Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonAhoj holky, je t ještě někdo, kdo má tento „historický“ kočárek? ![]()
@walkie Měly kamarádky, chválí si, pro Tvoje účely myslím určitě. Nepříjemná jen korba, je docela nízko - pokud budeš dítě rozepínat, přebalovat v kočárku, zvedat z něj atd., je to nápor na záda.
Pokud neřešíš peníze, tak myslím, že můžeš být spokojená.
Jinak já jsem měla Baby Jogger City Mini 4kolku, ten mě nadchnul ovladatelností a skladností - složí se do placky dítět „pod nohy“, když je potřeba (a těžký taky není). Ale je to teda hlavně sporťák, s korbou se moc nepoužívá.
Mela jsem hodne kocaru, v soucasnosti bugaboo tri typy, bee, cameleon i buffalo a musim rict, ze cameleon je pro me nej! A vzhledem k tomu, co popisujes je urcite top!
Jeste vzhledem k minulemu prispevku. Ano korba je niz, ale mam 175cm a nikdy mi to nevadilo.
@walkie No já měla na dceru u babičky takový ten kočár typ „historie“: velká korba, houpací, neotočná nafukovací kola atd.
A bylo to super! Krásně se v tom uspávalo, byl vysoký, takže jsem nemusela nahýbat, hodně uvezl…
Takže jsem si říkala, že kdyby bylo druhé dítě, jako hluboký si koupím něco takového a jako sporťák pak ten BJ (buď tuten, nebo Versu - otočná sedačka má něco do sebe).
Nas bugaboo odvozil uz dve deti a je schovany na pripadne treti.. a pro nas super kocarek jak do meste bydlime v Brne tak jsme nemeli problem u rodice na vesnici…
nikdy mi neprislo ze by byla korba nejak nizko, ale je Pravda ze jsem jiny kocarek nemela. Nijak mi to ne vadilo. Mam 162cm manzel ma 190cm a nikdy si neztezoval ![]()
@Slečna Ferka tento typ mame u rodicu (roan marina nebo tak nejak) byla jsem z neho docela nestastna. Na zahradu super, ale spatne se mi proste ovladal. A jak byli deti zvykly na nehoupaci kocarek tak jim to houpani zrovna dobre nedelalo
![]()
Ale vse je o zvyku, kdybych ho mela od narozeni deti tak bych byla taky asi spokojena.
Prosim prosim dotaz:) holky jak Vam drzi na Camovi stupatko pro druhe decko? Takové to klasicke bez sedatka? Me to jezdi po te tyci asi jsou potreba nejake adaptery, nevíte nektera? Popřípadě nemáte k prodeji? ![]()
@AndreaU jj jsou tam potreba adapter. Takove dva cerne valecky kere se daji na strany aby to nejezdilo. Mame je doma.
http://www.vandastore.cz/…e-12077.html
Holky jezdí se s cameleonem dobře v zimě a po případných nerovných terénech? měla jsem donkey a pak bee+ u starších kluků, ale cam neznám. ![]()