobádaná a španělská vesnice.

Mám 18 měsíční holčičku a v září se mi narodí druhá holčička. Každý den tu objevuji nové a nové dětské hřiště, prostě to tu zkoumám, kam s dcerkou zajít.
Nechtěla by se nějaká maminka seznámit? A když ne seznámit, tak poradíte kam tu chodíte s dětmi vy? Dětské herny, kavárny, nějaké centrum s různými cvičeními pro děti, pěkné dětské hřiště, kam rády chodíte.

Děkuji a mějte pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
4.7.17 13:24

Zkuste FB skupinu pro maminky z dané oblasti. My chodíme rádi do Starého lískovce, je tam super hrřiště srovnatelné s hřištěm u Olympie, vedle ve fitku i krásné lanové centrum s koutkem pro děti. Na procházky je super kamenný vrch- bývají tam koniklece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.17 20:54

@smudlinky : Děkuji moc za tip na hřiště. Dnes jsme ho šli prozkoumat a je fakt krásné. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.17 09:28

Ahoj. My jsme se do Bohunic přistěhovali před týdnem. Dcera má 6 let, syn má 21 měsíců a před 14 dny se nám narodilo další mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí