Budu za exota? Nadstandard v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
6.5.12 18:36

No a to myslíš, že ti z restaurace budou nosit nenadýmavá jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
6.5.12 18:37

Ačkoliv v porodnici vlastně taky ne :think: Tak nic :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.5.12 18:38

@bubulina
jojo..to mě uplně dostalo..obed na novorozeneckém..čočka s párek:o)))
no je fakt že nemužou vařit pro každé odd. zvlást..

• Citovat
  • Upravit
Naima
6.5.12 18:39

Zrovna jsem to chtěla napsat, v nemocnici se s tím také zrovna nežinýrují :lol: .

• Citovat
  • Upravit
11035

No teď asi budu za neznalou a vychytralou sestru. Každopádně by mě povlečení pacientky asi nezajímalo a když by chtěla mít svoje, tak by si ho taky při mé službě taky sama převlíkla, takže bych vlastně blbé keci neměla důvod mít. Měla bych míň práce :mrgreen: . Věci pacientů jdou tak nějak mimo mě. Převlíct erární několikrát denně bych problém neměla. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@bubulina píše:
Ačkoliv v porodnici vlastně taky ne :think: Tak nic :oops: :mrgreen:

Tak jako já myslím, že oni to celkem zohledňují, kdo kojí a pod., ne? :think: :nevim: Si teď vůbec nevybavuju, co tam bylo za jídlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak ten Dům u čápa je dobrej :palec: myslím že jsem o něm už slyšela,ale nedovedu si představit že mi praskne voda a chlap mě poveze z jižních čech na Prahu,to už by ho ze mě asi opravdu kleplo :lol: Jinak s tím notebokem doufám,že i po porodu budu schopná najít si chvíli čas,spíš na něm potřebuju pracovat než ho tam mít pro zábavu :think: Takže radíte zjistit si co v který porodnici nabízej a udělat si takovej menší průzkum a pak vybrat tu nejlepší?

• Citovat
  • Upravit
3230
6.5.12 18:40

Tak až budeš vědět, kde budeš rodit, tak omrkni jaký tam mají nadstandard - u nás ladilo povlečení-záclony-malba na stěně, takže jako ve špitále si tam člověk fakt nepřipadal. Já byla taky na rizikovém a do porodu jsem v nemocnici neležela, proč s tím hned počítat? A s dítětem si od noťasu budeš muset odpočinout, tak proč nezačít v porodnici? Kdybych se já takhle nedokázala uskromnit, tak si sbalím co chci a s manželem to neprobírám, ten by si nevšiml, ani kdyby mi tam osobně stěhoval ledničku :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.5.12 18:41

chápu nadstandart i jídlo (jsem vegetariánka), ale to povlečení :roll: , to už je na mne moc, kdo ti to bude převlíkat, kolik setů si budeš brát, kdo ti to bude prát (např. od krve)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.5.12 18:42

V Motole na nadstandardu bylo barevné povlečení, jinak všude jinde bílé. Vlastní bych nenosila (já si takto po porodu lpěla na vlastní košilce a jak jsem byla ráda pak za tu erární :mrgreen: ). Jídlo naprosto chápu, i když mě v nemocnici většinou chutná téměř vše (až na špenát, mám takovou smůlu, že skoro pokaždé se mi poštěstí být v nemocnici v době zeleného čtvrtku :zed: ), ale nebránila jsem se ani pizze nebo čemukoliv jiného z rozvozu 8)

Bez noťasu bych tam nepřežila :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.05.12 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.5.12 18:43

Ahoj, mě to nepřijde nijak šílený pokud to neuděláš moc okatě :nevim: povléknout si můžeš sama a jídlo ti přiveze rodina - určitě by vypadala divně donáška přímo od restaurace, ale co, jde snad o tebe, ne??? Já jsem v porodnici měla jedno jídlo (byla jsem 8 dní) a né díky, už nikdy víc, nebýt maminky tak jsem tam umřela hlady :mrgreen: povlečení jsem tedy neřešila, ale udělej si to jak to cítíš ty a na ostatní se vyprdni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008

Nečetla jsem příspěvky al jsi divna promin…jako povlečení a jídlo fakt nechápu těch pár dní se na tom jídle vydržet dá a někdy to ani tak hrozné není a povlečení je čisté…nebudeš trochu víc rozmazlená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473

Taky myslím, že budeš za exota a akorát ti to přinese nepříjemné chování personálu, ty budou takové manýry těžko skousávat. Co se týče té „rozmazlené Pražačky“- nejsem si jistá, jestli to i na Prahu není dost :nevim: (ale nejsem z Prahy, neposoudím).

Nadstandart chápu, taky jsem chtěla a měla, notebook taky není problém. Bílý povlečení na nadstandartech není, u nás bylo žluté a nesmrdělo a myslím dokonce, že bylo žluté i na normálních pokojích. Jídlo holt nic extra, hlavně obědy, ale třeba k večeři nosili jídla jak pro 3 lidi (třeba pečivo, sýr, jogurt, ovoce), takže jsem to jedla i přes den, když mi nejel oběd.

S povlečením mě i napadlo, jestli nemůžou mít kecy, že právě neprošlo jejich prádelnou, oni to tam určitě vyváří a ještě možná nějak chemicky ošetřují (jen hádám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.5.12 18:44
@Issobel píše:
No teď asi budu za neznalou a vychytralou sestru. Každopádně by mě povlečení pacientky asi nezajímalo a když by chtěla mít svoje, tak by si ho taky při mé službě taky sama převlíkla, takže bych vlastně blbé keci neměla důvod mít. Měla bych míň práce :mrgreen: . Věci pacientů jdou tak nějak mimo mě. Převlíct erární několikrát denně bych problém neměla. :pankac:

Já měla ndstdrd a erarni povlečení a stejně jsem si ho musela prevlect sama, az me to překvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
6.5.12 18:55

Ležela jsem při druhém těhotenství v porodnici celkem pět týdnů, měla jsem nízko položenou placentu, takže jsem ležela měsíc na gyndě- to jsem byla na normálním pokoji s těhulema, které se teda střídaly a já zůstávala…, bylo fajn s někým promluvit. Podle jídelníčku, který byl na pokoji vytisknutý jsem si buď nechala něco dovézt od rodiny nebo z města, pizzu- prostě na co jsem měla chuť…nebo jsem jedla nemocniční, ale je fakt, že ne vždy se to dalo…

Den před plánovaným císařem jsem šla na předem domluvený nadstandart a musím říct, že povlečení tam bylo krásné barevné jako doma :-) a měnily mi ho sestry, kdy jsem si řekla.

Notebook jsem měla celých pět týdnů, jen počítej s tím, že se to docela prodraží - chtěli u nás 30 kč na den + pobyt na gýně + nadstandart ( 500kč/den) - nechali jsme v porodce fakt balík :-)

Mě divná nepříjdeš…, asi proto, že jsem tak dlouho před porodem ležela v nemocnici, tak o pohodlí jde především a o vlastní pohodu.
Však to s nikým řešit nemusíš…, dneska jíst nebudu - doveze mi něco rodina nebo někdo…prostě porci vrátíš, však to nikdo nekontroluje, kolik jsi snědla nebo ne, je to pod poklopem.
A o tom povlečení si to zjisti, jak to na nadstandartu mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková