Budoucí maminky červenec 2015

• Otevřená skupina

Pro všechny co čekají drobečka v červenci. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
22.5.15 21:24

Jj prvni, uz jsem cekala chlapecka, ale zacala mi odtekat plodovka v patem mesici, tak jsem musela porodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
24.5.15 22:15

Rozdíl bude přibližně 3 roky a 4 měsíce, malý sice chodí do školky, takže je už samostatnější, ale mamánek :-) Snad to nějak spolu všichni zvládnem :-)

@Simona1989 to je mi líto, ale teď už je to na dobré cestě, držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.5.15 07:32

Jj snad ano, uz se zacinam i tesit. Jinak to byl dlouhy strach a nervy… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.5.15 19:41

Ahoj holky, tak jsme byli jen pro 3D fotku a pqn doktor rovnou vse premeril, tak Vojtisek je 14 dni napred. Jsem 33+0 a odpovida 34+5. A vazime 2380g a minuly tyden vazil 1595g tak to je mazec… :oops: :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.5.15 20:47

Ahojte, Simco drzim palecky, mam za sebou podobnou zkusenost, v patem mesici jsem prisla o dvojcatka a ted jsem byla taky sesnerovana strachy, aby se neco nepokazilo. ale zatim je vse na dobre ceste, tak uz to snad i dopadne uplne nejlip… Vojtisek je uz kus chlapa :lol:, tak se drzte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.5.15 22:23

@Simona1989 @radulca Holky, teď už to všechno dobře dopadne :-)
Hlavně aby byl Vojtíšek v pořádku a bude to aspoň kus chlapa :-) Já jdu na kontrolu za dva týdny, tak uvidíme, jak se ta naše princezna pohybuje, zatím přibírá ukázkově (tabulkově) :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
26.5.15 02:50

Je holky dekuji, nojo ted je to tak a u porodu muze byt vse jinak ;) hlavne mi vsichni rikaji ze to bude driv :-D
Radulca: nikdo nevi dokud si to neprozije vid? :( ale sme silne baby! Tak se nevzdavame. ;) chlap ten uz by umrel…: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
26.5.15 02:51

Marti-pil: hlavne pak pisni co na kontrole atd. Drzim palecky. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.5.15 22:05

Ahoj, mas pravdu Simco, kdo si neprozije, ale neprala bych to nikomu. nas ceka velky UZ pristi tyden, ale uz nejakou dobu mam tuseni, ze prcek je vetsi a to mi i potvrdila moje doktorka pri posledni kontrole v poradne, o dva tydny, tak jsem zvedava kolik budeme mit za tyden :) uplne malinke miminko to nejspis nebude. ale jak jsi psala, ted je to tak a u porodu jinak. hlavne at jsou ty nase zlaticka zdravoucky a v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.5.15 02:02

To mas pravdu, ale kolikrat kdyz pak vidim ty svine co fetujou, nebo si toho nevazej a vyhodej to v igelitce. :cert: Pro me nepochopitelny: je mi sice 30, ale chtela bych dite az budu mit zaplacenou hypoteku, ted mam karieru a jde na potrat, ja myslela, ze ji tam ukopu v ty cekarne, ja tam bojuju o mimco a chcije mi krev po ryflich a ona pronesla tohle, ty bych to i prala, ono totiz kdo tim neprojde tak si mysli frk frk a az budu chtit tak budu mit miminko, ale tak to neni, pak stresujou, jakto ze to najednou v 35 nejde? Jinak taky bych to neprala ani svymu nejvetsimu nepriteli, to fakt ne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.6.15 21:44

Ahoj. svata pravda, ve 30 nechce a v 35 se divi, ze to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
4.6.15 11:33

Ja jen nevim jestli jsem to nenapsala spatne, je to kazdyho vec, ale tohle je muj nazor, chapu kdyz nekdo ma karieru, ktera je jeho sen a treba dite ma az na druhem miste, ale my co si miminko prejeme a prosly sme si takovyma srackama tak to mame jinak no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.6.15 22:16

:mavam:. jasne, ze je to kazdyho vec a na svuj nazor ma narok kazdy, me hodne dlouho neslo otehotnet a kdyz uz, tak to nevyslo a ted je to pro me takovy hodne velky zazrak :srdce:, ve ktery uz jsem skoro prestala verit. i proto treba jsem docela nastvana na maminy co na svoje deti krici a nekdy jsou i sproste. kazdy prcek je zazrak a meli by rodice byt radi, ze ho maji. ale taky jen muj nazor a nikomu ho nevnucuji. a mame za sebou velky UZ a jsme skoro v pohode, ale pristi tyden dalsi kontrolni, tak uvidime. ja verim, ze az se to zlaticko narodi, bude v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
4.6.15 22:23

@radulca sdílím tvůj názor a cítím to opravdu podobně. Dítě je dar a nikde není dáno, že každému bude dopřáno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.6.15 10:21

Presne holky je to dar ;)
Radulca: a neco se jim nezda na ultrazvuku? Nebo proc pises, ze jste uz skoro v pohode? :-/ tomu nerozim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny