Budí se a chce prso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
16.4.21 14:44
@Lizzie001 píše:
Zdravím,
nemáte zkušenost se spaním půlročního miminka, které se pořád budí?
Mám šestiměsíčního syna, kterého kojím. První týdny jsem měla velké problémy s kojením, takže jsem ho.asi naučila na prso…
Zkrátka teď se syn kojí co hodinu až dvě, už to trvá od Vánoc. Pediatrička říkala, že mám vydržet, že se to srovná. Mně se zdá, že někdy v prsu hledá spíš uklidnění. Usíná u něj, prostě se ududlá. Jenže teď poslední dva týdny nechce při spaní prso pustit vůbec. Kojím v křesle na polštáři, on tam usne. Když ho přenesu do postýlky, tak se za pár minut vzbudí a chce zase zpátky ke mě a k prsu na polštář. Nemáte s tím některá zkušenost?
Bohužel nemůžu kojit v leže, mám na to špatná prsa a bojím se, že syna zalehnu. Navíc odmítá dudlík. :nevim:

Asi potřebuje cítit bezpečí a maminku :srdce: Máme to taky tak…s dcerou jsem od jejího narození vstávala třeba i 10× za noc. Budila se a chtěla prso. Přes den jsme taky hodně kojily. Dokud jsme nedali postýlku vedle naší postele, tak jsem se vůbec nevyspala. Když se v noci vzbudí, tak ji dám prso a mužů spát dál. Teď ji budou 2 roky a jsem zvědavá jak jí to odnaucim. Taky nechce od narození dudlík. Syn měl dudliku 10 najednou a od 1 roka byl na láhvi. Každé dítě je jiné. Pokud mi může někdo poradit jak přestat kojit, tak mi prosím napište. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
18.4.21 01:35

Proto nám pámbů ty koze nadělil ;)

Mám doma nebo podobného sedmiměsíčního, pomáhá spát vedle ní. Živočišné teplo někdy stačí.

• Citovat
  • Upravit
elibro
18.4.21 01:39
@BMRL píše:
Asi potřebuje cítit bezpečí a maminku :srdce: Máme to taky tak…s dcerou jsem od jejího narození vstávala třeba i 10× za noc. Budila se a chtěla prso. Přes den jsme taky hodně kojily. Dokud jsme nedali postýlku vedle naší postele, tak jsem se vůbec nevyspala. Když se v noci vzbudí, tak ji dám prso a mužů spát dál. Teď ji budou 2 roky a jsem zvědavá jak jí to odnaucim. Taky nechce od narození dudlík. Syn měl dudliku 10 najednou a od 1 roka byl na láhvi. Každé dítě je jiné. Pokud mi může někdo poradit jak přestat kojit, tak mi prosím napište. Dekuji :kytka:

Odstavovala jsem už dvakrát, tak ti dám svoje „moudro“ ;) Odstavíš, až si ty budeš vnitřně úplně jistá, že už kojit nechceš. Dokud si jistá nebudeš, bude to haprovat. Jak tě to začne štvát, tak přestat kojit, začít (víc) houpat, hladit, zpívat, povídat. A to je celé;)

• Citovat
  • Upravit
705
28.4.21 22:19

@elibro děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat