Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16248
26.5.11 10:48
martek01 píše:
Ahoj holky,
mame vybrany tento kocarek, ale ted premyslim, jestli je sportovni sedecka dostacujici, nebo mate treba Bee a tu z cameleonu pouzivate jen na cestovani…
jestli me teda chapete :lol:

Ahoj ja mam tento kocarek taky vybrany. Ale nepochopila jsem na co se vlastne ptas :lol:
Osobni zkusenosti s kocarkem zatim nemam. Ale kamaradky ho maji a bez problemu vozi 2.5lete deti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
26.5.11 11:33
hanapospis píše:
martek01 píše:
Ahoj holky,
mame vybrany tento kocarek, ale ted premyslim, jestli je sportovni sedecka dostacujici, nebo mate treba Bee a tu z cameleonu pouzivate jen na cestovani…
Ahoj ja mam tento kocarek taky vybrany. Ale nepochopila jsem na co se vlastne ptas :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
presne to sem cekala :-D
no vis co, ja jsem z maleho mesta a kazda mamina tady ma takovy ty obr sportaky, ze v nich mimco neni ani videt, tak me zajimalo, jestli je sportak cameleon plnohodnotnej :lol: :lol: to znamena, jestli v nem muzu od nejakych tech sedmi mesicu vozit mimco az do dvou let, nebo to je maly a nepohodlny a musim mit taky mega sportak, abych zapadla mezi matky :mrgreen: (coz nechci 8-) )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
26.5.11 11:38
martek01 píše:
hanapospis píše:
martek01 píše:
Ahoj holky,
no vis co, ja jsem z maleho mesta a kazda mamina tady ma takovy ty obr sportaky, ze v nich mimco neni ani videt, tak me zajimalo, jestli je sportak cameleon plnohodnotnej :lol: :lol: to znamena, jestli v nem muzu od nejakych tech sedmi mesicu vozit mimco az do dvou let, nebo to je maly a nepohodlny a musim mit taky mega sportak, abych zapadla mezi matky :mrgreen: (coz nechci 8-) )

Tak ja ti muzu rict ze ja ziji ve velkem meste dokonce mimo CR a tady ma bugaboo Camaleon kazda druha maminka. Nektere dokonce uplne vynechavaji hlubokou korbicku a vozi miminko nalezato primo ve sportovni verzi (ale to se mi nelibi). Kocarek je to nadhernej. Nezda se mi malej. Kamaradka ho ma v CR a stale v nem vozi 2.5letou dceru :palec:
Nemyslim si zpotrebujes mega 15kg kocarek aby jsi zapadla. Bugaboo zacina mit zalibu i v CR takze brzo nebude tak vyjimecny.
My se taky budeme stehovat zpet do CR a zadny jiny kocarek nechci :palec: :palec:
Tak bych se nebala :palec: Myslim ze jsi vybrala dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
26.5.11 11:43

diky, diky, diky :kytka: :kytka: :kytka:
koukala sem, ze jsi z Londyna, no to vis, tam jsou jine pomery, nez u nas v Šakalově :mrgreen:
ale ja se nedam ovlivnit davem a polskyma kocarkama 8-) proste ho mit budu a basta :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
26.5.11 11:51
martek01 píše:
koukala sem, ze jsi z Londyna, no to vis, tam jsou jine pomery, nez u nas v Šakalově :mrgreen:
ale ja se nedam ovlivnit davem a polskyma kocarkama 8-) proste ho mit budu a basta :srdce: :srdce:

Z Londyna jo ale ted… ale nez se narodi mimi tak budeme zpet v CR i s kocarkem :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
26.5.11 11:54
hanapospis píše:
martek01 píše:
ale ja se nedam ovlivnit davem a polskyma kocarkama 8-) proste ho mit budu a basta :srdce: :srdce:
Z Londyna jo ale ted… ale nez se narodi mimi tak budeme zpet v CR i s kocarkem :palec: :palec: :palec:

tak se pak sejdem nekde na bugaboo srazu :mrgreen:
jeste jednou diky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
26.5.11 12:34
martek01 píše:
hanapospis píše:
martek01 píše:
Ahoj holky,
no vis co, ja jsem z maleho mesta a kazda mamina tady ma takovy ty obr sportaky, ze v nich mimco neni ani videt, tak me zajimalo, jestli je sportak cameleon plnohodnotnej :lol: :lol: to znamena, jestli v nem muzu od nejakych tech sedmi mesicu vozit mimco az do dvou let, nebo to je maly a nepohodlny a musim mit taky mega sportak, abych zapadla mezi matky :mrgreen: (coz nechci 8-) )

Tak teď už je ten dotaz pochopitelnější. :mrgreen: Mega sporťák nepotřebuješ. :wink: Když má malej horečku a jedeme k doktorce, tak ho do sporťáku šoupnu ještě i teď (2,5 roku) a vejde se tam.

