Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Na to jídlo mimo domov jsem nějak háklivá odjakživa - nemohla jsem ani chodit do školní jídelny.A když jsem byla v Krči na laparce,tak tam vozili jídlo v těch velkých barelech a už jen ten pocit mi nedělal dobřeCo se týče nadstandardu - jak to teda chodí,dá se to nějak rezervovat?
To jako když nebudou mít volnej pokoj,tak mám smůlu?to snad ne
Jinak peníze u nás problém nejsou,já i přítel slušně vyděláváme.S tím jídlem jsem si mmyslela,že bych si někdy poslala chlapa třeba pro grilovaný kuře,pizzu apod.a nebo aby něco dones z domova.Původně jsem měla rodit v Podolí u pana doktora Vernera,ale pak jsme se odstěhovali tak to holt padlo.Jo a u noteboku mám mobilní připojení
Ano, pokoj si musíš zamluvit předem. Pizzou bys miminu zadělala na pěkný bolení. ![]()
Nadstandard si z logiky věci můžeš rezervovat jenom těžko, když nevíš na jaký datum. Porodnice není ortopedie, kde je většina operací plánovaných a tudíž mají sestry rámcový přehled o obsazenosti, v porodnici stačí jedna bouřka a ženský leží pomalu na chodbě
.
@Anonymní píše:
Na to jídlo mimo domov jsem nějak háklivá odjakživa - nemohla jsem ani chodit do školní jídelny.A když jsem byla v Krči na laparce,tak tam vozili jídlo v těch velkých barelech a už jen ten pocit mi nedělal dobřeCo se týče nadstandardu - jak to teda chodí,dá se to nějak rezervovat?
To jako když nebudou mít volnej pokoj,tak mám smůlu?to snad ne
Jinak peníze u nás problém nejsou,já i přítel slušně vyděláváme.S tím jídlem jsem si mmyslela,že bych si někdy poslala chlapa třeba pro grilovaný kuře,pizzu apod.a nebo aby něco dones z domova.Původně jsem měla rodit v Podolí u pana doktora Vernera,ale pak jsme se odstěhovali tak to holt padlo.Jo a u noteboku mám mobilní připojení
pokud vím, tak nadstandart ti nikde nerezervujou a je to fakt na náhodě, když není volnej, máš to blbý. Se mnou na nadstandartu normálně spával manžel a cokoli si tam přineseš, je jen tvoje věc, do ledničky ti nikdo neleze, takže pokud by ti manžel něco přinesl, je to naprosto v pořádku. No můj manžel si dovolenou vzal a byl tam s náma, takže takový jsou a přišlo mi to naprosto normální.
Nadstandard mi divný nepříjde, zbytek ano, stejně jako to že si někdo bere s sebou svoje noční košile, a svoje oblečení pro prcka. Pak příjde domů a bude dva dny jenom prát? Bych se na to mohla … když se můžu obléct do jejich, měnit si je i několikrát za den, prcka taktéž do eráru a měnit to když se poblije nebo prokadí až bůhví kam. Nedokážu si představit že by mi manžel nosil oblečení, povlečení atd.
A jídlo - no já jsem strašně vybíravá v jídle, a musím říct že jediné co mi manžel donesl byli kefírové mlíka a přesnídávky, na nic jiného jsem chuť neměla (ani na jídlo co mi dávali oni, i když bylo dobré, nebyli to blivajzy, ale chuť prostě nebyla). A to jsem všeobecně strašně žravá ![]()
Já nevím, mě to prostě přijde divné to jídlo… Jako něco je jasné ale jako jak bude mět zakldatelka teplé jídlo…tam je i mikrovlnka???
Nevím jako toto mi přijde divné, ale jako pokud to opravdu vyžaduje je to její věc, akorát is to nedokážu v reálu představit, kdo bude vařit a nebo partner pro to běhat, a někde ohřívat atd..
Já jsem měla manžela taky pořád v nemocnici a nebo potom doma , vzal si dovolenou, ale s jídlem teda nevím, jak by to dělal ![]()
Mám rodit normálně,tak ale jestli budou všechny nadstandardy obsazený…
To nevim teda.....mám ráda svůj klid,bojim se že ostatním maminkám budou brečet mimča,budou chrápat apod.A neni nad to,mít na svym pokoji k dispozici televizi jen sama pro sebe ![]()
@Anonymní píše:
Mám rodit normálně,tak ale jestli budou všechny nadstandardy obsazený…![]()
To nevim teda.....mám ráda svůj klid,bojim se že ostatním maminkám budou brečet mimča,budou chrápat apod.A neni nad to,mít na svym pokoji k dispozici televizi jen sama pro sebe
Myslíš že tobě to dítě brečet nebude?
@Anonymní píše:
Mám rodit normálně,tak ale jestli budou všechny nadstandardy obsazený…![]()
To nevim teda.....mám ráda svůj klid,bojim se že ostatním maminkám budou brečet mimča,budou chrápat apod.A neni nad to,mít na svym pokoji k dispozici televizi jen sama pro sebe
pokud budou obsazený tak s tím nic nenaděláš..maximálně třeba den dva přežít v obyč a pak se třeba uvolní..ale to ti fakt nikdo nezaručí ten nadstandart..
Já třeba vůbec nejím bílý pečivo a v nemocnici dávaj k snídani klasický bílý gumový rohlíky
Mám ráda k snídani sladký,tmavý pečivo s medem nebo marmeládou,nebo ovesnou kaši.Chlap mi taky říká,že nejedu na dovolenou do hotelu ![]()
Tak třeba med je docela velký alergen, a myslím že ze začátku by jsi ho stejně jíst neměla (dítěti ho předáš v mlíce a může se ti osypat a bůhví co).
Tmavé pečivo mám dojem že taky není to pravé ořechové v kojení.
Tak určitě mi bude brečet,ale je něco jinýho když brečí jedno mimčo,uklidní se a pak je zase na chvíli klid a můžeš spát,ale když je tam miminek víc,tak jedno skončí,druhý začne a je to pořád dokola
budeš za EXOTA
,taky počítej s tím,že podle toho se k tobě bude chovat personat,všeobecně je známo,že exoty nemají moc v lásce,takže na tvým místě bych přehodnotila situaci,ale celkově je to samozdřejmně jen tvoje věc ![]()
Zakladatelko, tak si můžeš nechat přinést každý den dva rohlíky. U nás většinou byl chleba.
Fňukáš jako malá..nezlob se. Nejsi jediná, co musela udělat v porodnici nějaký ústupek ze svých návyků.
Já jsem si taky domluvila nadstandard
Já bych se zase s nikým na pokoji nesnesla
Někdo v tom vidí výhodu, mít na pokoji maminku, se kterou si může popovídat…já teda ne. Jsem sice společenský tip, ale tohle by mi vadilo ![]()
Podle mě je to tvoje věc.Já bych to respektovala jako zdravotní setra s úsměvem a pochopením.Pokd by to nevadilo předpisům.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.