Budu za exota? Nadstandard v porodnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
6.5.12 18:26

U nás v porodnici teda na nadstandartu bílé povlečení nebylo, ale pěkné vzorované, jako doma.
Ani jídlo bych neřešila. Já třeba měla celou dobu v porodnici dovolenou jen kašovitou stravu (byla jsem hodně šitá vč. konečníku). Takže celý týden (malý měl žloutenku) jsem se živila jen kašema, polévkama a pudinkem. Nic jiného mi nedovolili…

• Citovat
  • Upravit
Naima
6.5.12 18:26

Nadstandard naprosto chápu a co se zbytku týče - prostě si to zařiď tak, aby ses cítila příjemně a pohodlně. Pokud chceš vlastní povlečení nebo dovážku jídla, nekoukej se na to, co si o tom budou myslet ostatní a udělej si to po svém. Ale myslím, že prádla z nemocnice se opravdu bát nemusíš, ono se to všechno vyvařuje ;) .

• Citovat
  • Upravit
6945
6.5.12 18:27

Nadstrd je normální,ale to ostatek je už magorské přímo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
6.5.12 18:27

http://www.vietnamtravel.cz/…nova-cerna-m
Přečti si tohle a ony tě tvoje manýry hned přejdou :D
Neblbni vlastní povlečení si akorát zašpiníš, sestry na tebe budou nepříjemný, mě by to za to nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.12 18:28

Já bych si vzala svoje jen povlečení,prostěradla bych netahala - to je mi jasný že by byly pořád od krve :oops: Jinak jsem na rizikovým,tak je možný že bych v porodnici byla asi i dýl-možná už i před porodem :nevim: Právě že chlap pro to pochopení vůbec nemá,ten ani nechápe proč si tam chci brát notebok a jeho rodiče mě asi taky budou mít za rozmazlenou pražačku :nevim: :oops:

• Citovat
  • Upravit
1785
6.5.12 18:29

ahojky, nadstandart úplně v pohodě. S tím povlečením to nevím - myslim, že si sestry budou klepat na hlavu.(vem si kolikrát to povlečení můžeš zašpinit), a už vidím, jak ti budou tvé měnit…dvakrát denně, dávat ti ho do tašky - protože prát ho určitě nebudou atd. atd.
A jídlo je úplně normálka, taky jsme v porodce měli příležitost - byl tam jídelák s z restaurací, a hojně to využívali. Ale mě tam moc chutnalo, že ještě než jsem šla rodit, tak jsem měla o tři kila víc- za 5 dní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
6.5.12 18:30

a nebo jeď rodit sem http://www.pdcap.cz/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima

Notebook naprosto chápu, pokud bych snad měla ležet dlouhodobě v nemocnici, mám od manžela slíbený netbook, abych se neukousala nudou. Tchánovci ani muž v té porodnici místo tebe ležet nebudou ;) .

• Citovat
  • Upravit
142

Budeš! :mrgreen: Nadstandard ok, ale povlečení a jídlo je podle mě blbost! Povlečení ti převlečou kdykoli si řekneš. Nechtělo by se mi domu táhnout třeba patero zasviněný, třeba i zničený povlečení a ještě se s tím v šestinedělí prát! S jídlem to v porodnici tak slavný nebývá, ale těch pár dní se to dá vydržet. Já třeba ani neměla moc na nic chuť, jedla jsem hlavně jogurty, ovoce adt., co mi přivezly návštěvy. A taky mysli na to, že při kojení nemůžeš jíst všechno, jako kořeněný jídlo z restaurace asi nebude to pravý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
6.5.12 18:31

hele já teda byla po císaři a špinavou jsem měla i peřinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
6.5.12 18:31

Záleží na porodnici a kdo jim vaří, ale mě tam třeba moc chutnalo a omáčku jsme vůbec neměli. A kdyžtak ti můžou něco dovézt z domova, když bude nehůř. Hlavně, abys nebyla za exota taky před personálem - oni pak nebudou plýtvat úsměvy a nebudou třeba tak vstřícní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zabusa
6.5.12 18:32

Mi teda jako magor nepřijdeš. Ale počítej s tím, že se fakt může stát, že budeš chtít to povlečení měnit i 3× denně a že nějaká neznalá vychytralá sestra bude mít blbé kecy. Nicméně já jsem po ambulantním porodu spala ve vlastní posteli, sice jsem měla podložku, ale vlastně jsem povlečení ani měnit nepotřebovala. Holt jde taky o to, jak často měníš vložky a jak dobře ti těsní.
A vlastní jídlo - pokud budeš mít nadstandard s neomezeným přístupem návštěv, tak prostě nebudeš chodit jíst, nebo tam chodit budeš a dvakrát se v tom rýpneš, ať nejsi tak nápadná..
Možná bych se zašla zeptat, jestli na tohle nemají nějaká interní pravidla, aby ti to nakonec nezatrhli..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
@Anonymní píše:
Já bych si vzala svoje jen povlečení,prostěradla bych netahala - to je mi jasný že by byly pořád od krve :oops: Jinak jsem na rizikovým,tak je možný že bych v porodnici byla asi i dýl-možná už i před porodem :nevim: Právě že chlap pro to pochopení vůbec nemá,ten ani nechápe proč si tam chci brát notebok a jeho rodiče mě asi taky budou mít za rozmazlenou pražačku :nevim: :oops:

notas před porodem chápu, ale myslím že po porodu budeš tak dojebaná - furt kojení, starat se o prcka, mezitím budeš spát jak zabitá, že na notes nebude asi moc času..

• Citovat
  • Upravit
142
@lleennttiillkkaa píše:
a nebo jeď rodit sem http://www.pdcap.cz/index.html
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.5.12 18:33

Já už jsem nadstandartů v nemocnici vystřídala celkem hodně. Pokud jde o barvu povlečení tak ani na jednom nebylo standartní bílé, ale vždy barevné. A nemocniční strava je sice ne vždy jako v restauraci, ale mně to nijak nevadilo. Ono když se mimi narodí stejně máš jiné starosti než jídlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková