Budit ke kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
R82
2396
11.12.12 12:34

Ono si to sedne vse po tom sestinedeli, no nas je pul postel a pul postylka na noc, a kor kdyz ted pořád vali sudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
11.12.12 12:55

@Lena007
mae ten samy problem ale co davam pred kazdym kojenim 5 kapek sab simplex je klid…jeste mazu pri kazdem prebalovani brisko gelem Pupik je klid…
na odrihnuti pomaha poloha tygrika…
jinak dilema budit nebudit mam taky. mam 16 denni mimco a budim pres den co 2,5h a v noci 3-3,5h ale ted uz krasne pribira tak se pristi tyden zeptam doktorky co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
11.12.12 18:11
@pav86 píše:
@Lena007
mae ten samy problem ale co davam pred kazdym kojenim 5 kapek sab simplex je klid…jeste mazu pri kazdem prebalovani brisko gelem Pupik je klid…
na odrihnuti pomaha poloha tygrika…
jinak dilema budit nebudit mam taky. mam 16 denni mimco a budim pres den co 2,5h a v noci 3-3,5h ale ted uz krasne pribira tak se pristi tyden zeptam doktorky co a jak…

díky, ale diskuse je stará, mému „miminku“ už je 9.5měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
11.12.12 18:14

@Lena007 tak se to bude hodit nekomu jinemu :) a prezili jste to :) super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
12.12.12 10:57

Dobra rada nad zlato ne.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pája1985
23.2.13 19:31

Tak koukám, že z diskuse to vypadá, že tedy spíše nebudit. Malá má teď 15 dní a v noci se budí tak 1-2×. Ale některý dny má svoje hysteráky (včera i 4h v kuse), takže jsem pak ráda, že konečně usne. Je mi pak líto jí budit na kojení, tak jí většinou nechám spát. Ale teď mi usnula třeba v 16h, je 19:30 a měli bysme koupat, tak nevím, jestli ji budit nebo nebudit, aby pak zase usnula v noci… v kolik koupete? Máte na to už nějaký režim? Nám to vychází jak kdy mezi 17:30 - 20h, podle toho, kdy usne.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
23.2.13 20:07

Na kojení nebudím, jsem ráda, že spí :mrgreen: a to už mi v necelých dvou měsících vydrží po koupání spát i devět hodin. koupeme kolem půl šestý a budí se kolem třetí a pak mezi šestou a sedmou… přibírá dobře, tak to neřeším a jsem ráda, že se vyspím :)

• Citovat
  • Upravit
451
23.2.13 20:32

Rezim jsme zavedli snad hned. Kdyz se nahodou stalo, ze „prospal“ koupani. V 11 jsme vzbudili, ja nakojila a dala do postylky. Koupali jsme kolem 19, pak dostal prso a spinkal. Na radu dr. jsme kolem 23h, kdyz jsme sli spat my, budili a uz bych to nedelala :zed: hodne tezko jsme ho pak tady to buzeni odnaucovali. Verim tomu, ze kdybysme nebudili, tak klidne spi i celou noc. Trpel na boleni briska a po tomto nocnim probuzeni se pak budil co 2h. Kdyz jsme nahodou nevzbudili spal klidne od tech 19 az do 6.
Takze za me a do priste NEbudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
23.2.13 21:01

Ahoj, každé dítě je jiné, jedno bude spát v noci i když spí přes den, jiné ne. 15 denní ještě nemá rytmus, takže spí čistě podle potřeby…
Já přes den někdy budila, v noci nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.2.13 21:16

Hoj nedelej blbost i nech se vispi..muj maly prijel domu a s tatinkem spal od 11hod do 16:30 a vubec nebudila..nikdy jsem ho nebudila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
24.2.13 16:54

Ja jsem byla videsena ze vseho, aby nestradal a taky jsem z porodky byla vyblbla a tak jsem ze zacatku budila, ale pak uz ne.ted bych nebudila od zacatku.njn kazde dite je jine. malej je ted na um uz a spi celou noc, nenechalo to na nas zadne stopy :mrgreen:,ze jsme budily. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.6.13 22:10

Ahoj. Prosím, poraďte mi!!! Mám 3-měsíční holčičku. Docela brzy začala v noci pěkně spát a poslední dobou spí od cca 20:00 a budí se v 5:00 až 6:00 hod. Je to hodně dlouhá přestávka, ale kolem 23:00 jsem vždy mléko odstříkala, aby se udržela laktace. Mlíka myslím že mám dost. Ale dnes jsem se od doktorky dozvěděla, že malá přibrala jen 300 g za dva měsíce. Teď váží 4450 g. Ale do délky vyrostla za tu dobu o 7 cm. Někde jsem četla, že když jdou děti hodně do délky, tak váhový přírůstek není tak velký, prý je to normální. Ale nevím, jestli bych jí přeci jen neměla v noci na kojení budit, alespoň jednou. Někdy se stane, že se ani po koupání - večer před spaním nechce vůbec nakojit. :( A ještě nás do toho čeká Vojtovka, tak bude asi přes den veselo a na noc bude hodně unavená.

Prosím, pište Vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.6.13 22:13

@Lucík 27 Pokud je spokojená tak bych jí nechala spinkat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
12.6.13 22:13

Nebudit!!! my budili a doted (prckovi je 15m) se obcas kolem te 11 vecer vzbudi, ma tou dobou lehci spani.

Jinak u nas to bylo podobny, co se tyce prirustku. Pribral asi jen 400g, ale vytahl se o 5cm. Do te doby pribiral 1kg za mesic. I dr rikala, ze to je dobry, ze se vytahl a tak nepribral tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.6.13 22:20

A co ti rekla dr.? budit, nebudit…me maly vahove taky spadl, ale u me to bylo slabym mlikem a tak jsem na doporuceni dr. budila nez jsem sla spat takze kolem 23.00 a pak jsem ho nechala az jak si rekl, nekdy vubec, nekdy 1 za noc.tak jsem to delala po dobu 2 tydnu az se vaha zase upravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová