Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonJj, budou. Všechny Maxi cosi mají stejný zámek.
A pasují i na sedačky Cybex.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se vyrábí i prodyšná bouda v jiné barvě než v té světlé? mám pink cameleon a líbila by se mi růžovka
na netu jsem našla jen ty letní stříšky v růžové
a ještě, jak se pozná první generace od druhé? vím, jak se pozná od trojky, ale jinak vůbec
ale ty boudy asi budou na stejný princip ať je to generace jakákoliv, né? díky za odpovědi zkušených fanynek bugaboo
a k tomu prostoru auta, mám malé áčko a vejde se tam nádherně
![]()
@eva0209 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se vyrábí i prodyšná bouda v jiné barvě než v té světlé? mám pink cameleon a líbila by se mi růžovkana netu jsem našla jen ty letní stříšky v růžové
a ještě, jak se pozná první generace od druhé? vím, jak se pozná od trojky, ale jinak vůbec
ale ty boudy asi budou na stejný princip ať je to generace jakákoliv, né? díky za odpovědi zkušených fanynek bugaboo
a k tomu prostoru auta, mám malé áčko a vejde se tam nádherně
![]()
Ne, ta prodyšná - nejnovější model - je jen glacier gray. Jak se od sebe pozná 1 a 2 netuším, mám trojku ![]()
šťastná to žena
děkuji moc za odpověd @neprihlasena
a budou asi všechny na stejný princip…né? a nevlastníš tu letní? přemýšlím, jestli do ní mám jít ![]()
@eva0209 píše:šťastná to žena
děkuji moc za odpověd @neprihlasena
a budou asi všechny na stejný princip…né? a nevlastníš tu letní? přemýšlím, jestli do ní mám jít
Jo, mám jí, je naprosto dokonalá
Synátor si jí naprosto zamiloval, už v kočáře nechtěl být a ta stříška docela pomohla tomu, že tam ještě je
A super je ta moskytiéra v tom zabudovaná atd. Fakt na to nedám dopustit, a chválí i celá rodina, že je to super ![]()
K těm stříškám - tuším, že budou všechny stejné, ale například když napíšeš Vandě Adamcové - chytryhracky.cz - tak je strašně milá a rychle odpoví, jestli jsou na dvojku stejné jako na trojku, nebo je rozdíl atd.
Mam naprosto stejnou zkušenost, naše Lili už odmítala bejt v kočáru, ale jakmile jsem vyměnila stříšku za letní, zase mi v tom kočáru spí. A taky nám jí obdivujou
Taky mám výbavu od Vandy
![]()
@Milli_Š píše:
Mam naprosto stejnou zkušenost, naše Lili už odmítala bejt v kočáru, ale jakmile jsem vyměnila stříšku za letní, zase mi v tom kočáru spí. A taky nám jí obdivujouTaky mám výbavu od Vandy
![]()
Přesně ![]()
Jakou tašku máte na Cameleona (pokud nemáte originál)? Která dobře drží? Přijde mi, že ne všechny na něj budou pasovat… Jak nemá na rukojeti ty „klouby“, za které tašky drží na většině kočárků…
Tato asi držet nebude, nemáte zkušenost?
Mám teda jinej kočárek, taky bez kloubů, a v pohodě mi na tom drží tohle http://www.slune-cz.cz/…-ke-kocarku/ - pevně se to utáhne, a jak je to plast, tak se to nesešoupává, u té umělotiny se sucháčem na Tvém obrázku bych se bála; a pak tašku jen přidělám (nechávala jsem si šít na MMB, tak tam mám navíc očka na zaháknutí, a je to perfektní).
@karolina_a_betuska píše:
Mám teda jinej kočárek, taky bez kloubů, a v pohodě mi na tom drží tohle http://www.slune-cz.cz/…-ke-kocarku/ - pevně se to utáhne, a jak je to plast, tak se to nesešoupává, u té umělotiny se sucháčem na Tvém obrázku bych se bála; a pak tašku jen přidělám (nechávala jsem si šít na MMB, tak tam mám navíc očka na zaháknutí, a je to perfektní).
můžeš mi do SZ poslat odkaz, kdo ti ji šil?
díky moc
Ahoj holky, vymněním sama doma lanko od brzdy? dneska prasklo
máte s tím zkušenost? ![]()
@eva0209 ty brdo, to ki ani nerikej, ze je mozne aby to jen tak prasklo
to nevim jestli to vymenis sama-tak pri trose sikovnosti snad ano ![]()
@eva0209 da se vymnenit doma, dokonce ma bugaboo na svych strankach (i na facebooku myslim ze jsem ho videla) video, kde je ukazany presny postup ![]()
@xxLeninka mužík zabržďoval ![]()
@martiiik viděla jsem ho prodávat v příslušenství, tak snad to půjde…dodací lhůta je 4 týdny
děkuju jste zlatíčka ![]()