Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Netolerantní a závistivý… Spíš bych napsala víc přizpůsobivý
![]()
Zakladatelka položila otázku většina ji odpověděla..
Jenom bych ještě napsala, že bude mět tolik důležitých starostí!!!!!! že bych se opravdu vyprdla na jídlo a povlečení, protože může jít nakonec na CS, nebude se moc hýbat, problémy s kojením atd, bude ze všeho vykulená a ještě řešit kdo mi povleče povlečení a donese jídlo…
Nevím osobně mi přijde, že si přidělává starost a chlapovi taky a proto se mu to nelíbí
Věřím, každý den něco nosit.. jako pokud tam odmítne jídlo tak snídaně je jednoduchá a svačiny, to si může donést cokoliv, ale hlavní jídlo mi přijde opravdu dělání zbytečných starostí…
Někdo píše ulehčit si pobyt, mě to spíš přijde jako udělat si víc starostí…i chlapovi..Místo, aby byl s ní na pokoji..
Ale jako určitě pokud to tak chce, proč ne..
Příspěvek upraven 06.05.12 v 21:08
@PetkaK Tak to si měla krásně naplánované-rovnou po porodu snídaně
Věřím,že manželovi musela bodnout
@kvaček píše:
Netolerantní a závistivý… Spíš bych napsala víc přizpůsobivý![]()
Zakladatelka položila otázku většina ji odpověděla..
Jenom bych ještě napsala, že bude mět tolik důležitých starostí!!!!!!
Klidně více přizpůsobivý, ale pokud dá někomu jinému sežrat jeho odlišnost tak buď netolerantní nebo závistivý nebo něco dalšího ![]()
To že bude mít důležitější starosti ví ty, které už rodily, ona ne, takže pokud se do té situace nedostane, tak holt tenhle argument moc nezabírá. ![]()
Abych pravdu řekla,řeším spíš ty hlavní jídla jako jsou obědy a večeře - myslela jsem si že by se dala obědnat nějaká donášková služba jídla ![]()
Tak na nadstandartu nevidím nic špatného, já jsem nekomunikativní, takže jsem radši dala balík, abych to soukromí měla. Navíc manža si nemohl vzít volno a jezdil po práci, kdy už nebyly návštěvy na normálním odd. sice vím, že by tam mohl zaskočit i tak, ale nebylo by to příjemné ani jiné mamince, ani mně. Měla jsem tam lednici, manža mi nanosil jogurty, sýry a pečivo (nepotřebuji čerstvé ani by se nemělo při kojení), v jídle jsem se akorát pohrabala, takže ani na tom jídle nevidím nic špatného, ale snaž se to nedělat okatě, abys za toho exota nebyla
a to povlečení nepobíram, to mě ani nenapadlo. Já ani nechtěla vlastní košile, protože bych za 1.musela jich hodně nakoupit a za 2.představa, že přijdu domů a budu hned prát, fuj… střídala jsem 2-3 denně, nebyly špinavé, ale pro svůj pocit. Povlečení mi měnili jednou za 5 dní, taktéž nebylo špinavé. Bylo dokonce VOŇAVÉ! a barevné. Celkově to na nadstandardu nebylo cítit nemocnicí, sestry mě neobtěžovaly. Když jsem spala, tak mě nebudily a přišly později. Takže pokud budu ještě někdy rodit, tak pak půjdu leda na nadstandart. Ale to povlečení bych zvlážila no.. Vem si třeba svůj polštářek, to by ti nestačilo?
@jenny.fields píše:
Klidně více přizpůsobivý, ale pokud dá někomu jinému sežrat jeho odlišnost tak buď netolerantní nebo závistivý nebo něco dalšího
To že bude mít důležitější starosti ví ty, které už rodily, ona ne, takže pokud se do té situace nedostane, tak holt tenhle argument moc nezabírá.
Souhlasím na 100%.
Navíc tam kde jsem rodila bylo jídlo fakty děs, takže to starost byla. Já se něco nového hladová učím dost špatně.
No a partner pomohl rád, já rodila po Vánocích, stejně byli všici doma, tak mi uvařili a přinesli. Kdyby byl v práci no tak to asi koupí někde cestou. jako fakt vařili strašně, kastrůlky,ešusky z domova nebylo nic vyjímečnýho.
Jinak notebook bych si vzala, já byla nadopovaná energií, maličká měla žloutenku, tak byla spavá a já se tam pěkně nudila i z toho důvodu, že jsem neměla moc návštěv…
@barvik píše:
Jinak notebook bych si vzala, já byla nadopovaná energií, maličká měla žloutenku, tak byla spavá a já se tam pěkně nudila i z toho důvodu, že jsem neměla moc návštěv…
Tak to jsem měla stejně. Úplná energetická královna a malá spavý žloutenkový dítě.
Jenny fields moc to prožíváš… Tady se nikdo nic sežrat nedává, jenom se například já snažím zakladatelce říct, aby si to promyslela..
Ptala se na určitou věc.. je jasné že nerodila, určitě ji nebudu psát že tam bude jak na dovolené.
Já jsem si taky myslela kde co, a opravdu člověk byl rád, že je rád.. Ale pokud to tak chce, tak nech to tak má, je to její volba…
Upřímně si myslím, že si s tím udělá hodně nepříjemností a to za to nestojí..
Mě se stalo, že jsem po císaři jednou neodnesla nedorozuměním tác s použitým nádobím- prostě se moje spoluležící šla sprchnout a já jsem hlídala obě děti a zapoměla jsem na to a ta co nosí všem ležícím maminkám po císaři se nasrala , že nejsem schopná to dát na chodbu a pak nosila jenom ji a mě ne..
I taková kravina a prostě ti to dají seřrat.. I když jsem ji v klidu řekla, co a jak…
@stazinka09 píše:
Tak to jsem měla stejně. Úplná energetická královna a malá spavý žloutenkový dítě.
Já měla aspoň internet na mobilu a televizi
pak už jsem do malé šťouchala, aby už konečně vstávala ![]()
Holky tak když se k vám někdo nebude chovat hezky nebo vám dávat něco sežrat a podobně tak si můžete stěžovat ne?na tu sestru myslím.Já bych se teda asi ozvala,nic si nenechám líbit
Udělej si to podle svého a tak aby ses cítila dobře, protože Tvoje dobré rozpoležení bude mít určitě pozitivní vliv na miminko i Tebe. Nehleď na ostatní. Raději bych také byla za fiflenu než trávila pět dní v nepohodlí, trápila se hladem apod. Btw. sestřičky a uklízečky Ti rozhodně nemají dávat co sežrat a klidně bych si v tomto případě stěžovala na neprofesionalitu. Protože myslet si mohou cokoliv, ale najevo by Ti to dávat prostě neměli. A dost mě zaráží, že to vůbec funguje tak, že budeš divná, protože máš své požadavky. Co je na tom, že nechceš jíst nemocniční jídlo a mít své vlastní povlečení? Já v tom nevidím až tak něco extra.
A notebook, já ho beru s sebou skoro všude, kde vím, že mám chvíli pro sebe.
Např. jak bylo napsáno výše, že nějaká paní měla extra problém s přinášením tácu asi bych si to jen tak nenechala líbit. Lidi si k nám dovolí jen to, co si necháme.
Určitě bych se neohlížela na personál ve smyslu budou mi to dávat sežrat
. Personál má být profesionální a pokud si něco myslí o „výstřední“ pacientce, mají si to nechat na sesternu. Když jsem ležela v nemocnici (ne gyn-por), tak jsem byla zřejmě za exota taky - mohla jsem provokovat elektronikou (na tu dobu), jídlo mi nosili z venku taky, neustálé dlouhé návštěvy. Injekce jsem si píchala sama, protože jsem nechtěla být samá modřina. Po operaci jsem jako jediná tvrdě odmítla mísu a trvala jsem na WC (a mohli mi vyhrožovat mísou a cévkou, jak chtěli). Nic z toho personál nijak neobtěžovalo, takže bych ani nečekala nějaké poznámky a podobně. Sestřičky se chovaly profesionálně, takže jsem jim vždycky při odchodu „podstrojila“.
@barvik píše:
Já měla aspoň internet na mobilu a televizipak už jsem do malé šťouchala, aby už konečně vstávala
Tak to jsem neměla a právě ani ten nadstandard
. Tak jsem si nechala nosit i knížky, já totiž ani nemohla z tý euforie spát. Fakt jak zfetovaná, no hormony asi no. malou jsem musela pak na kojení budit, byla hodně utlumená, když bylo nejhůř musela jsem ji přetřít obličej mokrou žínkou, aby se probrala, byla kolikrát úplně hadrová. Dala se do toho až ke konci pobytu a pak se právě budila s ostatníma miminama navzájem celou noc - sestry jim říkaly kanárci a my žlutý tygři ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
@AnastazieB A to je možný jít takhle brzy po porodu domu?
To se musí podepsat revers nebo jak?
Doma rodit nechci,kdyby nastaly nějaký komplikace,nechci ohrozit mimi