Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.6.13 19:35

Jj, budou. Všechny Maxi cosi mají stejný zámek.
A pasují i na sedačky Cybex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.6.13 21:45

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se vyrábí i prodyšná bouda v jiné barvě než v té světlé? mám pink cameleon a líbila by se mi růžovka :D na netu jsem našla jen ty letní stříšky v růžové :roll: a ještě, jak se pozná první generace od druhé? vím, jak se pozná od trojky, ale jinak vůbec :mrgreen: ale ty boudy asi budou na stejný princip ať je to generace jakákoliv, né? díky za odpovědi zkušených fanynek bugaboo :mavam: a k tomu prostoru auta, mám malé áčko a vejde se tam nádherně :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.6.13 21:49
@eva0209 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se vyrábí i prodyšná bouda v jiné barvě než v té světlé? mám pink cameleon a líbila by se mi růžovka :D na netu jsem našla jen ty letní stříšky v růžové :roll: a ještě, jak se pozná první generace od druhé? vím, jak se pozná od trojky, ale jinak vůbec :mrgreen: ale ty boudy asi budou na stejný princip ať je to generace jakákoliv, né? díky za odpovědi zkušených fanynek bugaboo :mavam: a k tomu prostoru auta, mám malé áčko a vejde se tam nádherně :hug: :potlesk:

Ne, ta prodyšná - nejnovější model - je jen glacier gray. Jak se od sebe pozná 1 a 2 netuším, mám trojku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.6.13 21:55

:mrgreen: šťastná to žena :mrgreen: děkuji moc za odpověd @neprihlasena ;) a budou asi všechny na stejný princip…né? a nevlastníš tu letní? přemýšlím, jestli do ní mám jít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.6.13 22:09
@eva0209 píše: :mrgreen: šťastná to žena :mrgreen: děkuji moc za odpověd @neprihlasena ;) a budou asi všechny na stejný princip…né? a nevlastníš tu letní? přemýšlím, jestli do ní mám jít :dance:

Jo, mám jí, je naprosto dokonalá :-) Synátor si jí naprosto zamiloval, už v kočáře nechtěl být a ta stříška docela pomohla tomu, že tam ještě je :-) A super je ta moskytiéra v tom zabudovaná atd. Fakt na to nedám dopustit, a chválí i celá rodina, že je to super :-)

K těm stříškám - tuším, že budou všechny stejné, ale například když napíšeš Vandě Adamcové - chytryhracky.cz - tak je strašně milá a rychle odpoví, jestli jsou na dvojku stejné jako na trojku, nebo je rozdíl atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.6.13 22:15

Mam naprosto stejnou zkušenost, naše Lili už odmítala bejt v kočáru, ale jakmile jsem vyměnila stříšku za letní, zase mi v tom kočáru spí. A taky nám jí obdivujou ;) Taky mám výbavu od Vandy :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.6.13 22:16
@Milli_Š píše:
Mam naprosto stejnou zkušenost, naše Lili už odmítala bejt v kočáru, ale jakmile jsem vyměnila stříšku za letní, zase mi v tom kočáru spí. A taky nám jí obdivujou ;) Taky mám výbavu od Vandy :D :palec:

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.6.13 22:19

Děkuju moc holky :mavam: :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
2.7.13 07:29

Jakou tašku máte na Cameleona (pokud nemáte originál)? Která dobře drží? Přijde mi, že ne všechny na něj budou pasovat… Jak nemá na rukojeti ty „klouby“, za které tašky drží na většině kočárků…

Tato asi držet nebude, nemáte zkušenost?

http://www.sbazar.cz/…k-simply-bag

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.7.13 11:22

Mám teda jinej kočárek, taky bez kloubů, a v pohodě mi na tom drží tohle http://www.slune-cz.cz/…-ke-kocarku/ - pevně se to utáhne, a jak je to plast, tak se to nesešoupává, u té umělotiny se sucháčem na Tvém obrázku bych se bála; a pak tašku jen přidělám (nechávala jsem si šít na MMB, tak tam mám navíc očka na zaháknutí, a je to perfektní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
2.7.13 11:57
@karolina_a_betuska píše:
Mám teda jinej kočárek, taky bez kloubů, a v pohodě mi na tom drží tohle http://www.slune-cz.cz/…-ke-kocarku/ - pevně se to utáhne, a jak je to plast, tak se to nesešoupává, u té umělotiny se sucháčem na Tvém obrázku bych se bála; a pak tašku jen přidělám (nechávala jsem si šít na MMB, tak tam mám navíc očka na zaháknutí, a je to perfektní).

můžeš mi do SZ poslat odkaz, kdo ti ji šil? :-) díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
8.7.13 16:31

Ahoj holky, vymněním sama doma lanko od brzdy? dneska prasklo :cert: máte s tím zkušenost? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
8.7.13 17:59

@eva0209 ty brdo, to ki ani nerikej, ze je mozne aby to jen tak prasklo :think: to nevim jestli to vymenis sama-tak pri trose sikovnosti snad ano :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
8.7.13 18:18

@eva0209 da se vymnenit doma, dokonce ma bugaboo na svych strankach (i na facebooku myslim ze jsem ho videla) video, kde je ukazany presny postup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
8.7.13 21:40

@xxLeninka mužík zabržďoval :nevim:
@martiiik viděla jsem ho prodávat v příslušenství, tak snad to půjde…dodací lhůta je 4 týdny :zed: děkuju jste zlatíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí