Brýle pro děti - 8letá slečna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
25.11.12 18:40

@fragola no já si ještě pamatuju takový myslim kostěný se tomu říkalo to se prodávalo ještě nedávno :))) a taky nám optik řekl že to jsou jediný obroučky který komplet proplácí pojišťovna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
25.11.12 18:50

Své poslední brýle jsem si stihla udělat ještě s možností příspěvku - dostala jsem na ně dohromady asi 300 :D Mám stejné dioptrie jako tvá dcera. Obroučky pro děti jsou o něco levnější, ale možná jí už budeš muset koupit dospělácké.
Mě stály před dvěma roky 2500 i s plastovými skly s antireflexní vrstvou. Doporučuji „plast'áky“, jelikož jsou o hodně lehčí a lehké brýle pak neotlačí nosík.
Dala jsem jim ten papír a vybrala obroučky.
Koukni se po různých slevových akcích - ted je trh tak přesycen, že často optiky slevují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.11.12 13:37

Tak sme dneska sehnali krásné fialové brýle s kytičkama, opravdu nádherné za 990kč, po slevě od VZP 690kč a paní v optice říkala, že skla vyjdou na cca 500kč… Takže paráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
26.11.12 20:48

@terezka24 tak to je fajn :) aspoň že pro ty děti ty ceny nešponují na několik tisíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.14 19:27

Ahoj jen vam chco rict je zbytečně kestpi ma tvoje dcerka bryle pod dvě dioptrie a nema tupozrakost nebo jinou nemoc kromě dioptrii tak je zbytecne nosit bryle jen ať je nosi do školy a pak si je sunda nebuddou ji nabihat dioptrrie mi ceri sem to takle reklaa a uz ma jen pul a třičtvrtě dioptrie opravdu ji to slo dolu a mela 5 dioptrií a vim je stejně stara jako tvoje a. promiňte ze tak blbe pisu nejsem na pc tak ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.14 19:27

Ahoj jen vam chco rict je zbytečně kestpi ma tvoje dcerka bryle pod dvě dioptrie a nema tupozrakost nebo jinou nemoc kromě dioptrii tak je zbytecne nosit bryle jen ať je nosi do školy a pak si je sunda nebuddou ji nabihat dioptrrie mi ceri sem to takle reklaa a uz ma jen pul a třičtvrtě dioptrie opravdu ji to slo dolu a mela 5 dioptrií a vim je stejně stara jako tvoje a. promiňte ze tak blbe pisu nejsem na pc tak ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.14 19:29

Mozna ji to pude domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
19.4.14 20:15
@diskutorka píše:
Mozna ji to pude domu