Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@andatko a ten držák na pití a sluneční stříšku jsi využila??
@Safinka jomdrzaky na piti i dva ![]()
A tu slunecni strisku budu mit ted prvne ![]()
@andatko děkuji
no jsem zvědavá snad ten kočárek využiju a nebude korba hned malá už jsem objednala:-)
@Safinka tak to ja mam opacny pocit. Ze jsem v zivote tak velkou korbu nemela ![]()
@Safinka píše:
@andatko děkujino jsem zvědavá snad ten kočárek využiju a nebude korba hned malá už jsem objednala:-)
Určitě nebude hned malá je fakt obří.
Já využívám taky síťku (bydlíme u lesa a malý spí venku) a super je organizér, pokud budeš jezdit na procházky bez přebalovací tašky - já ji třeba po vesnici nevozím, beru jen organizér a tam se vejde vše potřebné. Jinak mám stejný názor na slunečník a pláštěnku (ta je ale v ceně kočáru) jako andatko. Plánuju koupi držáku na pití, ale o letní stříšce jsem neuvažovala…
Ahoj holky, nevíte některá o bazaru, kde prodávají Bugaboo? Díky.
@Julika jj na ten bych málem zapomněla. Ten byl super - organizer
přesně na to, když člověk nechce pořád tahat přebal. tašku.
Holky, která máte tu sluneční stříšku, mám představu, že ji budu používat místo siťky. Prostě ji natahnu na celou korbu.
Je to reálné??? Diky
@Safinka v mybabystore mi dali ke kocarku za 1 Kc podložku do sportaku a soft pink letni strisku. autosedačku - maxi cosi pebble jsem koupila v mall.cz za 2500
ještě plánuju dokoupit organizer, drzak na piti a adaptery na autosedačku - to koupim asi v babiez na akci rajec
mě říkala paní v jednom obchodě ze pebble ma oproti cabriofix nejake drobne vylepseni ohledne bezpecnosti a nam po porovnani prisly lepsi v pebble popruhy, takze jsme nakonec vzali pebble.
Holky, kdo máte tu letní stříšku, nechcete sem hodit reálné foto??
Pro inspiraci…
@andatko píše:
@Julika jj na ten bych málem zapomněla. Ten byl super - organizerpřesně na to, když člověk nechce pořád tahat přebal. tašku.Holky, která máte tu sluneční stříšku, mám představu, že ji budu používat místo siťky. Prostě ji natahnu na celou korbu.
Je to reálné??? Diky
presne tak to funguje;-)
@88petra Máš osobní zkušenost s letní stříškou? Je to fakt rozdíl oproti té klasické? Mě přijde, že klasická plus ta moskytiéra musí být prodyšnější, než když je dítko celé v uzavřené (i když letní) stříšce. Ale nikdy jsem ji neviděla živě. Pokud by to šlo, moc bych prosila o reálné foto. Začínám jí zvažovat, protože malý bude určitě spát v létě venku na zahradě. Ale nejsem přesvědčená, tak moc prosím o zkušenosti… Dík
@Julika píše:
@88petra Máš osobní zkušenost s letní stříškou? Je to fakt rozdíl oproti té klasické? Mě přijde, že klasická plus ta moskytiéra musí být prodyšnější, než když je dítko celé v uzavřené (i když letní) stříšce. Ale nikdy jsem ji neviděla živě. Pokud by to šlo, moc bych prosila o reálné foto. Začínám jí zvažovat, protože malý bude určitě spát v létě venku na zahradě. Ale nejsem přesvědčená, tak moc prosím o zkušenosti… Dík
mam ji nabuffa objednanou, zatim nedosla. ale mam ji i na beecko a kamaradka ma na camovi (princip na tom camovi je stejny, jense lisi malinko rozmerem)- je opravdu krasne prodysna, deti vidi ven krz tu sitku, takze ani nervou, ze tam sou zadeklovany, ten material se tak nevyhreje (muj dojem), proste za me super! Ted jak bylo 18 stupnu sem byla s malou na bruslich dve hodky a chudak se mi pod tou normalni boudoumalem usmazila… Za me as nejlepsi bgb doplnek!!!
@88petra Dík za info. A od kterého měsíce je vhodné ji používat??
@88petra A kde ji máš objednanou, musím kouknout, jestli ji mají někde skladem…