Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
17.9.14 10:51

@vanadim - tak za me jedine bugaboo. Mam ctvrte dite, kocaru jsem vyzkousela hodne, ted mam tri bugaboo a jsem maximalne spokojena. A tech doplnku a prislusenstvi. Kdybych se musela rozhodnout pro jinou znacku, tak jedine stokke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.9.14 13:13

Holky, tak co myslíte? Malé se ve sporťáku strašně líbí..Korbička už asi neprojde..A krásně tam spinkala.. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
418
17.9.14 13:22

@Silwinka87 Krásná :) Se ani nedivim, že se jí nechce být v korbičce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.9.14 13:37
@vanadim píše:
@Silwinka87 Krásná :) Se ani nedivim, že se jí nechce být v korbičce :D

Díky.. :kytka: ona celou cestu do školky výsklala, že se za náma lidi otáčeli :mrgreen: strašně se jí líbilo, že vidí :mrgreen: už to asi nechám tak.. :think:

• Citovat
  • Upravit
11565
17.9.14 14:00

No jasně! Neřeš, když se jí líbí, je to nejdůležitější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.9.14 14:07
@Slečna Ferka píše:
No jasně! Neřeš, když se jí líbí, je to nejdůležitější…

Já si taky myslím..Dokonce si tam i zdřímla a kdyby jsme ještě jezdili, tak si myslím, že spinká dál..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
5.10.14 19:14

Holky čaute :mavam:
Prosím vás, potřebovala bych poradit..neznáte nějaký e-shop, kde by se daly sehnat kolečka na Bugaboo cameleon, za nějakou rozumnou cenu?
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16244
5.10.14 20:14

@Silwinka87
vsechno co jsem kdy potrebovala tak jsem na bugaboo koupila tady. A kdyz to nemeli skladem tak mi to objednali. Prijemni, bez problem ale cenove to asi neni nejlevnejsi. Ale zase tam maji vse co jen si muzes vymyslet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.10.14 22:24
@aknah31 píše:
@Silwinka87
vsechno co jsem kdy potrebovala tak jsem na bugaboo koupila tady. A kdyz to nemeli skladem tak mi to objednali. Prijemni, bez problem ale cenove to asi neni nejlevnejsi. Ale zase tam maji vse co jen si muzes vymyslet. :palec:

Jůů díky :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
17
8.1.15 14:58

Nebudete některá prodávat cam 2 nebo cam 3 - silver nebo all black, potahy pouze černá, hot pink, soft pink, off white, ocean.. děkuji za nabídky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.3.15 10:35

Ahoj holky, já mám taky vysněný kočárek Bugaboo Cameleon. Malá se má narodit v polovině května, tak jsem zvědavá, jak to pak bude přes zimu. Korbička se mi taky zdá veliká, třeba oproti X-lander, který jsem měla u prvního dítěte. Taky nemám moc veliký auto a moc se mi líbí, jak je kočár skladný. Sice žijeme na vesnici, ale švagrová má Budagoo Bee a tam jsou kolečka malý všude a taky s tím jezdíme i po nerovném terénu, někde je to sice horší, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.3.15 11:25

@Jarka8 my jsme 24.5 a do sporťáku jsme přešli minuly týden jak se oteplilo a klidne by ještě měsíc vydržel kdyby bylo třeba. A to je syn docela veliký. V devíti měsících má 80cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.3.15 19:18

@aknah31 Tak super. Díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
8.3.15 20:32

Holky, chtěla bych se s váma poradit..Máme camelona, kupovala jsem ho použitý a teď bych ho chtěla prodat, je v dobrém stavu, akorát košík je trochu vyšisovaný a přední kolečka jsou trošku zrezlá. Přemýšlím za kolik ho mám hodit na bazárek? děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1157
8.3.15 20:46

@Silwinka87 je k němu nějaká výbava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat