Budu za exota? Nadstandard v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1452
7.5.12 19:06

@radúna já jsem neujela..jen jsem se nechtěla rozepisovat, kdo všechno to může udělat, nebo co se všechno může stát..Sorry, jestli jsem se tě nějak dotkla :-) nevytrhávej lidem věci z kontextu jen proto, že se ti to nehodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
7.5.12 19:07
@kvaček píše:
Ty jo, to už musíš mít nějakkou uchylku… to ale nemyslím jako zle, ale toto mi už přijde jako takové ty všelijaké uchylky…
například lidi co pořád se umývají a nebo pořád uklízejí atd…
Tak pokud ti vyhoví, tak proč ne, horší pokud ne, tak to ti nezávidím

JÁ MÁM ZAS ÚCHYLKU UKLÍZENÍ NEBO ASPON TO KAŽDJE TVRDÍ :lol: tuhle tu ěml manžel známýho popíjeli jsme do 2 do rána(tu noc jsem pčoali třetáko) a když jsem končili vzala jsem hadr a šla jsem po nich leštit stůl a kuchyn a vše ti tu měli druhý Vánoce ale to je OT pardon :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.5.12 19:12

No tak si Crystal představ, že by si musela být tři dny v bordelu - myslím nepořádek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
7.5.12 19:12

@radúna to s tou školou bylo jen míněné pro tu slečnu, že si myslí, že sestra je asi něco jak uklízečka, která si jen dloube v nose…asi si neuvědomuje, co nás ta práce stojí..jinak je mně jedno jaký má kdo vzdělání, pro mě je důležitý chování!!!A proč teda s vysokou dělají v Penny?A pořád dokola..prostě jsi to nepochopila tak to přestaň řešit ju? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.5.12 19:14
@hubička píše:
@radúna já jsem neujela..jen jsem se nechtěla rozepisovat, kdo všechno to může udělat, nebo co se všechno může stát..Sorry, jestli jsem se tě nějak dotkla :-) nevytrhávej lidem věci z kontextu jen proto, že se ti to nehodí..

Mně ses nedotkla.
To ty reaguješ (a vytrháváš z kontextu) na část příspěvku od zakladatelky - tu část o zdravotních sestrách.
To, že jsi se jako zdravotnice rozhodla bránit své povolání, to chápu. Ale proč urážet jiné povolání, to jsem nějak nepochopila. :think: :think:
Protože pokud jsi se nechtěla rozepisovat, kdo ten rohlík ze země vrátí mezi ostatní, tak jsi neměla tudíž zmiňovat ani ony prodavačky.

PS: nejsem prodavačka, tedy zatím. Ale co není může být. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.5.12 19:17

@radúna hele já viděla za kasou kluka s titulem magistra…
A jeden můj učitel také skončil v hypernově… Tedy ale jako vedoucí nějakého úseku

• Citovat
  • Upravit
12154
7.5.12 19:23

Byron, já bydlím na vesnici, kde holka s titulem Bc. dělá uklízečku a svačinářku na pile. Sice nemá v plánu u toho zůstat na věky, ale je ráda, že má do čeho píchnout.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.5.12 19:25

@radúna no, co se dá dělat, ve finále člověk je štastnej za práci, žejo

• Citovat
  • Upravit
14335
7.5.12 19:27

Holky snad nepíchnu do vosího znízda :mrgreen: ale inteligence člověka někdy nezaručí ani titul…
Nedávno jsem viděla video - vtipné to mělo být někde skrytá kamara a bylo na ní jak se kravaťák rýpe v nose a jak ham ham…A nedávno taky jedem a auto luxus, slečna lusux a rýpala si v zadku kalhotky před všema - pod legínama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
7.5.12 19:27
@kvaček píše:
No tak si Crystal představ, že by si musela být tři dny v bordelu - myslím nepořádek :mrgreen:

hele nestarš jako to je moje noční můra fakt to bych nezvládla :oops: byhc musela bud jinam nebo nejdřív všechno vyšůrovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.5.12 19:28
  • Citovat
  • Upravit
20296
7.5.12 19:28
@kvaček píše:
Holky snad nepíchnu do vosího znízda :mrgreen: ale inteligence člověka někdy nezaručí ani titul…
Nedávno jsem viděla video - vtipné to mělo být někde skrytá kamara a bylo na ní jak se kravaťák rýpe v nose a jak ham ham…A nedávno taky jedem a auto luxus, slečna lusux a rýpala si v zadku kalhotky před všema - pod legínama..

Joo kdybys viděla v akci mého šéfa vysokoškoláka :mrgreen: Kdo neviděl neuvěří, kdo viděl doufá, že už neuvidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.5.12 19:32

Já to musím napsat :-D Děcka sedím se šéfem takhle na poradě jo, on vykládá vykládá a asi vůbec neví, že má ruku zaraženou v nose až po loket a doluje..nechutnej pohled…jenže pak přichází horší věc, šéf narazil a vydoloval šušeň a teď začala další část porady (tam fakt už vůůůbec netuším co říkal) a jeho zpracování šušně do kuličky. Já celou dobu jen s hrůzou čekala kam jako tu kuličku dá!

Přemýšlela jsem jestli ji sní a já se zebleju nebo jak…tak nevím jestli ve finále to co udělal bylo lepší, ale šéf domluvil, dožmoulal kuličku, stoupl si a povídá - tak za týden opět na poradě a cvrnknul mi tu kuličku kolem ksichtu někam za hlavu…

Tož to je jeden z mnoha zážitků s mým šéfem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
7.5.12 19:35

@RyBANA
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: úplně to vidím. dík, že jsi se podělila. No prostě sociální inteligence ne vždy koreluje s typem vzdělání, povídal zas ten můj šéfik :lol:

• Citovat
  • Upravit
6882
7.5.12 19:35
@RyBANA píše:
Já to musím napsat :-D Děcka sedím se šéfem takhle na poradě jo, on vykládá vykládá a asi vůbec neví, že má ruku zaraženou v nose až po loket a doluje..nechutnej pohled…jenže pak přichází horší věc, šéf narazil a vydoloval šušeň a teď začala další část porady (tam fakt už vůůůbec netuším co říkal) a jeho zpracování šušně do kuličky. Já celou dobu jen s hrůzou čekala kam jako tu kuličku dá!

Přemýšlela jsem jestli ji sní a já se zebleju nebo jak…tak nevím jestli ve finále to co udělal bylo lepší, ale šéf domluvil, dožmoulal kuličku, stoupl si a povídá - tak za týden opět na poradě a cvrnknul mi tu kuličku kolem ksichtu někam za hlavu…

Tož to je jeden z mnoha zážitků s mým šéfem :mrgreen:
:poblion: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková