Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@kotýsek já už právě viděla stejně staré děti ve sporťáku normálně „sedmo“ ![]()
Mě tady jedna překvapila dokonce tím, že její už obchází nábytek a ta její je ještě o kilo těžší, než ta naše. Tak ta mě uplně dostala. ![]()
@kotýsek taky už jsem viděla 7 měsíční holčičku stát…tak asi je to možné-) moje dcera stála v 9 měsících a i to mi přišlo moc brzo!-))) V 10měs začala první krůčky a roce poletelovala jako ďábel…-))) a není o stát, co si budeme povídat ![]()
Holky mini dotaz, jste s kočárkem bugaboo buffalo spokojené? KDE NEJLÉPE KOUPIT A CO K NĚMU PŘÍPADNĚ JE NUTNÉ PŘIKOUPIT? Vím že cena asi není nějak krásná ale ten kočárek na mě udělal dojem a myslím si že v tom vydrží klidně dítě do 2 let
líbí se mi k tomu i ta sluneční stříbrná střížka koupit nebo zybtečnost? Slunečník? ![]()
@Safiye píše:
Holky mini dotaz, jste s kočárkem bugaboo buffalo spokojené? KDE NEJLÉPE KOUPIT A CO K NĚMU PŘÍPADNĚ JE NUTNÉ PŘIKOUPIT? Vím že cena asi není nějak krásná ale ten kočárek na mě udělal dojem a myslím si že v tom vydrží klidně dítě do 2 letlíbí se mi k tomu i ta sluneční stříbrná střížka koupit nebo zybtečnost? Slunečník?
ahoj, ted jsou dny marianne, kdy maji napr. V anna a viktorie, coz jsou primi distributori slevu na bugaboo 12%…loni jsem takhle koupila cameleona se slevou…striska je super-mam ji na cameleona, jezdili jsme s ni od jara… ![]()
To jo jenze annaviktorie nema kocarek skladem takze slevu nedaj. Ja chtela jet pro buffala v patek do babyparku. Maji jeden skladem ale pani mi rekla ze nemam sanci at ani nejezdim ![]()
@Kačka H A koukla jsi na stránky annyvikorie? Těch 12% sleva na Bugaboo je na objednávky. Akce platí do soboty 14.
Ahoj, já minulý rok jela kvůli kočárku do babyparku, ale bylo to BGB bee + Stála tam frontu, protože tam pouštěli po skupinkách, a pak vidím jak si ho paní veze. Takže jsem utřela nos. Pak jsem byla naštvaná, protože jsem zjistila, že ho dotyčná prodává na internetu, že se jí vlastně nelíbí. Ale co člověk nadělá.
Stejně mi to nedalo a tak jsem si ho koupila na chytryhracky.cz Paní byla příjemná a slevu mi dala i když nebyl skladem. Zato babypark i když jsem tam volala a snažila se s nimi jednat (na centrále) mě poslali k šípku.
@Safiye -ahojky,já jsem moc spokojená. Velice lehounkej a dobře ovladatelnej kočárek. Ty větší kola jsou luxusní. Už ta originální stříška je luxusní, protože se po rozepnutí skládá ze tří částí a nádherně zakryje celej kočárek, když svítí sluníčko a malá je naležato, tak je parádně zakrytá a nesvítí na ni. Takže slunečník kupovat nebudu.
@Lenny0 -já mám pocit, že babypark padá uplně na pusu. Tam příjdeš a je to tam, jak u snědeného krámu. Nemají na prodejně téměř nic.
@Kačka H ne, opravdu, já sháněla fusak na cameleona a tak jsem tam minulý týden psala, jestli zase budou mít slevu ve dnech marianne jako loni a paní psala že ano-na Bugaboo 12% a to jak na věci skladem (jako že jich skladem moc nemají), tak i na objednávky (ty chtějí ale zapltit 100% předem)…takhle jsem to měla loni-cameleona 3 jsem ve dnech marienne objednala tehdy s 15% slevou+různé příslušenství a přišel začítkem prosince, kdy jsme si ho tam byli vyzvednout…navíc potvrzení záručního listu nám dali až se malej narozdil v březnu 2013,takže fakt solidní jednání. My měli kočár 4 měsíce doma a záruční list máme až od data narození ![]()
Ja tedy co mám informace, tak v Babyparku mají slevy na Mariane 22%, od čtvrtka pro členy kluby a ti mají 25%. Na věci na skladě či prodejně. A bugaboo a Stocke je ze slev vyloučeno. Tak nevím. Ja mám Buffalo z chytrých hraček, slevu jsem měla na zaklade slevového kupónu z jednoho obchodu. A babypark mi přijde taky před svým koncem, zálohu bych tam nenechala ani korunu. Ale třeba Babiezz ten uznává slevy uz týden, i na objednávky, ale bugaboo nemají. Od nich mám autosedacku Maxi-cosi.
@kačka25 ja mela na mysli v anna a viktorie, jen pro poradek
babypark je mimo, to je pravda-tam vubec nechodim-jsou i dost drazi…
@Safiye -podle návodu k Buffalu, sportáček uveze dítě do 23kg, nosnost košíku je 10kg, nosnost, co mužeš naložit tašku na madle je 6. kg. Takže si myslím, že tam mužeš vozit i větší dítě než dvou let Některé děti mají 23kg až třeba v pěti letech. ![]()
![]()
![]()
A kupuje se základní set -potahy-stříška a kryt lužka se dokupuje zvlášt.
Holky, mám dotaz. Nemáte z vás náhodou někdo tu jejich kartu babyparku???