Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@Viicky Nevím, asi aby si to všichni koupili rovnou s kočárkem, pak je to za tu stejnou cenu jako dřív.
Ahoj, to snad nemysli vazne? Jsem si myslela, ze je to preklep, ale vsude stoji 3990kc
jeste ze jsme je tedhy koupili za tech 1000kc, nebo kolik…tohle mi prijde nesmyslna suma ![]()
No to je pekny, ja je kupovala asi za 1200,–
Evidentne chteji, aby lidi kupovali veskere prislusenstvi komplet najednou ![]()
Holky chtela jsem se zeptat jestli nebudete nekdo prodavat zimni/ terenni kola? kamaradka je ted schani. Moc dekuji.
Po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla, že do taky půjdu do Cameleona
ale z druhé ruky, takže 2. generace, snad bude vyhovovat… Nemáte někdo zkušenost se složením tohoto kočárku do kufru krátké Fabie? Měřila jsem kufr - délka 90cm, šířka dole 60cm, nahoře cca 50cm, podle uváděných rozměrů by se mohl vejít (třeba trochu našikmo vložený i s kolama…), ale jestli všude uvádějí přesné rozměry nevím…
Jak je to s přehozením korby na sporťák a obráceně - konstrukce je pořád stejná, jen se vymění potah? Hledala jsem na netu nějaké video s ukázkou, ale marně, nenašla jsem. Složení nevypadá podle videa složitě, tak uvidím… ![]()
Originál fusak Bguaboo, je dostatečně teplý? Lze jej použít i do hluboké korby nebo jen do sportovní sedačky?
@hany83 kdyz sundas zadni kola, tak je konstrukce celkem mala a skladna, ale my mame velke auto a tam se kocar vesel i neslozeny ![]()
Ram je pro korbu i sportak stejna, akorat se nasadi prislusny dil. Na youtube je montaznich videii celkem dost ![]()
Origo fusak je spis do sportaku, je tvarovany a na rovno by asi nesedl. Ja do hlubokeho mela jiny.
@hany83 ahoj, narvu složený kočár do 1BMW. Kola ani sundávat nemusím. Rozměry kufru teď z hlavy nevím, ale je celkem malej. Tak myslím, že do Fabky ho dáš taky. Jinak si to můžeš vyzkoušet v krámě, kde je prodávají. To bude asi největší jistota.
@hany83 píše:
Originál fusak Bguaboo, je dostatečně teplý? Lze jej použít i do hluboké korby nebo jen do sportovní sedačky?
Já používala celou zimu i do hluboké korby, přišlo mi, že se to docela dalo natáhnout. A relativně teplej mi přišel, i když jsem teda ještě přikrejvala teplou dekou…
Hany 83, Ja kdyz prodavala muj prvni Cameleon, tenkrat prvni generace, ale ony ty konstrukce jsou stejne velike s dvojkou. Tak maminka co to ode me kupovala si ho odvezla v malilinkatem aute,( myslim ze to bylo Fiat Punto) nevim presne, ale opravdu mensi kufr nemuze existovat a normalne se ji tam vesel, nemusela ani sundavat kola. Takze si myslim ze do Fabii se vejde taky. Jinak ten fusak je takovy tenci, a do korby ho sice muzes nejakym zpusobem narvat, ale nesedi. Ja mela Emitex, a byla jsem spokojenejsi.
Tak do Fabie se vleze i s korbou ![]()
A ještě bych měla dotaz, konstrukce, když na ní není nacvaklá korba má tendenci se skládat, když se s ní pohne, jako bych chtěla popojet a nazvedla rukojeť… Nedrží napevno? Nebo jsem ji měla špatně rozloženou? Potom když se na ní nacvakla korba, tak držela pevně, ale bez ní ne…
aha, děkuji za info, už jsem se lekla, že je někde něco špatně…
Pokud to tak má být, tak je to ok
S korbou už to bylo v pohodě, ale trochu mě to zarazilo…
![]()
Jinak kočárek vypadá suprově, už se těším na večer, jak ho pořádně prozkoumám ![]()
Adaptéry na sedačku maxi cosi jsou u všech Bugaboo Cameleon stejné? Nebo se mám pídit přímo po adaptérách na Cam 2. generace?
Prosím o radu, mám Cameleona 2. generace a sháním použité adaptéry na uatosedačku maxi cosi cabrio. Sehnala jsem starší, paní je měla na Cameleona 1. a 2. generace a autosedačku maxi cosi citi - budou pasovat i na autosedačku cabrio? Podle obrázku bych řekla že ano… ale nevím.. děkuji