Bude muset na dítě platit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36437
6.8.19 00:10

Jaké proboha alimenty? Jaké výživné na matku? Vždyť on nemá peníze, tak proč by měl platit? Vždyť ani na kondom neměl! Politujte ho, přece! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.8.19 00:10
@Opiska píše:
@Janli a že teda neotěhotněla ve vztahu, ale až po ukončení vztahu

Ty pořád děláš, jako kdyby děti přiděloval národní výbor :roll:. Normální člověk, pokud nechce děti, tak se chrání vztah ne vztah.

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.8.19 00:13
@jege píše:
Jaké proboha alimenty? Jaké výživné na matku? Vždyť on nemá peníze, tak proč by měl platit? Vždyť ani na kondom neměl! Politujte ho, přece! :cert:

Neoblík si zavčas pindíska, tak bude oblíkat mimíska……. :mrgreen: Já pořád říkám, že na oblíkání se nemá šetřit… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1133
6.8.19 00:15

@Janli Když budu ve vztahu, budu brát antikoncepci, protože jsme se domluvili, že dítě nechceme, ale mě pak rupne v hlavě, pro dítě se rozhodnu bez vědomí partnera, vysadíme prášky a otěhotním, opět je to chyba chlapa? No tak to se ani nedivím, že tolik kvete prostituce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36437
6.8.19 00:16
@Janli píše:
Neoblík si zavčas pindíska, tak bude oblíkat mimíska……. :mrgreen:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.8.19 00:17
@Opiska píše:
@Janli a že teda neotěhotněla ve vztahu, ale až po ukončení vztahu

To je právě záhada. Nejspíš na to vlítli, rozlučkovej sex, neboj, dám si pozor. A bylo zaděláno. Já to furt říkám, na emiminu zásadně těhotní při rozchodu, praskne kondom nebo přes antikoncepci. Dlouhodobé snažilky by se mohly nechat inspirovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.8.19 00:17
@Opiska píše:
@Janli Když budu ve vztahu, budu brát antikoncepci, protože jsme se domluvili, že dítě nechceme, ale mě pak rupne v hlavě, pro dítě se rozhodnu bez vědomí partnera, vysadíme prášky a otěhotním, opět je to chyba chlapa? No tak to se ani nedivím, že tolik kvete prostituce :D

1. ve vztahu nebyli
2. co s tím má společnýho prostituce 8o :zed:

• Citovat
  • Upravit
1133
6.8.19 00:20

@Janli Tak já nevím jak ty, ale já ihned po ukončení vztahu nepřestávam s ochranou. Prostitutka chce prachy jen jednou, ne každý měsíc.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.8.19 00:20
@Opiska píše:
@Janli @Amelie30 @Russet Ano, ale ona tu volbu potratu má, kdyby se pro něj rozhodla.
To samozřejmě neznamená, že potraty podporuji nebo něco tomu podobnému. Jen říkám, že chlap tu možnost nemá. Že měli použít ochranu je snad bez debat..

Kondom se tomu rika :zed:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
6.8.19 00:22
@Opiska píše:
@Janli Tak já nevím jak ty, ale já ihned po ukončení vztahu nepřestávam s ochranou. Prostitutka chce prachy jen jednou, ne každý měsíc.:D

Ta chce peníze několikrát za den. Dítě jen jednou za měsíc.

• Citovat
  • Upravit
1133
6.8.19 00:24

@Janli
Pokud prostě šla do sexu za účelem, že z nej udělá otce, je prostě pitomá a chlap je v tomhle případě chudák. A není první a ani poslední. Za pár měsíců tu bude nová diskuze, jaky je otec zm*d, že se o ní a ani dítě nezajímá a ona nemá dostatek finančních prostředků. Protože z te sedmičky toho prostě moc nezaplatis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
6.8.19 00:25

@Uslava Ale ne po tom samém dokolečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
6.8.19 00:34
@Luci11va píše:
Zpátky ho timhle získat nechci. Rekla jsem mu jasně, že to dítě si nechám a nechci ho tím vydírat aby zůstal s námi nebo takhle, pokud ho bude chtít vidět, starat se branit mu v tomhle nikdy nebudu ani nemůžu, když nebude chtít, vyčítat a dělat peklo taky nebudi. V rodném listě chce být napsaný, ví že to jeho je. O ty testy otcovství jsem mu řekla že to klidně podstoupime, protože vím že to jeho je.,testy taky nechce..Mu nevadí, že to dítě spolu budeme mít, ale pořád jen tvrdí, že platit nic nechce. Nakoupit či nakoupím vše sama, jen jsem to chtěla vědět

On ti říká, že mu to až tak silně asi nevadí. Protože zatím nená jinou ženu. Ale až bude mít, tak nebude rád, že ZBYTEČNĚ zplodil dítě mimo legitimní vztah a ještě ho to má stát ty peníze, které už nyní nechce dávat. Komplikujete si oba život.
Když jsi chtěla mít dítě sama, měla jsi mít finanční polštář a po otci nic nechtít. Starší ženy to běžně dělají. Je to chlap, co s tebou žít nechce, proč si myslíš, že by měl chtít mít s tebou dítě, když ho může mít s budoucí přítelkyní. Leda, že by svoji situaci tak růžově neviděl, protože pokud nemá žádný peníze, tak ani neuloví ženskou. To je taky pravda. Takže to máš tak, že on možná tak silně proti dítěti není, ale jen pokud ho to nebude nic stát. Chlap na HOUNO, do života bych si ho fakt netahala. Ani bych od chudáčka, co nemá korunu, nechtěla dítě. Anebo bych musela být zajištěná předem, to je něco jiného a brala bych ho jako dárce tekutiny, pokud by aspoň charakterově byl snesitelný. To dítě bude mít i jeho povahu, tak abys to dala. Geny jsou dost silný.
Doufám, že to máš v hlavě promyšlený, protože mít dítě sama bez pomoci otce nebo nějakého jiného člena rodiny může být náročné (např. tvoje nemoc, úplně stačí horší viroza).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.8.19 00:39

@Opiska Ale ona nevykradla spermabanku. Byla to oboustranně dobrovolná soulož. Když jedu s někým autem, tak taky nespoléhám na to, že je výborný řidič, ale zapnu si pás ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.19 01:24
@Janli píše:
Jasně a pokračování máš kde? Nabyl ten rozsudek platnost? Odebrali to dítě skutečně? Ne, máš tady akorát „senzační“ článek o průběhu soudu, jinak nic :roll:. To je důkaz jako noha…

Odebrali ho. Hledej na internetu, vyčteš se víc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky