Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5254
2.6.13 11:27

@Viicky Nevím, asi aby si to všichni koupili rovnou s kočárkem, pak je to za tu stejnou cenu jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
2.6.13 14:24

Ahoj, to snad nemysli vazne? Jsem si myslela, ze je to preklep, ale vsude stoji 3990kc :zed: jeste ze jsme je tedhy koupili za tech 1000kc, nebo kolik…tohle mi prijde nesmyslna suma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
2.6.13 15:05

No to je pekny, ja je kupovala asi za 1200,–
Evidentne chteji, aby lidi kupovali veskere prislusenstvi komplet najednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.6.13 09:45

Holky chtela jsem se zeptat jestli nebudete nekdo prodavat zimni/ terenni kola? kamaradka je ted schani. Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.6.13 09:46

Jo a je to na Cameleon 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
19.6.13 07:44

Po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla, že do taky půjdu do Cameleona :) ale z druhé ruky, takže 2. generace, snad bude vyhovovat… Nemáte někdo zkušenost se složením tohoto kočárku do kufru krátké Fabie? Měřila jsem kufr - délka 90cm, šířka dole 60cm, nahoře cca 50cm, podle uváděných rozměrů by se mohl vejít (třeba trochu našikmo vložený i s kolama…), ale jestli všude uvádějí přesné rozměry nevím…

Jak je to s přehozením korby na sporťák a obráceně - konstrukce je pořád stejná, jen se vymění potah? Hledala jsem na netu nějaké video s ukázkou, ale marně, nenašla jsem. Složení nevypadá podle videa složitě, tak uvidím… :-)

Originál fusak Bguaboo, je dostatečně teplý? Lze jej použít i do hluboké korby nebo jen do sportovní sedačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.6.13 08:18

@hany83 kdyz sundas zadni kola, tak je konstrukce celkem mala a skladna, ale my mame velke auto a tam se kocar vesel i neslozeny :-D
Ram je pro korbu i sportak stejna, akorat se nasadi prislusny dil. Na youtube je montaznich videii celkem dost ;-)
Origo fusak je spis do sportaku, je tvarovany a na rovno by asi nesedl. Ja do hlubokeho mela jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.6.13 08:53

@hany83 ahoj, narvu složený kočár do 1BMW. Kola ani sundávat nemusím. Rozměry kufru teď z hlavy nevím, ale je celkem malej. Tak myslím, že do Fabky ho dáš taky. Jinak si to můžeš vyzkoušet v krámě, kde je prodávají. To bude asi největší jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.6.13 23:36
@hany83 píše:
Originál fusak Bguaboo, je dostatečně teplý? Lze jej použít i do hluboké korby nebo jen do sportovní sedačky?

Já používala celou zimu i do hluboké korby, přišlo mi, že se to docela dalo natáhnout. A relativně teplej mi přišel, i když jsem teda ještě přikrejvala teplou dekou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.6.13 10:17

Hany 83, Ja kdyz prodavala muj prvni Cameleon, tenkrat prvni generace, ale ony ty konstrukce jsou stejne velike s dvojkou. Tak maminka co to ode me kupovala si ho odvezla v malilinkatem aute,( myslim ze to bylo Fiat Punto) nevim presne, ale opravdu mensi kufr nemuze existovat a normalne se ji tam vesel, nemusela ani sundavat kola. Takze si myslim ze do Fabii se vejde taky. Jinak ten fusak je takovy tenci, a do korby ho sice muzes nejakym zpusobem narvat, ale nesedi. Ja mela Emitex, a byla jsem spokojenejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
21.6.13 11:12

Tak do Fabie se vleze i s korbou :)

A ještě bych měla dotaz, konstrukce, když na ní není nacvaklá korba má tendenci se skládat, když se s ní pohne, jako bych chtěla popojet a nazvedla rukojeť… Nedrží napevno? Nebo jsem ji měla špatně rozloženou? Potom když se na ní nacvakla korba, tak držela pevně, ale bez ní ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
21.6.13 11:33

No ona se právě takhle jednoduše skládá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
21.6.13 11:39

@hany83 ano,jak pise @Milli_Š u prvni a druhe generace se konstrukce nezacvakne, u treti uz ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
21.6.13 12:04

@Milli_Š @xxLeninka

aha, děkuji za info, už jsem se lekla, že je někde něco špatně… :-) Pokud to tak má být, tak je to ok :-) S korbou už to bylo v pohodě, ale trochu mě to zarazilo…
:roll:
Jinak kočárek vypadá suprově, už se těším na večer, jak ho pořádně prozkoumám :mrgreen:

Adaptéry na sedačku maxi cosi jsou u všech Bugaboo Cameleon stejné? Nebo se mám pídit přímo po adaptérách na Cam 2. generace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
27.6.13 14:02

Prosím o radu, mám Cameleona 2. generace a sháním použité adaptéry na uatosedačku maxi cosi cabrio. Sehnala jsem starší, paní je měla na Cameleona 1. a 2. generace a autosedačku maxi cosi citi - budou pasovat i na autosedačku cabrio? Podle obrázku bych řekla že ano… ale nevím.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí