Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
-
Příspěvek upraven 22.02.18 v 15:21
Tyjo víš kolik s tím musím být práce, aby jsi dosáhla takového účesu? A že paní potom vypadala dobře je způsobeno podle mě makeupem. Kdyby se takto namalovala a udělala s k tomu účes z dlouhých tmavých vlasů, které před tím měla, vypadala by podle mě ještě lépe než v těch krátkých červených. Já bych na krátké vlasy asi neměla nervy, podle mě to musíš každé ráno foukat a stylizovat, není to jako vlasy rozčesat stáhnout do drdolu do něho zapíchnout sponu a jít..
@Kallkapa píše:
Tyjo víš kolik s tím musím být práce, aby jsi dosáhla takového účesu? A že paní potom vypadala dobře je způsobeno podle mě makeupem. Kdyby se takto namalovala a udělala s k tomu účes z dlouhých tmavých vlasů, které před tím měla, vypadala by podle mě ještě lépe než v těch krátkých červených. Já bych na krátké vlasy asi neměla nervy, podle mě to musíš každé ráno foukat a stylizovat, není to jako vlasy rozčesat stáhnout do drdolu do něho zapíchnout sponu a jít..
Jojo, moje řeč, kdyby jí upravili ty dlouhé vlasy a namalovali ji (klidně ne tak tvrdě a agresivně), taky by vypadala jinak a nemusela by se stříhat. Kromě toho, mně byla stejně sympatičtější před proměnou…
Je to super!! Akorát kdyby mě takhle někdo spravil, tak to vydrží do té doby než se odlíčím a pak už bych to sama nedala znovu dohromady.
![]()
Jinak já jsem se taky vždycky snažila se nějak oživit, jenže mám kudrnaté vlasy a s těma se bohužel neda dobře pracovat, jen žehlit a pak když je vlhko šup a je to zpět
Lidi chtějí vždy to co nemají
jako já třeba rovné vlasy ![]()
Tak já šla z mnohaletého polodlouhého mikáda (těsně pod ramena, nosila jsem culík, skřipec) do krátkého vrabčího rozcuchu (asi půl cm přes uši, ale když to „našpičkuju“, je to nad uši) a maximální spokojenost!
Ráno naberu na dlan tvarovací gumu, projedu proti růstu, našpičkuju, nalakuju a čau, otázka 3 minut
Chodím tak jednou za mesic a pul na strih, protoze pak uz ten rozcuch plihne a nedrží.
A hlavne si pripadam mnohem mnohem vic atraktivneji a mladeji nez s temi dlouhými vlasy. ![]()
No jako sluší jí to moc, to bez debaty ale jak už je psáno výše, hodně taky dělá make-up. Já osobně bych do takové radikální změny nešla, mám vlasy pod lopatky a nechávám si narůst ještě delší, mě by krátké neslušely…záleží na hodně věcech, co sluší jedné slečně, nemusí slušet druhé, záleží na tvaru obličeje, na samotných vlasech, celkově na tvém stylu…zkus si vyfotit pasovou fotku a v nějakém programu takový účes „vyzkoušej“ a uvidíš ![]()
@Ivoka píše:
Mě po proměně připomíná tu pannu do výkladní skříně
Jojo, přesně to se tam objevuje hned v prvním komentáři k videu.
![]()
Ohhh, I just love everything about the hair and makeup. Except the lips. I wish they would've put some sort of tint on the lips to give her some life. Personally, I feel like nude colored lips make women look like mannequins.
@Cuarentena
no jo, já jsem pako co umí jen česky a domluvit se rusky ![]()
Tu pannu mám z vlastní zkušenosti, pár let jsem jí oblékala
ten výraz se nezapomene ![]()
@Ivoka píše:
Mě po proměně připomíná tu pannu do výkladní skříně
A já si říkala koho mi připomíná ![]()
Já bych do toho nešla, užívám si vlasů dokud jsem mladá, akorát mi teď padají po porodu, ale bojuju ![]()
Učes to ej moc hezkej, a myslím ani těžkej na upravu. Protřepat a trochu laku… ![]()
Pro mě je hlavní střih, který nemusím nijak upravovat, prostě umyju vlasy, učešu a je to. Tudíž mě tyhle proměny moc neberou..
Kdo to říkal?
Myslím, že Šula
- že proměny jako fajn.. Ale kadeřník udělá pár profi triků, holka se nafotí, přijde domů, umyje hlavu a už to tak v životě nevyčeše, což není proměna ale reklama na kadeřníka..
Proměna má být taková, aby si to pak zákaznice uměla sama upravit..