Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
16.10.15 20:52

Holky, nemáte někdo na prodej fusak do Cam.2 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 11:41

Bugaboo Cameleon 1

Ahoj holky, je t ještě někdo, kdo má tento „historický“ kočárek? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.12.15 11:18

-

Příspěvek upraven 09.12.15 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
3.12.15 13:33

@walkie Měly kamarádky, chválí si, pro Tvoje účely myslím určitě. Nepříjemná jen korba, je docela nízko - pokud budeš dítě rozepínat, přebalovat v kočárku, zvedat z něj atd., je to nápor na záda.

Pokud neřešíš peníze, tak myslím, že můžeš být spokojená.

Jinak já jsem měla Baby Jogger City Mini 4kolku, ten mě nadchnul ovladatelností a skladností - složí se do placky dítět „pod nohy“, když je potřeba (a těžký taky není). Ale je to teda hlavně sporťák, s korbou se moc nepoužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
3.12.15 23:23

Mela jsem hodne kocaru, v soucasnosti bugaboo tri typy, bee, cameleon i buffalo a musim rict, ze cameleon je pro me nej! A vzhledem k tomu, co popisujes je urcite top!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
3.12.15 23:24

Jeste vzhledem k minulemu prispevku. Ano korba je niz, ale mam 175cm a nikdy mi to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.12.15 05:16

-

Příspěvek upraven 09.12.15 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.12.15 07:19

@walkie No já měla na dceru u babičky takový ten kočár typ „historie“: velká korba, houpací, neotočná nafukovací kola atd.

http://mdata.yandex.net/i?…

A bylo to super! Krásně se v tom uspávalo, byl vysoký, takže jsem nemusela nahýbat, hodně uvezl…

Takže jsem si říkala, že kdyby bylo druhé dítě, jako hluboký si koupím něco takového a jako sporťák pak ten BJ (buď tuten, nebo Versu - otočná sedačka má něco do sebe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
4.12.15 11:05

Nas bugaboo odvozil uz dve deti a je schovany na pripadne treti.. a pro nas super kocarek jak do meste bydlime v Brne tak jsme nemeli problem u rodice na vesnici…
nikdy mi neprislo ze by byla korba nejak nizko, ale je Pravda ze jsem jiny kocarek nemela. Nijak mi to ne vadilo. Mam 162cm manzel ma 190cm a nikdy si neztezoval :mrgreen:

@Slečna Ferka tento typ mame u rodicu (roan marina nebo tak nejak) byla jsem z neho docela nestastna. Na zahradu super, ale spatne se mi proste ovladal. A jak byli deti zvykly na nehoupaci kocarek tak jim to houpani zrovna dobre nedelalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale vse je o zvyku, kdybych ho mela od narozeni deti tak bych byla taky asi spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
15.6.16 08:56

Prosim prosim dotaz:) holky jak Vam drzi na Camovi stupatko pro druhe decko? Takové to klasicke bez sedatka? Me to jezdi po te tyci asi jsou potreba nejake adaptery, nevíte nektera? Popřípadě nemáte k prodeji? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.6.16 16:23

@AndreaU jj jsou tam potreba adapter. Takove dva cerne valecky kere se daji na strany aby to nejezdilo. Mame je doma.
 http://www.vandastore.cz/…e-12077.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
17.10.16 12:37

Holky jezdí se s cameleonem dobře v zimě a po případných nerovných terénech? měla jsem donkey a pak bee+ u starších kluků, ale cam neznám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí