Bude mít dva roky a špatně spí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11075
11.2.19 09:08

@Lynette pohadku cteme, vyvetrano, usina, opravdu jsme zkusili snad uz vse, mleko by mi nevypil. Bojujeme od narození, silne dráždivé dítě. Ted nas cekaji v cervnu testy kvuli ADHD, ale nemyslim, ze mu to potvrdí. Psycholožka me „uklidnila“, ze deti jako je náš opravdu problem se spankem mívají a nemusi to byt chyba rodicu. Ono je toho víc, ale nebudu tu psat detaily a plevelit diskuzi. Ale dekuji za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.2.19 09:19

@citlivaduse volila bych tedy pres odpoledne a hlavne navecer mene podnetu. Pokojicek zaridit minimalisticky. Ne moc barev, na policce 1 vec. Hracky schovane v krabici, skrini, supliku. Par hodin pred spanim zadne modre svetlo - televize, tablet, telefon… pry poslouchani ptaciho zpevu pres den je taky dobre - na youtube je to jako bily sum - ptaci zpev. Hodinova odpoledni prochazka parkem. Pevne dany vecerni rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11075
11.2.19 09:38

@Lynette po tomhle vikendu, kdy ty noci byly otřes, jsem se rozhodla mu zkusit posunout ten vecerni režim. Zkusit ho davat spat driv, jestli neni pretazeny. Uvidíme. Ven chodime hodně, potrebuje se vylitat. Tablet mu nedavame, ale je zvykly v podvecer koukat na Smouly na Decku. Ty miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.2.19 09:46

@citlivaduse smouliky mu stahni a poustej mu je dopoledne. ;) spi po obede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11075
11.2.19 10:06

@Lynette po obede nespi od roka a trictvrte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.2.19 13:00

Dekuju vsem za zkusenosti. Cekala jsem radu typu " ze jsem si ji naucila do postele ,tak co se divim atd" ale jak jsem psala nebylo to dobrovolne ani zamerne,proste v postylce to uz neslo,nemela jsem se s kym stridat,manzel byl dlouhodobe pryc a proste jsem po 14 dnech padala na hubu a mala se taky vubec nevyspala. Zkusime tedy vydrzet a uvidime co bude dal,trochu me uklidnilo ze v tom nejsme samotni:) dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11075
11.2.19 13:35

@Elzap ja te chápu..nas maly mel po konci sestinedeli obdobi, kdy se budil dvakrat za noc. Pohoda, byla jsem konecne vyspala. Trvalo to do jeho 2,5 měsíce. Pak se to prehouplo v to, ze se budil v intervalech 20 minut az hodinu. Poctive jsem vstavala, ukladala zpatky do postylky, utesovala ho tam. Pak jsem to fyzicky nedala to nespani. A to jsem si jako tehotna rikala, ze ho do postele brat nebudu..a tedy on se budil casto porad, ale bylo to snesitelnejsi jen se pritulit, nakojit ho a zas upadnout do bezvedomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí