Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3221
8.7.13 22:00

@eva0209 hm…to je tedy radost :zed: tak snad to dáš brzy do kupy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
8.7.13 23:42

@martiiik jsem asi blbec, ale nemůžu to najít… zítra snad, pokud bude časík 8o :think: @xxLeninka děkuju moc :oops: Dodání 4 týdny 8o to snad ňáký video s postupem najdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
8.7.13 23:50

Jo a holky máte sluneční clonu? pořád nevím co na to léto :think: jestli tedy bude ještě :P no a :lol: jelikož jsem ještě nejezdila v zimě se sporťákem (jsou nám 3 měsíce a možná letos ani nebudu, ale zajímá mě to) jaký máte fusak a používáte nánožník? :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
8.7.13 23:56

@eva0209 ja si koupila tu novou letni strisku, takze s tim neporadim.Nam jsou taky tri mesice, teda skoro 4,ale pocitam, ze mj bude korba brzy nala-viz foto-takze my uz na zimu asi do sportsku pujdem.Bud pouziju fusaky co mam po starsi, nebo koupim z deuhe ruky nejaky origos.Na dceru jsem fusak nevyuzila-nesnasela to, je dost potiva, takze jsme jezdili jen v dece, tak uvidime, jak se na to bude tvarit ten nas lev salonu ;) no, to jsem ti teda nepomohla, co?… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
9.7.13 09:50

@eva0209 Tady je to video ;-) http://www.bugaboo.com/…e/brakecable
A jinak mam na leto pripravenou clonu Dooky…zatim jsem teda nevyzkousela, mimco se narodi kazdym dnem. Taky jsem premyslela, jak to vyresit, ale slysela jsem, ze ta sitka na origo slunecni clone stejne pusti slunicko a sviti to tem detem do obliceje, coz se jim nelibi :-( Na druhou stranu znam i maminy, co si to chvali, tak je tezky radit ;-)
Nanoznik jsem nepouzivala u zadnyho kocaru, co jsem mela na prvniho syna, i kdyz u nekterych byl v sade…dnes uz jsou ty fusaky nepromokavy a neprofoukavy, tak bych rekla, ze neni treba ;-) Fusak mam od lodgeru a od Elodie Details, oba tam hezky sedi a jsou teplejsi nez origo bgb fusaky (teda krome toho noveho arctic fusaku, ten je teplej dost, jen ta cena je masakr :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
9.7.13 15:42

@xxLeninka @martiiik holky jste zlatíčka :hug: :potlesk: mě se líbí všechno, ale bohužel nemám pod polštářem zbytečných sto tisíc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: děkuju za rady a porady a @martiiik za Tvůj čas hledáním videa :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
9.7.13 16:46

Ten fusak artic je misto nanozniku. Ma dve menitelny vrstvy, slabsi a zimni. Je fakt teplej, mam i lodger ale neda se to srovnat. Ale cena je fakt premrstena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
17.7.13 08:22

Nemáte zkušenost s taškou Pinkie na Cameleona? Základu mám hnědou - tak jestli hnědá taška Pinkie odpovídá barvě kočárku :) děkuji

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
6.8.13 00:18

Holky kupovali jste na nej ty sportovní kola nebo jste se obesli bez nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
6.8.13 05:38
Ahoj. My mame cameleona jeste v krabici ale zimni kola jsem objednavala hned. Nakupovali jsme v Babyparku a black edition kocarek skladem meli ale na kola se cekalo 5 tydnu. Zalezi kde jezdis. Ja budu stridat mesto a vesnici.
@Safiye píše:
Holky kupovali jste na nej ty sportovní kola nebo jste se obesli bez nich?
  • Citovat
  • Upravit
5254
6.8.13 06:52

@Safiye My bydlíme na Vysočině a sněhu je to hrozně moc a s těma malýma kolečkama to fakt nešlo, takže ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
6.8.13 07:49

Presne, zalezi kde clovek jezdi ;-) Ja bydlim na vesnici, takze mam nasazeny terenni kola furt a jen do mesta prehazuju za mala kolecka… Ale treba nekdo, kdo bydli ve meste, je nemusi vyuzit vubec ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
6.8.13 08:03

V Praze jsem v zimě nevyužila, ale jakmile jsme vyjeli k našim nebo do Špindlu na lyže, tak jsem je měla nasazené :-) A paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
6.8.13 11:24

Děkuji holky a. Jak se vám líbí ten novy buffalo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
3.9.13 07:21

@Safiye -Jsem hrdá majitelka Buffala :-) a troufám si říct, že je to tetka jednička u Bugaboo. Tím jak má ty kola větší, tak projede uplně všechno a nemusí se zaaretovávat. Žádný terén není problém a vzhledově je to krasavec. Jezdím už teda se sportovní sedačkou a to máte vidět, když vyjedu, jak si ženské můžou ukroutit krk. :-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí