Budu za exota? Nadstandard v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
6.5.12 18:56

jo a jestli nemáte problém s financema, tak to neřeš a zařiď se podle sebe :-) Jestli jste na tom hůř, tak peníze za nadstandart se dají investovat lépe, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
6.5.12 18:57

četla jsem příspěvky a musím se přidat-nedalo mi to…Hele,na jedný straně chápu,že chceš mít „domácí“prostředí a pohodu,ale na druhý straně-upřímě,podle toho,co jsi tu napsala si myslím,že jsi opravdu rozmazlená pražanda.Ani se Tvýmu manželovi nedivím,že je proti…To už rovnou můžeš zavolat nějaké Dule nebo porodní asistentce,zaplatit jí a porodit mimíska doma,pak si vyprat,vyžehlit,uvařit a ještě pracovat na notebooku…Hele,promiň ten sarkasmus,ale už jen tohle uvažování je divný :zed: :zed: :zed: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
6.5.12 18:59

Oni ani v každé porodnici přístup na net nemají, u nás je to potřeba řešit vlastní wifinou, to také doporučuji zjistit předem ;).

• Citovat
  • Upravit
12330

mě na tom nic divnýho nepříjde, zařiď se podle sebe co ti bude vyhovovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

No já myslím že 4 dny v porodnici se dají přežít na normálním pokoji, už nadstandart mi přijde jako vyhozené peníze a ještě povlečení a jídlo odjinud to už mi příjde totál (s prominutím) jako blbost

• Citovat
  • Upravit
byron
6.5.12 19:01
@Melounek píše:
Povlečení též nechápu ale jídlo si už dneska objednává kde kdo byla jsem teda celkem v šoku ale asi je to normální. :nevim: :lol:

přesně, povlečení je mimo, ale jídlo- zažila jsme jednu nemocnici, kde si maminky oprvadu nechávali jídlo vozit- i od příbuzných, protože se to opravdu skoro nedalo jíst.. Já tam byla pět dnů, ale byly tam některé s dětma měsíc, dva a říkali, že s ejim už zvedal žaludek

• Citovat
  • Upravit
byron
6.5.12 19:02

jinak nadstandard jsme neměla a lituju!!! Jasně, že se to dá přežít, ale nadstandard je fakt o něčem jiném. Doporučuju

• Citovat
  • Upravit
zichisek
6.5.12 19:03

Nečetla jsem příspěvky, ale za mě bych si to udělala tak jak chci já a na ostatní bych se zvysoka vyprdla.Měla jsem nadstandart, povlečení své jsem neměla, to mě vůbec nenapadlo a bylo mi to fuk, měla jsem jen svůj polštářek.Jídlo bylo děsné(květák,uho omáčky,čočka 8o :roll: ) takže jsem byla těch 9 dní na jogurtech a jídle co mi přinesl manžel-díky nadstandartu mohl přijít ráno a být s náma víceméně celý den, takže donesl pečivo na snídani:).Poslední 2 dny jsme byli na pizze vedle porodnice.Pyžamo jsem měla vlastní barevné, ty jejich bílo-hnědé košile byly šílené.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Nadstandard třeba nepovažuji za vyhozené peníze, já osobně opravdu nejsem zvědavá na kohokoliv dalšího na pokoji, mám ráda své soukromí. Pokaždé, když ležím v nemocnici, o něj žádám. Byla bych opravdu mizerný parťák na vícelůžkáči, protože vím, že bych neměla jakoukoliv potřebu a ani chuť komunikovat se spoluležící.

• Citovat
  • Upravit
1096

já tě tedy naprosto chápu…nečetla jsem celou :potlesk: diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

@byron
bych se pak s nima soudila o tu 100 denně..když polovina toho je za žrádlo které se nedá jíst..a ani se teda nejedlo.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5473
6.5.12 19:04

Nadstandart mi nepřijde jako vyhozené peníze, nejde ani tak o to, že by se člověk nesnesl s dalšíma maminkama, nakonec máme novou porodnici, pokoje jsou všechny pěkné, po 3 (ve staré porodnici byly „haly“ snad pro 8 matek). Pro mě byla hlavní výhoda to, že je tam téměř neomezená možnost návštěv, takže tam manžel byl se mnou půl dne, pomáhalo mi to psychicky i fyzicky (po sekci), na normálních pokojích se musela dost dodržovat doba návštěv.
Ale možná u druho- a vícerodiček, kdy manžel musí hlídat doma děti, už je to fuk :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
6.5.12 19:04
@smurfka píše:
tak objednavat si dneska jidlo do domu normální je, ale do nemocnice :?: :roll: to jsem ještě nezažila.. :nevim:

No však jo :lol: já to už zažila a docela často že si ženské objednají jídlo do nemocnice :lol: i když to taky nějak nechápu. Těch pár dní se to dá krásně vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.5.12 19:07
@smurfka píše:
@byron
bych se pak s nima soudila o tu 100 denně..když polovina toho je za žrádlo které se nedá jíst..a ani se teda nejedlo.. :zed:

bylo v thomayerovce a to jídlo bylo fakt neskutečný… já jsme to snědla- jsme nenáročná, ale bylo to fakt příšerný, některé dny fakt úlet…i na mě moc

• Citovat
  • Upravit
3956
6.5.12 19:07

Udělej si to jak chceš. Já nebyla na nadstandartu, protože jsem nechtěla být na pokoji sama. Na prostěradle jsem měla jednorázovou podložku a povlečení mi nemuseli za ty 4 dny vůbec měnit. S vlastním povlečením tam můžou mít zkušenosti, když je třeba někdo alergický a může používat jen určitý prášek například. Já rodila v Praze v Podolí a na šestinedělí byly tak milý setřičky, že by mi určitě nic negativního najevo nedali. Na drby mají sesternu. :-) Manžel jim tam dokonce druhý den donesl krabici zákusků, takže takhle se dá šplhnout. ;)
Vlastní jídlo úplně chápu. Já jsem jedla jen snídaně. Obědy a večeře mi dělali problémy. Ty jsem téměř nesnědla a živila se, co mi donesli návštěvy. Manžel mi donesl grilované kuře a to jsem se pořádně najedla. Na chodbě byla erární mikrovlnka a lednička, takže s vlastím jídlem počítali.
Staráš se o dítě, odpočíváš, ale my si tam s holkama měnily časopisy, aby jsme se přes den nenudili. Oni ty miminka v porodnici většinu času prospí. Já jsem se až divila, že se necítím moc unavená, ikdyž je ten spánek neustále přerušovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková