Budu za exota? Nadstandard v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3956
6.5.12 19:28

Tady pořád zaznívá, že se těch pár dní přežít dá. Samozřejmě, že dá, ale proč si to nezpříjemnit podle svýho? Mě teda na normálním pokoji hodně vadilo, že koupelna byla přes celou chodbu a dle doporučení jsem hodně pila, hodně chodila na zachod a po každým záchodu se sprchovala, takže to byl vopruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
6.5.12 19:30
@julniki píše:
No já myslím že 4 dny v porodnici se dají přežít na normálním pokoji, už nadstandart mi přijde jako vyhozené peníze a ještě povlečení a jídlo odjinud to už mi příjde totál (s prominutím) jako blbost

No já jsem byla na pokoji kde nás byli tři a jedna maminka chrápala tak strašně, že to třepalo oknama, z porodnice jsem šla zmrskaná jak pes, nevyspalá a to martínek krásně spal, takže za mě nadstandart není tak špatný, ale to ostatní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.5.12 19:30
@ivanak píše:
Tady pořád zaznívá, že se těch pár dní přežít dá. Samozřejmě, že dá, ale proč si to nezpříjemnit podle svýho? Mě teda na normálním pokoji hodně vadilo, že koupelna byla přes celou chodbu a dle doporučení jsem hodně pila, hodně chodila na zachod a po každým záchodu se sprchovala, takže to byl vopruz.

no, mně šíleně vadili ty cizí lidi…ikdyž byli i milí, já jsem na ně nebyla zvědavá
a sprchy na chodbě…
a každej večer to na mě padalo, i to, že je tam cizí ženská- ona byla docela divná

• Citovat
  • Upravit
14335
6.5.12 19:31

Tak upřímně mě bys divná asi přišla :mrgreen: :) Protože asi neznám nikoho , kdo má rád nemocnice a prostě to tam vydrží a zase taková hrůza to neni…
Nadstandart jako takový problém nevidím - svůj pokoj a tak, ale jídlo a oblečení mi přijde ůuž ujete.. :oops:
Do povlečeního bych stejně ze začátku nešla a možná ti ho nedovolí, protože oni asi vědí, proč to zavání desinfekcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.5.12 19:32

@ivanak
tak asi jak kde..u nas je na normálním pokoji sprcha, záchod a bidet..( v každém pokoji ) to už záleží na nemocnici - vím že třeba fakultka má sprchy a záchody na chodbě společné a to je větší město než to naše..
Jak tvrdí holky..záleží jak jsou na tom finančně..bud normálně či méně, tak proto se to dá přežít a vrazit peníze jinam, nebo jsou na tom lépe, no tak potom proč si to neužít to zase jo..

• Citovat
  • Upravit
martinaaaaaaaaa7
6.5.12 19:37

ahoj, naprosto chápu nadstandart, notebook i to jídlo, sice si myslím, že s tím jídlem spíš rezignuješ, protože je to po porodu takovej šrumec, že si nějaký řešení objednávek a donášek neumím představit. Povlečení je fakt zcestný, nemyslím si, že se ti do toho povlíkání vůbec bude chtít, nemluvě o tom, že by sis musela toho povlečení vzít strašně moc, spíš mi to přijde jako komplikace. Pyžama jsem měla taky svoje, ale nestačily mi a tak jsem stejně používala ty jejich. Ale jak tu už někdo psal, dělej cokoli, co je fajn pro tebe, rodit budeš ty :-)

• Citovat
  • Upravit
2600

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale nadstandard bych brala určitě, už jen proto že v Budějcích i v Krumlově nesmí návštěvy na pokoj, takže jsi s nimi na chodbě, pokud nemáš nadstandard. A delší stání mi po porodu fakt dělalo problém a sednout na židli jsem si nemohla vůbec :roll: . Já teda rodila v době chřipkové epidemie, takže byl zákaz návštěv, tak jsem to řešit nemusela. :mrgreen: Jinak s ostatníma věcma v těchto dvou porodnicích stopro budeš za exota, když už bys na nich trvala, tak jeď rodit radši do Krumlova, tam jsou podle mě vstřícnější :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Na to jídlo mimo domov jsem nějak háklivá odjakživa - nemohla jsem ani chodit do školní jídelny.A když jsem byla v Krči na laparce,tak tam vozili jídlo v těch velkých barelech a už jen ten pocit mi nedělal dobře :zed: Co se týče nadstandardu - jak to teda chodí,dá se to nějak rezervovat? :nevim: To jako když nebudou mít volnej pokoj,tak mám smůlu?to snad ne :cert: Jinak peníze u nás problém nejsou,já i přítel slušně vyděláváme.S tím jídlem jsem si mmyslela,že bych si někdy poslala chlapa třeba pro grilovaný kuře,pizzu apod.a nebo aby něco dones z domova.Původně jsem měla rodit v Podolí u pana doktora Vernera,ale pak jsme se odstěhovali tak to holt padlo.Jo a u noteboku mám mobilní připojení

• Citovat
  • Upravit
27008
6.5.12 19:38

my teda socku měli hned u pokoje ale kdybych byla rozmazlená tka si těžuju že mají jen sprchu já totiž sprchu nemám ráda musím mít vanu a přece si kvůli tomu nepřinesu do porodnice vanu ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
@werro píše:
No já jsem byla na pokoji kde nás byli tři a jedna maminka chrápala tak strašně, že to třepalo oknama, z porodnice jsem šla zmrskaná jak pes, nevyspalá a to martínek krásně spal, takže za mě nadstandart není tak špatný, ale to ostatní :nevim:

no tak to ti nezávidím že ti tam takhle chrápala :D já byla na pokoji s paní co si zaplatila nadstandart ale už byl stop stav, takže bohužel ho stejně nedostala. já bych za to ty prachy nedala :oops:

• Citovat
  • Upravit
27263

J8 bych bývala nadstandart brala taky, protože jsem neměla dítě u sebe a bylo mi ouzko z toho, jak za maminkou vedle chodí rodina a rozněžňujou se nad mimčem.
Ale upřímně mi fakt bylo jedno jaký mám povlečení, hlavně že bylo čistý a dokonce i ty nemocniční košile byly fajn, pač dobře sály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.5.12 19:40

Tak jako jeslti ti to dělá opravdu psychické problémy to jídlo, tak to zkusit můžeš, ale otázka je, jestli ti vyhoví nosit jídlo z domu..
Jinak nám řekly, že pokoje nadestandart jsou myslím dva -ZLín , a pokud tam někdo bude tak prostě máme smůlu..
ALe já jsem jít nepotřebovala, protože Zlíňačky vědí, že nemocnice ve Zlíně je docela slušně vybavená - pokoj vlastní záchod wc, a i porodní boxe mají soukormý, sprcha, vana, klid a dokonce vám pustí i hudbu a to je jako klasika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
6.5.12 19:40

Anonymko, pokud jdeš na plánovaný císař nebo na vyvolání, tak si rezervovat nadstandard můžeš. Ale ani to ti nezaručí, že ho budeš mít, protože když na něm někdo zůstane déle, než plánoval, tak ho nikdo nevyhodí. No a na normální porod nemáš s rezervací šanci - kdo rodí přesně na termín :)?

• Citovat
  • Upravit
zichisek
6.5.12 19:41
@Anonymní píše:
Na to jídlo mimo domov jsem nějak háklivá odjakživa - nemohla jsem ani chodit do školní jídelny.A když jsem byla v Krči na laparce,tak tam vozili jídlo v těch velkých barelech a už jen ten pocit mi nedělal dobře :zed: Co se týče nadstandardu - jak to teda chodí,dá se to nějak rezervovat? :nevim: To jako když nebudou mít volnej pokoj,tak mám smůlu?to snad ne :cert: Jinak peníze u nás problém nejsou,já i přítel slušně vyděláváme.S tím jídlem jsem si mmyslela,že bych si někdy poslala chlapa třeba pro grilovaný kuře,pizzu apod.a nebo aby něco dones z domova.Původně jsem měla rodit v Podolí u pana doktora Vernera,ale pak jsme se odstěhovali tak to holt padlo.Jo a u noteboku mám mobilní připojení

Nadstandart záleží jak která porodnice, někde je k mání pouze pokud je volný, někde jde rezervovat na termín, ale stejně nemusíš v tom termínu rodit.
Jídlo bych si klidně nosit nechala, mě manžel taky nosil.
A na to povlečení bych se poptala a pokud by nebyl problém, tak bych si ho tam vzala a povlíkla si postel.Na jejich pak můžeš přejít vždy - v případě zněčištění nebo tak.Já jsem byla v porodnici 9 dní a povlečení mi neměnili ani jednou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14335
6.5.12 19:42

Holky já nechci to zlehčovat, ale nedokážu si představit chlapa, že zůstane doma z práce a nosí snídaně, obědy večeře a pak si například po císaři převlékám postel :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková