Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@radúna já jsem neujela..jen jsem se nechtěla rozepisovat, kdo všechno to může udělat, nebo co se všechno může stát..Sorry, jestli jsem se tě nějak dotkla
nevytrhávej lidem věci z kontextu jen proto, že se ti to nehodí..
@kvaček píše:
Ty jo, to už musíš mít nějakkou uchylku… to ale nemyslím jako zle, ale toto mi už přijde jako takové ty všelijaké uchylky…
například lidi co pořád se umývají a nebo pořád uklízejí atd…
Tak pokud ti vyhoví, tak proč ne, horší pokud ne, tak to ti nezávidím
JÁ MÁM ZAS ÚCHYLKU UKLÍZENÍ NEBO ASPON TO KAŽDJE TVRDÍ
tuhle tu ěml manžel známýho popíjeli jsme do 2 do rána(tu noc jsem pčoali třetáko) a když jsem končili vzala jsem hadr a šla jsem po nich leštit stůl a kuchyn a vše ti tu měli druhý Vánoce ale to je OT pardon
![]()
No tak si Crystal představ, že by si musela být tři dny v bordelu - myslím nepořádek ![]()
@radúna to s tou školou bylo jen míněné pro tu slečnu, že si myslí, že sestra je asi něco jak uklízečka, která si jen dloube v nose…asi si neuvědomuje, co nás ta práce stojí..jinak je mně jedno jaký má kdo vzdělání, pro mě je důležitý chování!!!A proč teda s vysokou dělají v Penny?A pořád dokola..prostě jsi to nepochopila tak to přestaň řešit ju? ![]()
@hubička píše:
@radúna já jsem neujela..jen jsem se nechtěla rozepisovat, kdo všechno to může udělat, nebo co se všechno může stát..Sorry, jestli jsem se tě nějak dotklanevytrhávej lidem věci z kontextu jen proto, že se ti to nehodí..
Mně ses nedotkla.
To ty reaguješ (a vytrháváš z kontextu) na část příspěvku od zakladatelky - tu část o zdravotních sestrách.
To, že jsi se jako zdravotnice rozhodla bránit své povolání, to chápu. Ale proč urážet jiné povolání, to jsem nějak nepochopila.
![]()
Protože pokud jsi se nechtěla rozepisovat, kdo ten rohlík ze země vrátí mezi ostatní, tak jsi neměla tudíž zmiňovat ani ony prodavačky.
PS: nejsem prodavačka, tedy zatím. Ale co není může být.
![]()
@radúna hele já viděla za kasou kluka s titulem magistra…
A jeden můj učitel také skončil v hypernově… Tedy ale jako vedoucí nějakého úseku
Byron, já bydlím na vesnici, kde holka s titulem Bc. dělá uklízečku a svačinářku na pile. Sice nemá v plánu u toho zůstat na věky, ale je ráda, že má do čeho píchnout.
![]()
@radúna no, co se dá dělat, ve finále člověk je štastnej za práci, žejo
Holky snad nepíchnu do vosího znízda
ale inteligence člověka někdy nezaručí ani titul…
Nedávno jsem viděla video - vtipné to mělo být někde skrytá kamara a bylo na ní jak se kravaťák rýpe v nose a jak ham ham…A nedávno taky jedem a auto luxus, slečna lusux a rýpala si v zadku kalhotky před všema - pod legínama..
@kvaček píše:
No tak si Crystal představ, že by si musela být tři dny v bordelu - myslím nepořádek
hele nestarš jako to je moje noční můra fakt to bych nezvládla
byhc musela bud jinam nebo nejdřív všechno vyšůrovat ![]()
@kvaček píše:
Holky snad nepíchnu do vosího znízdaale inteligence člověka někdy nezaručí ani titul…
Nedávno jsem viděla video - vtipné to mělo být někde skrytá kamara a bylo na ní jak se kravaťák rýpe v nose a jak ham ham…A nedávno taky jedem a auto luxus, slečna lusux a rýpala si v zadku kalhotky před všema - pod legínama..
Joo kdybys viděla v akci mého šéfa vysokoškoláka
Kdo neviděl neuvěří, kdo viděl doufá, že už neuvidí ![]()
Já to musím napsat
Děcka sedím se šéfem takhle na poradě jo, on vykládá vykládá a asi vůbec neví, že má ruku zaraženou v nose až po loket a doluje..nechutnej pohled…jenže pak přichází horší věc, šéf narazil a vydoloval šušeň a teď začala další část porady (tam fakt už vůůůbec netuším co říkal) a jeho zpracování šušně do kuličky. Já celou dobu jen s hrůzou čekala kam jako tu kuličku dá!
Přemýšlela jsem jestli ji sní a já se zebleju nebo jak…tak nevím jestli ve finále to co udělal bylo lepší, ale šéf domluvil, dožmoulal kuličku, stoupl si a povídá - tak za týden opět na poradě a cvrnknul mi tu kuličku kolem ksichtu někam za hlavu…
Tož to je jeden z mnoha zážitků s mým šéfem ![]()
@RyBANA
úplně to vidím. dík, že jsi se podělila. No prostě sociální inteligence ne vždy koreluje s typem vzdělání, povídal zas ten můj šéfik ![]()
@RyBANA píše:
Já to musím napsatDěcka sedím se šéfem takhle na poradě jo, on vykládá vykládá a asi vůbec neví, že má ruku zaraženou v nose až po loket a doluje..nechutnej pohled…jenže pak přichází horší věc, šéf narazil a vydoloval šušeň a teď začala další část porady (tam fakt už vůůůbec netuším co říkal) a jeho zpracování šušně do kuličky. Já celou dobu jen s hrůzou čekala kam jako tu kuličku dá!
Přemýšlela jsem jestli ji sní a já se zebleju nebo jak…tak nevím jestli ve finále to co udělal bylo lepší, ale šéf domluvil, dožmoulal kuličku, stoupl si a povídá - tak za týden opět na poradě a cvrnknul mi tu kuličku kolem ksichtu někam za hlavu…
Tož to je jeden z mnoha zážitků s mým šéfem
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.