Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleonmartek01 píše:
Ahoj holky,
mame vybrany tento kocarek, ale ted premyslim, jestli je sportovni sedecka dostacujici, nebo mate treba Bee a tu z cameleonu pouzivate jen na cestovani…
jestli me teda chapete
Ahoj ja mam tento kocarek taky vybrany. Ale nepochopila jsem na co se vlastne ptas ![]()
Osobni zkusenosti s kocarkem zatim nemam. Ale kamaradky ho maji a bez problemu vozi 2.5lete deti. ![]()
hanapospis píše:martek01 píše:Ahoj ja mam tento kocarek taky vybrany. Ale nepochopila jsem na co se vlastne ptas
Ahoj holky,
mame vybrany tento kocarek, ale ted premyslim, jestli je sportovni sedecka dostacujici, nebo mate treba Bee a tu z cameleonu pouzivate jen na cestovani…
jestli me teda chapete
martek01 píše:hanapospis píše:martek01 píše:Ahoj ja mam tento kocarek taky vybrany. Ale nepochopila jsem na co se vlastne ptas
Ahoj holky,
jestli me teda chapete![]()
![]()
presne to sem cekala
no vis co, ja jsem z maleho mesta a kazda mamina tady ma takovy ty obr sportaky, ze v nich mimco neni ani videt, tak me zajimalo, jestli je sportak cameleon plnohodnotnej![]()
to znamena, jestli v nem muzu od nejakych tech sedmi mesicu vozit mimco az do dvou let, nebo to je maly a nepohodlny a musim mit taky mega sportak, abych zapadla mezi matky
(coz nechci
)
Tak ja ti muzu rict ze ja ziji ve velkem meste dokonce mimo CR a tady ma bugaboo Camaleon kazda druha maminka. Nektere dokonce uplne vynechavaji hlubokou korbicku a vozi miminko nalezato primo ve sportovni verzi (ale to se mi nelibi). Kocarek je to nadhernej. Nezda se mi malej. Kamaradka ho ma v CR a stale v nem vozi 2.5letou dceru ![]()
Nemyslim si zpotrebujes mega 15kg kocarek aby jsi zapadla. Bugaboo zacina mit zalibu i v CR takze brzo nebude tak vyjimecny.
My se taky budeme stehovat zpet do CR a zadny jiny kocarek nechci
![]()
Tak bych se nebala
Myslim ze jsi vybrala dobre ![]()
diky, diky, diky
![]()
koukala sem, ze jsi z Londyna, no to vis, tam jsou jine pomery, nez u nas v Šakalově ![]()
ale ja se nedam ovlivnit davem a polskyma kocarkama
proste ho mit budu a basta
![]()
martek01 píše:
diky, diky, diky![]()
![]()
koukala sem, ze jsi z Londyna, no to vis, tam jsou jine pomery, nez u nas v Šakalově
ale ja se nedam ovlivnit davem a polskyma kocarkamaproste ho mit budu a basta
![]()
Z Londyna jo ale ted… ale nez se narodi mimi tak budeme zpet v CR i s kocarkem
![]()
hanapospis píše:martek01 píše:Z Londyna jo ale ted… ale nez se narodi mimi tak budeme zpet v CR i s kocarkem
diky, diky, diky![]()
![]()
koukala sem, ze jsi z Londyna, no to vis, tam jsou jine pomery, nez u nas v Šakalově
ale ja se nedam ovlivnit davem a polskyma kocarkamaproste ho mit budu a basta
![]()
![]()
![]()
tak se pak sejdem nekde na bugaboo srazu ![]()
jeste jednou diky moc ![]()
martek01 píše:hanapospis píše:martek01 píše:Ahoj ja mam tento kocarek taky vybrany. Ale nepochopila jsem na co se vlastne ptas
Ahoj holky,
jestli me teda chapete![]()
![]()
presne to sem cekala
no vis co, ja jsem z maleho mesta a kazda mamina tady ma takovy ty obr sportaky, ze v nich mimco neni ani videt, tak me zajimalo, jestli je sportak cameleon plnohodnotnej![]()
to znamena, jestli v nem muzu od nejakych tech sedmi mesicu vozit mimco az do dvou let, nebo to je maly a nepohodlny a musim mit taky mega sportak, abych zapadla mezi matky
(coz nechci
)
Tak teď už je ten dotaz pochopitelnější.
Mega sporťák nepotřebuješ.
Když má malej horečku a jedeme k doktorce, tak ho do sporťáku šoupnu ještě i teď (2,5 roku) a vejde se tam.
Jako ano, není to takový ten sporťák, kde je dítko rozvalené, na sedátku má kolem sebe milion hraček a je tam málem jak na pohovce. Bugaboo Cameleon je na sezení dostatečné, pohodlné, tím, že je plocha sedáku kratší se z něj i dobře vystupuje (dítko se rychle naučí vystupovat samo, nemusíš ho tahat) a pokud je unavené, tak to celé sklopíš, aby si víc lehlo. Ale hračky si tam nerozloží, to ne. Ty může mít jedině na držáku před sebou… ![]()
Ahoj, tak mame bugaboo cameleon od patka doma, nasi barvu meli jen jeden kus, tzn. ze mame vystaveny kousek. a s manzelem nam vrta hlavou, jestli je v poradku
korbicka a madlo se docela dost kyve a to v rozmezi az dvou centimetru. nevime, jestli to je normalni
volala jsem do prodejny, a pry to tak mam byt, coz mi prijde divny
tak se ptam vas, zkusenych mamin: mate to u sveho cameleonu taky????????
diky moc
martek
martek01 píše:
Ahoj, tak mame bugaboo cameleon od patka doma, nasi barvu meli jen jeden kus, tzn. ze mame vystaveny kousek. a s manzelem nam vrta hlavou, jestli je v poradkukorbicka a madlo se docela dost kyve a to v rozmezi az dvou centimetru. nevime, jestli to je normalni
volala jsem do prodejny, a pry to tak mam byt, coz mi prijde divny
tak se ptam vas, zkusenych mamin: mate to u sveho cameleonu taky????????
diky moc
martek
Ahoj, je to normální, kupovali jsme ho před dvěma měsíci a byli jsme na to upozorněni ať se neleknem, že to tak má být, vysvětlovali nám i proč, ale moc si to nepamatuju, něco kvůli nerovnému terénu, že to tak nedrncá, nebo se míň kýve nebo tak něco ![]()
Maminky, také bých chtěla napsat svuj přispěvek ohledně Bugaboo Cameleon. Máme ho půl roku a je oprávdu paradní. Lehoučky,skladný,bydlíme na Praze 1 kde jsou samé kostky a vubec žadný problém.Naše holčička v něm krásně usiná.Musím jěště napsat že mame další dva kočarky s klasickou polohou u sportačku a mála vždycky sedí všelijak jen ne rovně a to nemluvím o spaní,to vždycky dava nohy na madlo před ní.Takže maminky co uvažujete o koupi, nebojte se toho polohovaní, dětem fakt vyhovuje.Za nás, určitě ma 1 s hvězdičkou.
Ma jezdíme s Bugaboo měsíc a nemůžu si ho vynachválit
Úžasný kočárek a všem doporučuji
![]()
My s ním budem jezdit až cca za měsíc a už se teda nemůžu dočkat
Zatím na něj jen čučíme, ale snad to rychle uteče ![]()
Nikka77 píše:
My s ním budem jezdit až cca za měsíc a už se teda nemůžu dočkat![]()
![]()
Zatím na něj jen čučíme, ale snad to rychle uteče
my za sest tydnu ![]()
dneska jsem trenovala skladani a rozkladani ![]()