Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Russet No ale ono to takhle kolikrát nefunguje v praxi, jak třeba zrovna u nich.. Tak jako on si mohl nasadit kondom ona má/měla x možností jak se početí chránit. Nevím jak dlouho spolu byli, jestli se o antikoncepci mezi sebou bavili a kdo to „měl na starost“. Každopádně spali spolu xkrat a ona otěhotní až po rozchodu. Já jako chlap bych prostě byla nasrata, že mě takhle obešla.
@Anonymní píše:
https://www.novinky.cz/…-v-roce.html
Jasně a pokračování máš kde? Nabyl ten rozsudek platnost? Odebrali to dítě skutečně? Ne, máš tady akorát „senzační“ článek o průběhu soudu, jinak nic
. To je důkaz jako noha…
@Janli píše:
Jasně a pokračování máš kde? Nabyl ten rozsudek platnost? Odebrali to dítě skutečně? Ne, máš tady akorát „senzační“ článek o průběhu soudu, jinak nic. To je důkaz jako noha…
To ti je málo? Zkus si najít článek o umístění dítěte do ústavu, aby se naučilo mít rádo otce. Taky síla.
@Opiska píše:
@Russet No ale ono to takhle kolikrát nefunguje v praxi, jak třeba zrovna u nich.. Tak jako on si mohl nasadit kondom ona má/měla x možností jak se početí chránit. Nevím jak dlouho spolu byli, jestli se o antikoncepci mezi sebou bavili a kdo to „měl na starost“. Každopádně spali spolu xkrat a ona otěhotní až po rozchodu. Já jako chlap bych prostě byla nasrata, že mě takhle obešla.
Neobešla. Rozešli se. Nebyli pár. On neměl spoléhat na něco, děti ani jeden neplánovali.
@Russet Ano, ale kdyby ona se rozhodla, že ona to dítě nechce, že se na něj ona necítí, může jít ona na potrat. Chybu udělali oba dva. Ale ona rozhodne prostě za oba.
@Opiska píše:
@Russet Ano, ale kdyby ona se rozhodla, že ona to dítě nechce, že se na něj ona necítí, může jít ona na potrat. Chybu udělali oba dva. Ale ona rozhodne prostě za oba.
Ale to rozhodnutí je setsakra složitý.
@Opiska píše:
Ale to on vedel predem… Plus zenu to omezi vic, tak ma vetsi rozhodovaci pravomoci. Takze neni zadny chudáček.
@Russet Neříkám že není. Jen jsem napsala, že jsem rada, že nejsem chlap. Jako žena si o mateřství můžu rozhodnout sama. Chlap ne. Buď bude minimalne 18let platit, nebo 18let platit a věnovat se tomu dítěti a nebo bude platit/neplatit a ji dělat zle. Ve všech případech prostě ostrouhá to dítě.
@Anna766 píše:
To ti je málo? Zkus si najít článek o umístění dítěte do ústavu, aby se naučilo mít rádo otce. Taky síla.
Takže my tu máme desetitisíce rozhodnutí soudů ve prospěch matky, ale budeme se rozhodovat podle jednoho rozsudku starého minimálně deset let a argumentovat druhým, o kterém ani nevíme jestli byl vykonán? To jako fakt???
@Opiska píše:
@j.a.n.i1 Co věděl předem, že se zadělává na mimiska?
Pokud jel na ostro, tak to musel vědět, že zadělává na mimíska.
@Opiska píše:
@Russet Neříkám že není. Jen jsem napsala, že jsem rada, že nejsem chlap. Jako žena si o mateřství můžu rozhodnout sama. Chlap ne. Buď bude minimalne 18let platit, nebo 18let platit a věnovat se tomu dítěti a nebo bude platit/neplatit a ji dělat zle. Ve všech případech prostě ostrouhá to dítě.
Ale samozřejmě, že se chlap o rodičovství může rozhodnout. Nemusí souložit, může použít kondom nebo aspoň použít přerušovanou soulož. Na něm je to rozhodnutí hned na začátku, jeho sperma je na oplodnění potřeba.
Teda, pokud nevěříš, že děti nosí čáp… ![]()
@Russet Nevím, nebyla jsem u toho, ale pokud celou dobu brala antikoncepci, takže měli „bezpečný“sex, ona ji vysadila a neřekla nic, je to prostě podvod na chlapa.
@Janli a že teda neotěhotněla ve vztahu, ale až po ukončení vztahu
Jaké proboha alimenty? Jaké výživné na matku? Vždyť on nemá peníze, tak proč by měl platit? Vždyť ani na kondom neměl! Politujte ho, přece! ![]()