Jako ano, není to takový ten sporťák, kde je dítko rozvalené, na sedátku má kolem sebe milion hraček a je tam málem jak na pohovce. Bugaboo Cameleon je na sezení dostatečné, pohodlné, tím, že je plocha sedáku kratší se z něj i dobře vystupuje (dítko se rychle naučí vystupovat samo, nemusíš ho tahat) a pokud je unavené, tak to celé sklopíš, aby si víc lehlo. Ale hračky si tam nerozloží, to ne. Ty může mít jedině na držáku před sebou… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
26.5.11 12:36

taky dekuju :-)
to je presne ono, take myslim, ze staci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
11.9.11 11:48

Ahoj, tak mame bugaboo cameleon od patka doma, nasi barvu meli jen jeden kus, tzn. ze mame vystaveny kousek. a s manzelem nam vrta hlavou, jestli je v poradku :lol: korbicka a madlo se docela dost kyve a to v rozmezi az dvou centimetru. nevime, jestli to je normalni :nevim: volala jsem do prodejny, a pry to tak mam byt, coz mi prijde divny :lol: tak se ptam vas, zkusenych mamin: mate to u sveho cameleonu taky????????
diky moc
 martek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
11.9.11 12:25
martek01 píše:
Ahoj, tak mame bugaboo cameleon od patka doma, nasi barvu meli jen jeden kus, tzn. ze mame vystaveny kousek. a s manzelem nam vrta hlavou, jestli je v poradku :lol: korbicka a madlo se docela dost kyve a to v rozmezi az dvou centimetru. nevime, jestli to je normalni :nevim: volala jsem do prodejny, a pry to tak mam byt, coz mi prijde divny :lol: tak se ptam vas, zkusenych mamin: mate to u sveho cameleonu taky????????
diky moc
martek

Ahoj, je to normální, kupovali jsme ho před dvěma měsíci a byli jsme na to upozorněni ať se neleknem, že to tak má být, vysvětlovali nám i proč, ale moc si to nepamatuju, něco kvůli nerovnému terénu, že to tak nedrncá, nebo se míň kýve nebo tak něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
11.9.11 12:35

diky moc :-)
takze muzem v noci v klidu spat 8-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viiiky
7.10.11 12:40

Bugaboo Cameleon

Maminky, také bých chtěla napsat svuj přispěvek ohledně Bugaboo Cameleon. Máme ho půl roku a je oprávdu paradní. Lehoučky,skladný,bydlíme na Praze 1 kde jsou samé kostky a vubec žadný problém.Naše holčička v něm krásně usiná.Musím jěště napsat že mame další dva kočarky s klasickou polohou u sportačku a mála vždycky sedí všelijak jen ne rovně a to nemluvím o spaní,to vždycky dava nohy na madlo před ní.Takže maminky co uvažujete o koupi, nebojte se toho polohovaní, dětem fakt vyhovuje.Za nás, určitě ma 1 s hvězdičkou.

• Citovat
  • Upravit
4890
7.10.11 20:15

Ma jezdíme s Bugaboo měsíc a nemůžu si ho vynachválit :palec: Úžasný kočárek a všem doporučuji :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
7.10.11 21:26

My s ním budem jezdit až cca za měsíc a už se teda nemůžu dočkat :dance: :dance: :dance: Zatím na něj jen čučíme, ale snad to rychle uteče :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
7.10.11 21:39
Nikka77 píše:
My s ním budem jezdit až cca za měsíc a už se teda nemůžu dočkat :dance: :dance: :dance: Zatím na něj jen čučíme, ale snad to rychle uteče :mavam:

my za sest tydnu 8-)
dneska jsem trenovala skladani a rozkladani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí