Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fragola no já si ještě pamatuju takový myslim kostěný se tomu říkalo to se prodávalo ještě nedávno
a taky nám optik řekl že to jsou jediný obroučky který komplet proplácí pojišťovna ![]()
Své poslední brýle jsem si stihla udělat ještě s možností příspěvku - dostala jsem na ně dohromady asi 300
Mám stejné dioptrie jako tvá dcera. Obroučky pro děti jsou o něco levnější, ale možná jí už budeš muset koupit dospělácké.
Mě stály před dvěma roky 2500 i s plastovými skly s antireflexní vrstvou. Doporučuji „plast'áky“, jelikož jsou o hodně lehčí a lehké brýle pak neotlačí nosík.
Dala jsem jim ten papír a vybrala obroučky.
Koukni se po různých slevových akcích - ted je trh tak přesycen, že často optiky slevují.
Tak sme dneska sehnali krásné fialové brýle s kytičkama, opravdu nádherné za 990kč, po slevě od VZP 690kč a paní v optice říkala, že skla vyjdou na cca 500kč… Takže paráda ![]()
@terezka24 tak to je fajn
aspoň že pro ty děti ty ceny nešponují na několik tisíc ![]()
Ahoj jen vam chco rict je zbytečně kestpi ma tvoje dcerka bryle pod dvě dioptrie a nema tupozrakost nebo jinou nemoc kromě dioptrii tak je zbytecne nosit bryle jen ať je nosi do školy a pak si je sunda nebuddou ji nabihat dioptrrie mi ceri sem to takle reklaa a uz ma jen pul a třičtvrtě dioptrie opravdu ji to slo dolu a mela 5 dioptrií a vim je stejně stara jako tvoje a. promiňte ze tak blbe pisu nejsem na pc tak ahoj
Ahoj jen vam chco rict je zbytečně kestpi ma tvoje dcerka bryle pod dvě dioptrie a nema tupozrakost nebo jinou nemoc kromě dioptrii tak je zbytecne nosit bryle jen ať je nosi do školy a pak si je sunda nebuddou ji nabihat dioptrrie mi ceri sem to takle reklaa a uz ma jen pul a třičtvrtě dioptrie opravdu ji to slo dolu a mela 5 dioptrií a vim je stejně stara jako tvoje a. promiňte ze tak blbe pisu nejsem na pc tak ahoj