Budu za exota? Nadstandard v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1aktak1
6.5.12 21:48

Tak pokud bych něco chtěla (zvlášt třeba u porodu) tak mi bude jedno jak se na to bude dívat chlap či rodina - rodím já a né oni, takže bych asi nic nějak extra neobhajovala ;)

K tomu jídlu - každej je v tom jinej - někdo vybíravej a vrtá se v tom a někdo jí vše ;) je to dost výchovou - přesně tak ;)

Příspěvek upraven 06.05.12 v 21:48

• Citovat
  • Upravit
4132
@Anonymní píše:
Tak to uvidím jak mi bude a když se na to budu cítit,tak asi taky půjdu domů,na co být zbytečně v nemocnici.Jinak souhlasím s Beckie,taky to tak vidím.Mě přide,žejsme u nás ještě hodně pozadu co se týče spokojenosti a práv pacientů.Někde ještě holt převládá komunismus

To máš naprostou pravdu. A je to v nás pořád a pořád. Stačí si jen přečíst kolik uživatelek Tvé vlastní povlečení a jídlo z restaurace zvedlo málem ze židle.
Nevidím nic špatného na tom rodit způsobem jakým chci, být v porodnici jak dlouho chci ( v případě nekomplikovaných porodů ), popř. mít při sobě věci, které jsou mi příjemné jako je např. své povlečení. A už vůbec nechápu, že v dnešní době zarazí někoho to, že si nechám donést jídlo z restaurace. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Rybano,na chlapa a rodinu prdím,budu tam ležet já,ne oni a jestli maj připomínky,můžou si to se mnou vyměnit :lol: Já se nedám :lol:

• Citovat
  • Upravit
Naima
6.5.12 21:49

Někde jsem četla, že s dětmi je to jako s „větry“. Člověk většinou toleruje jen ty vlastní :lol: . Takže anonymku chápu, ale v nemocnici se holt zvýšený výskyt miminek na metr čtvereční dá a musí předpokládat a tolerovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 21:51

Beckie,ai jsme ze stejnýho těsta,stejně náročný a ai žijeme na marsu :mrgreen: Jinak že jsem trochu víc náročnější vím

• Citovat
  • Upravit
20296
6.5.12 21:51
@Anonymní píše:
Rybano,na chlapa a rodinu prdím,budu tam ležet já,ne oni a jestli maj připomínky,můžou si to se mnou vyměnit :lol: Já se nedám :lol:

Fandím ti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.12 21:52
@Naima píše:
Někde jsem četla, že s dětmi je to jako s „větry“. Člověk většinou toleruje jen ty vlastní :lol: . Takže anonymku chápu, ale v nemocnici se holt zvýšený výskyt miminek na metr čtvereční dá a musí předpokládat a tolerovat.
:mrgreen: :palec: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 21:53

@RyBANA Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4132
6.5.12 21:54
@Anonymní píše:
Beckie,ai jsme ze stejnýho těsta,stejně náročný a ai žijeme na marsu :mrgreen: Jinak že jsem trochu víc náročnější vím

No já mám to štěstí, že můj partner je podobně náročný, takže tyto moje „výstřednosti“ chápe a toleruje. Ale stejně taky mám před porodem a raději jsem zvolila úplně jinou variantu, ale to už je OT.

JO a já jsem ještě tak rozmazlená, že s prominutím ne.ežeru ani jídlo z restaurace, pokud není špičková, takže by mi partner musel nosit domácí stravu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.05.12 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
6.5.12 21:54

a tak nevím jak kde…v Praze bys za exota asi nebyla s tím povlečením…proč ne…mě by to divný nepřišlo a s jídlem už vůbec ne…někde se to fakt jíst nedá :-) nadstandart si myslím bere už hodně žen, nejsem vyjímka :-)
otázka je co v menších nemocnicích…
ale co, hlavně že se budeš cítit dobře ty…bych se tím netrápila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
6.5.12 21:56
@Naima píše:
:mrgreen: :mrgreen: S tím souhlasím - mě pláč cizích miminek taky vadil, fyzicky ta frekvence a maminkám na pokoji zas vadilo to moje taky, celkem pěkně jsme v tom shodly :lol: , ale taky jsme to zvládly nakonec na jednom pokoji
  • Citovat
  • Upravit
5345
6.5.12 21:57

jinak kamarádka rodila v praze v krči, je hooodně náročná, a vše co píšeš měla…a povlečení měla satén, řekla že se po bavlněném osypává, problém nebyl…jídlo tam nejedla vůbec, ani snídani, vše jí vozil manžel z restaurace a pokoj jasně nadstandart :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.5.12 22:00
@Anonymní píše:
Jinak koukám že jak někde člověk trochu vyčnívá z davu,už je divnej 8o

Tak to je jasná věc :think: Ale ty si to udělej podle sebe, ať je to příjemné pro tebe :palec: Já jsem si zase vezla svoje košile, i když mi každý vykládal, jak pak po příjezdu budu jen prát špinavé noční košile, nebo že to tam budu špinavé někde skladovat…stejně za tebou bude rodina jezdit každý den ( soudím dle sebe ), tak ti to povlečení můžou odvézt a doma hned vyprat a je to :nevim: Já jsem vždy domů poslala noční košili, ručník…oni mi zase dovezli, co jsem potřebovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.5.12 22:01

no za exota asi opravdu budeš, chvilku jsem v nemocnici dělala a vím, jak se některé kolegyně tvářily, když si někdo chtěl vzít vlastní pyžamo, natož povlečení. Ale já jsem dělala na operačním odd., tam tohle nejde, jak je to v porodnici nevím. S tím povlečením se můžeš vymluvit, že máš třeba ekzém a nemocniční prádlo ti dělá zle. Ale jak tu někdo psal, zbytečně si přiděláváš starosti. Navíc u nem. prádla máš jistotu, že je opravdu sterilní. A s tím jídlem, v některých nemocnicích fakt vaří blafy, u nás v porodnici klidně dají kojícím matkám čočku, diabetikům rohlíky a hrozny apod. :zed: Taky jsem si párkrát nechala donést jídlo z domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
6.5.12 22:03
@Libza píše:
Tak to je jasná věc :think: Ale ty si to udělej podle sebe, ať je to příjemné pro tebe :palec: Já jsem si zase vezla svoje košile, i když mi každý vykládal, jak pak po příjezdu budu jen prát špinavé noční košile, nebo že to tam budu špinavé někde skladovat…stejně za tebou bude rodina jezdit každý den ( soudím dle sebe ), tak ti to povlečení můžou odvézt a doma hned vyprat a je to :nevim: Já jsem vždy domů poslala noční košili, ručník…oni mi zase dovezli, co jsem potřebovala :palec:

Jj, tomu moc nerozumím - oni chlapi neumí vyprat v pračce pár nočních košil, povlečení či ručníky 8o ?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková