Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@vanadim - tak za me jedine bugaboo. Mam ctvrte dite, kocaru jsem vyzkousela hodne, ted mam tri bugaboo a jsem maximalne spokojena. A tech doplnku a prislusenstvi. Kdybych se musela rozhodnout pro jinou znacku, tak jedine stokke.
Holky, tak co myslíte? Malé se ve sporťáku strašně líbí..Korbička už asi neprojde..A krásně tam spinkala.. ![]()
@Silwinka87 Krásná
Se ani nedivim, že se jí nechce být v korbičce ![]()
@vanadim píše:
@Silwinka87 KrásnáSe ani nedivim, že se jí nechce být v korbičce
Díky..
ona celou cestu do školky výsklala, že se za náma lidi otáčeli
strašně se jí líbilo, že vidí
už to asi nechám tak.. ![]()
@Slečna Ferka píše:
No jasně! Neřeš, když se jí líbí, je to nejdůležitější…
Já si taky myslím..Dokonce si tam i zdřímla a kdyby jsme ještě jezdili, tak si myslím, že spinká dál..
Holky čaute ![]()
Prosím vás, potřebovala bych poradit..neznáte nějaký e-shop, kde by se daly sehnat kolečka na Bugaboo cameleon, za nějakou rozumnou cenu?
Díky ![]()
@Silwinka87
vsechno co jsem kdy potrebovala tak jsem na bugaboo koupila tady. A kdyz to nemeli skladem tak mi to objednali. Prijemni, bez problem ale cenove to asi neni nejlevnejsi. Ale zase tam maji vse co jen si muzes vymyslet. ![]()
@aknah31 píše:
@Silwinka87
vsechno co jsem kdy potrebovala tak jsem na bugaboo koupila tady. A kdyz to nemeli skladem tak mi to objednali. Prijemni, bez problem ale cenove to asi neni nejlevnejsi. Ale zase tam maji vse co jen si muzes vymyslet.
Jůů díky
![]()
Nebudete některá prodávat cam 2 nebo cam 3 - silver nebo all black, potahy pouze černá, hot pink, soft pink, off white, ocean.. děkuji za nabídky ![]()
Ahoj holky, já mám taky vysněný kočárek Bugaboo Cameleon. Malá se má narodit v polovině května, tak jsem zvědavá, jak to pak bude přes zimu. Korbička se mi taky zdá veliká, třeba oproti X-lander, který jsem měla u prvního dítěte. Taky nemám moc veliký auto a moc se mi líbí, jak je kočár skladný. Sice žijeme na vesnici, ale švagrová má Budagoo Bee a tam jsou kolečka malý všude a taky s tím jezdíme i po nerovném terénu, někde je to sice horší, ale dá se to.
@Jarka8 my jsme 24.5 a do sporťáku jsme přešli minuly týden jak se oteplilo a klidne by ještě měsíc vydržel kdyby bylo třeba. A to je syn docela veliký. V devíti měsících má 80cm ![]()
Holky, chtěla bych se s váma poradit..Máme camelona, kupovala jsem ho použitý a teď bych ho chtěla prodat, je v dobrém stavu, akorát košík je trochu vyšisovaný a přední kolečka jsou trošku zrezlá. Přemýšlím za kolik ho mám hodit na bazárek? děkuji. ![]()