Budu za exota? Nadstandard v porodnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
stazinka09
6.5.12 20:00

Nadstandard určitě - nejdřív jsem byla na rizikovým (odtekla mi plodová voda) a tam nadstandard naprostá paráda a pohoda. Na šestinedělí nebyl volný a lituju toho. jak říkala hezky moje ex- tchýně: „kdy jindy bys ho měla mít, kolikrát budeš rodit za život“ :lol:

No jídlo mi taky nosili - je jedno jestli z restaurace nebo z domova, dokonce byli ochotní ohřát v kuchyňce polvku domácí a tak. Ta nemocniční strava krom ovoce byla nepoživatelná a pro kojící absolutně nevhodná. A do toho v konvici černý čaj!!! No tak já si nechala donášet pěkně čerstvý v termosce. Nikdo to tam neřešil, myslím, že na nadstandardu teda měli i možnost přiobjednat z extra jídeláku.

Zjisti si konkrétně jak je to u vás, kde budeš rodit…

No a povlečení mi přijde divný - jinak mi tvoje přání přijdou naprosto OK

• Citovat
  • Upravit
6882
6.5.12 20:01
@Anonymní píše:
Tak určitě mi bude brečet,ale je něco jinýho když brečí jedno mimčo,uklidní se a pak je zase na chvíli klid a můžeš spát,ale když je tam miminek víc,tak jedno skončí,druhý začne a je to pořád dokola

zakladatelko, ale v porodnici to žije i v noci. Někdy se stane, že se pláče celou noc. Navíc v noci chodíš s miminem na vážení jak před tak po krmení. Tam si o nějakých klidných nocích můžeš nechat tak akorát zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115

Nečetla jsem vše, ale přeju ti aby si měla čas toto po porodu řešit.
Já jsem byla na nadstandardu a byla jsem ráda, že zvládám vše kolem miminka, byla jsem po císaři a anemická tak jsem ledva lezla. Jinak povlečení jsem neměla bílé, každý den jsem měla několik košil k dispozici, kvalitní kosmetiku pro mimi, plínky, vložky kolik jsem chtěla. Na TV jsem opravdu neměla ani čas ani chuť.

Příspěvek upraven 06.05.12 v 20:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277

Povlečení u nás v porodnici bylo hezky jemné, nebyla to ta nemocniční klasika :P A jídlo bylo normální, na můj vkus ho bylo až moc. To vydržíš, ne? Myslím to povlečení a to jídlo… To bych asi už neřešila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009

Odpověď na otázku: budeš za exota. Spousta věcí byla napsána. Já mám jen jednu: prosím nepiš pořád, že ten tvůj „exotismus“ zapříčiňuje to, že jsi z Prahey. Taky tu bydlím a povlečení jsem měla erární :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21979
6.5.12 20:03
@Anonymní píše:
Já třeba vůbec nejím bílý pečivo a v nemocnici dávaj k snídani klasický bílý gumový rohlíky :zed: Mám ráda k snídani sladký,tmavý pečivo s medem nebo marmeládou,nebo ovesnou kaši.Chlap mi taky říká,že nejedu na dovolenou do hotelu :cert:

No tak to prostě chvíli vydržíš nebo Ti návštěva přinese tmavé rohlíky.

Tohle jsou opravdu argumenty rozmazleného děcka, jeden jak druhý, to se na mne nezlob. Nejedeš do hotelu a opravdu snad budeš mít důležitější starosti než to, v jakém povlečení se vyspíš a jestli budeš mít snídani gumový rohlík. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
6.5.12 20:06

:lol: myslím že zakladatelku tyhle věci přejdou hned po porodu a bude ráda,že je ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
6.5.12 20:07

Měna těch požadavcích přijde zvláštní jen to povlečení. A u nás by to problém byl-hygienické důvody. Nevidím důvod si nechat něco nepřinést a být o hladu. Taky to tam nikdo nemusí nosit 3× denně, ale návštěva přinese oběd, něco k večeři a snídani. Aspoň u nás byly večeře stejně jen studené, tak by to vyšlo na stejno. A na nadstandardu aspoň u nás bylo na výběr z několika jídel, a většinou se vybrat dalo…Ale třeba tam zas až tak strašně nevaří a nebude to tak horké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
6.5.12 20:07

No tak proc ne?je to jen tvoje vec,personal te musi respektovat,otazkou bude,jak se k tobe budou chovat,myslim ze moc privetive ne.To ja osobne bych radeji tech nekonecnych pet dni strpela v nemocnicnim povleceni a omacce z cehosi hnedeho,nez si kazit pet dni otravenym ksichtem sestricek.Ale jinak jo ses divna.a chlap ma pravdu.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.5.12 20:11

já myslím že madam je frfna..jako nejím bílé pečivo tak proto si nechám dovážet..no potěš..nakonec to si snad mužeš koupit v nemocniční kantýně třeba..

• Citovat
  • Upravit
8523
6.5.12 20:12

Zakladatelko, jak to tu čtu, tak pro tebe by bylo asi ideální rodit doma. Tam bys nemusela řešit cizí povlečení, cizí ženský a mimina a hnusný jídlo. :roll:
Fakt nechápu, co bys dělala, kdybys musela v nemocnici ležet třeba měsíc? :roll: Ty čtyři dny to vydržíš.

Já ležela v nemocnici obě těhotenství, poprvé dvakrát týden a podruhé jednou, ale deset dní. Nadstandard jsem nechtěla ani náhodou. Při tom druhém těhotenství jsem takovej malej nadstandard ale měla, asi dva dny jsem ležela na celým oddělení sama. Takže jídlo do pokoje, záchod pro sebe a tak. Manžel mi musel koupit přenosnou televizi, jinak bych tam po těch dvou dnech skočila z okna. Pak tam naštěstí přijali další chuděru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
6.5.12 20:12

Tak já jsem asi divná, ale dělala jsem v nemocnici a jídlo mi chutnalo v 99% a rozhodně tam nedělají UHO ;) Ale pokud jsi vybíravá (nemyslím to špatně) tak si jídlo objednávej nebo nech dovážet a neřeš kdo se jak bude dívat ;) A povlečení? Klidně bych si nechala jejich - po porodu mi bude fuk jestli mám bílý nebo vzorovaný ;)

Jinak tvého chlapa docela chápu ;)

• Citovat
  • Upravit
3219
6.5.12 20:13

já měla taky nadstandard a musel se zamluvit dopředu, pak je to holt už jen o tom, jestli se trefíš do termínu nebo jestli bude zrovna volný … Jídlo mi z domova nosily návštěvy, ani ne proto, že bych byly tak vybíravá, ale že bych tam pošla hlady, večeře v pět a to jeden rohlík a jogurt. Notebook jsem měla s sebou taky. Jen to povlečení by vypadalo asi trochu divně, nicméně já v nemocnici taky žádné nezakrvácela, ani košili, tu jsem měla svoji (erár mi ani nikdo nenabízel :nevim: )

A teda musím říct, že jsem neměla chuť si s nikým cizím povídat a přítel třeba naprosto nestíhal návštěvní hodiny, takhle mohl jezdit vždy večer. Jasný, že se to dá vydržet, ale já byla ráda, že mám svůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
6.5.12 20:14
@kocunka píše: :lol: myslím že zakladatelku tyhle věci přejdou hned po porodu a bude ráda,že je ráda…

Souhlas!! :pankac: :lol:
Já myslím, že zaklatelka ani netuší co jí čeká…a co bude muset ještě oželet.. ;) :)

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
6.5.12 20:15
@smurfka píše:
já myslím že madam je frfna..jako nejím bílé pečivo tak proto si nechám dovážet..no potěš..nakonec to si snad mužeš koupit v nemocniční kantýně třeba..

Mě a ni nepřijde. No tak já nevím, mě se všechny návštěvy a otec dítka ptali, co můžou přinést. Tak dostali seznam :lol: , cítili se užiteční a já najedená :lol: . Akorát na Silvestra zkolabovala logistika a večer jsem místo jednohubek měla chlebík s máslem :mrgreen: . No a dělaly to tam tak skoro všechny maminy s jídlem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková