Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8142
11.6.14 18:07

Tak teď jsem zase zmatená… Myslela jsem, že mi to je už jasný, ale narazila jsem na tento kočárek a majitelka píše, že se jedná o jedničku, ale tady podle popisů to spíš vypadá na dvojku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
11.6.14 18:14

Udělám to jednodušejc… Jedná se mi o tento kočárek, je to jednička, nebo dvojka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
12.6.14 01:22

Tohle rozhodně je dvojka. Podle toho bílýho obdélníkovýho plastu kterym se seřizuje výška rukojeti. U jedničky, jak už bylo řečeno, se seřizuje takovy motýlkem, kterym se otáčí. Navíc rok 2009 tomu taky nasvědčuje. ;) Já bych do něj šla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
12.6.14 01:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.6.14 12:15

Není to kočárek od paní, která prodává pod jménem Lea, odněkud z Letovic? Když koukám po inzerátech, tak kočárků Bugaboo cameleon nabízí opravdu hodně a zajímalo by mě, jestli už někdo od ní kočárek zakoupil a má s ní případně dobrou zkušenost. :-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
14.6.14 06:48

@IvonM
Tato paní má bazar s těmito kočáry a holka na jedné skupině psala, ze zkušenost ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.9.14 10:23

Ahoj Beetree,
nečetla jsem všechny příspěvky co tu máte, jen tvé narychlo tak se omlouvám předem jestli budu trochu mimo mísu :P Ale musím hned opovědět a přidat se do zástupu maminek co nedají na Bugaboo cameleon dopustit! Je to výborný kočár i se svými menšími negativy! :kytka: My osobně ho pořídili přes německý ebay po jednom dítěti před skoro dvěmi lety, dorazil k nám ve výborném stavu spolu s doplňky a autosedačkou maxicosi navíc. Moje dcerka je prosincová, zimní, takže jsme prožili většinu procházek ve fusaku maximalně zabalený a korbičku jsme využili až do 8 měsíce, do srpna. A se sportovní verzi jezdíme do teď. Nám dcerka usíná právě většinou venku, takže 2-3 hodinové procházky s miminkem dopoledne a pak odpoledne nebyly vyjímkou. Sněhu bylo hodně, ale namísto zimních koleček jsme si nakonec koupili terénní kolečka, říkali jsme si, že budou lepší i do lesa než ty přední malé. Můj muž je má docela rád (sám je totiž vysoký a silný) musejí se ovšem zaaretovat, otáčet vůbec nejdou a v té chvíli máte kočár co je nutný neustále nadzvedávat z chodníku dolu a nahoru různě ho přesouvat vaši silou, no, opravdový terén je pro tyhle kolečka určitě výhodnější, přes kořeny stromu a sníh snáz přejedete a nezstavujete tolik jako z chodníku na chodník. Ale jakmile jste malá jako já a spíše ve městě, je lepší mít ty malé kolečka. Mě nevadí ani na dlažební kostky. :P Dcerka neměla ani problém se sportovní sedací verzí, spí se jí v tom výborně. Ještě dneska nám nejlépe usíná právě v kočárku. :P A nejlepší je rukojeť, kterou neustále přesouvám podle sluníčka i naše paraplíčko na slunce je užasné, je to lepší, dle mých zkušeností, než ta nová verze střehy s prodlouženým předkem, přes to dítě nic nevadí a rozčiluje ho to. Jízda autobusem, tramvají je úplně bez problému, pokaždé si řeknu jak jsem ráda, že ho mám. :roll: Co mě osobně trošku vadí, jsou ochranný pásy pro dítě, přijdou mi moc vysoko nad ramena položené, vyhovují asi spíš ještě staršímu věku dítěte. Uvidíme jaký to bude s kočárkem v zimě ve dvou letech dcerky, ráda se vozí, a s fusakem, kdy to bude přeci jen tesnější, snad ji to bude ještě bavit. :-) Ale to řeší asi každá maminka s kočárkem, že? :P
Mě se také moc líbí Bugaboo Bee jako sporťáček, určitě by se nám taky hodil, jako golfky. :lol: Tak ať Vám to poslouží :lol: Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.9.14 20:15

:mavam: Zdravím všechny milovnice bugaboo kočárků :srdce:
Holky, měla bych dotaz.,Od kolika měsíců jste začali používat sporťák? Malá má pět měsíců a už máme docela problém s tím, že je skoro přes celou korbu a hlavně začíná pěkně protestovat, že nic nevidí :mrgreen:
Jedna maminka ve školce mě dneska pěkně nahlodala, měla necelou šesti měsíční holčičku ve sporťáku bugaboo a malá si tam skvěle lebedila..Říkala teda, že ji vozí jen v tě střední poloze..Myslíte si, že je na to brzo?
Díky moc, za odpovědi.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16244
16.9.14 21:03

@Silwinka87
my jsme prechazeli nekdy koncem 9teho mesice… Takze asi moc neporadim. Ale v synove pul roce jsme jeli na dovolenou a rikala jsem si ze mu dam sportak, nechtelo se mi tahat se s korbickou a pripadal mi na nej strasne maly. Ze v tom jakoby plaval, nemel to pohodlne, takze jsme do sportaku prechazeli koncem unora (maly je zacatkem dubna).
Ale je Pravda ze syn je drobnejsi a nikdy mu nevadilo lezet v hluboke korbicce, vydrzel by tam I dele, ale nechtela jsem rocni dite vozit v hluboke korbe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.9.14 21:17
@aknah31 píše:
@Silwinka87
my jsme prechazeli nekdy koncem 9teho mesice… Takze asi moc neporadim. Ale v synove pul roce jsme jeli na dovolenou a rikala jsem si ze mu dam sportak, nechtelo se mi tahat se s korbickou a pripadal mi na nej strasne maly. Ze v tom jakoby plaval, nemel to pohodlne, takze jsme do sportaku prechazeli koncem unora (maly je zacatkem dubna).
Ale je Pravda ze syn je drobnejsi a nikdy mu nevadilo lezet v hluboke korbicce, vydrzel by tam I dele, ale nechtela jsem rocni dite vozit v hluboke korbe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No naše malá je celkem velká a puclík, ale pořád váhám..Nechce se mi totiž předělávat celý kočárek, abych pak zjistila, že je na to malá. Když jsem v tom viděla tu půl roční holčičku, tak mi to připadalo v pohodě.
Každopádně děkuji za reakci :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8142
16.9.14 21:36

Ja @Silwinka87 Ja presla na sportak v 6ti mesicich. Malymu se v korbe uz nelibilo, jezdil na brise, tak jsem ho uz dala do sportaku a byl spokojeny. Vozim ho v ty stredni poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
16.9.14 21:39
@Silwinka87 píše:
No naše malá je celkem velká a puclík, ale pořád váhám..Nechce se mi totiž předělávat celý kočárek, abych pak zjistila, že je na to malá. Když jsem v tom viděla tu půl roční holčičku, tak mi to připadalo v pohodě.
Každopádně děkuji za reakci :kytka:

nejlepsi asi bude si tak tu pulhodinku casu udelat a vyzkouset. Druhorozenemu synovi bude pristi tyden ukonceny 4ty mesic a nedokazu si ho v tom sportaku predstavit. Je Pravda ze se svyma 5.7kg a 60cm by tam asi opravdu hodne plaval.
Kdyz jsem do neho zkousela davit sveho pul rocniho prvorozeneho tak v tom sportaku strasne plaval, jakoby se v nem skroutil do neprirozene polohy a hlavne ty popruhy mu nedrzely tam kde mely a sly mu hodne nad ramena kolem krku… Ale jak rikam asi nejlepsi je vyzkouset.
Hodne kamaradek prechazelo do sportaku (v jinych kocarech) kolem 5-6mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.9.14 22:22

@Levandulina @aknah31 Holky díky za postřehy..Asi to teda vyzkouším a uvidíme..Malá se právě pořád snaží si sedat, jak se má čeho chytit, tak se posazuje a v té korbě celkem vyvádí, protože nevidí..Sporťák jsem zrovna vyprala, tak to zítra vyzkouším a pošlu vám foto ;) Ještě jednou děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
418
17.9.14 09:15

Pro mě je bugaboo úplně srdeční záležitost, ale pořád si říkám, jestli je to úplně vhodná volba, když se mimi má narodit na začátku února, tak v hluboké korbičce bude pravděpodobně do konce léta a pak si možná bude chtít už sedat nebo koukat. Od kočárku jako uživatelka chci hlavně kvalitní zpracování, lehkou a nízkou konstrukci a pěkný exteriér. Jsem hodně malá a zatím jsem nenašla alternativu k bugaboo. Poraďte mi na jaké kočárky se mám ještě zaměřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.9.14 10:44
@vanadim píše:
Pro mě je bugaboo úplně srdeční záležitost, ale pořád si říkám, jestli je to úplně vhodná volba, když se mimi má narodit na začátku února, tak v hluboké korbičce bude pravděpodobně do konce léta a pak si možná bude chtít už sedat nebo koukat. Od kočárku jako uživatelka chci hlavně kvalitní zpracování, lehkou a nízkou konstrukci a pěkný exteriér. Jsem hodně malá a zatím jsem nenašla alternativu k bugaboo. Poraďte mi na jaké kočárky se mám ještě zaměřit?

Já můžu Bugaboo jen doporučit..Je lehoučký, lehce ovladatelný. často skládám kočárek do auta a to je naprostá pohodička, jak to chytneš do ruky, máš ho složený během chviličky. Já bych rozhodně neměnila.. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4